Şimdi Ara

Sony 55XE9005 Full Array LED (Sony Center CEPA AVM Nakit 5500 TL Taksitli 5600 TL) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
617
Cevap
7
Favori
45.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RNNN

birincisi tv ye 100 değil 120hz yazıyor ikincisi tv yayınları 100 yada 120hz değil tabi ki görüntüde farklılık olacak 50hz göre ama tv yayınında öyle uçuk fark olmayacak hele futbol maçları hariç farkı zor anlarsınız üçüncü olarakta bu tv öyle peşine düşülecek dengi yokmuş gibi aylarca beklenecek uğraşılacak bi model değil dördüncü olarak sürekli 10 bit kaynaklı medyalar izlenmeyecekse onunda çok bi anlamı yok kısacası konu sahibi arkadaş biraz boşuna yaygara yapıyor :)

Lg 49sj8000,49 mu8000 samsun,philips modeli var yüzüne bakan var mı ? yok. Neden kalite. Para benim para ne istersem onu alırım.Para vereceksem içime sinen bir model almak isterim. 49 inçte 49xe9005 rakip var mı? yok. 4000tl 5000 tl az para değil tv için lg uh850v modelini aldım Allahtan iade ettim.o kadar para ver kalite sıfır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyn9771 -- 22 Haziran 2017; 2:12:53 >

• majesthion kullanıcısına yanıt
    Sony 55XE9005 Full Array LED (Sony Center CEPA AVM Nakit 5500 TL Taksitli 5600 TL)

Sony 55XE9005 Full Array LED (Sony Center CEPA AVM Nakit 5500 TL Taksitli 5600 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 22 Haziran 2017; 2:43:52 >

• isteyen bekler isteyen lg philips 49 2017 modeller 5000 tl civarı alır bence sony beklemeye değer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tv'nin TR'ye gelme olasılığı nedir?
  • hsyn9771 H kullanıcısına yanıt
    sana birisi o tv yi almamı dedi? para senin paran değilmi dedi? konuşurken biraz düşünün öyle konuşun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Bu tv'nin TR'ye gelme olasılığı nedir?

listeye ekleyeyim mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

Şu tv ti getirmediler ya yazıklar olsun ne diyelim 55 inç büyük geliyor 50 inçlerinde özelliklerini kısıyorlar

listeye ekledim
  • Sony Türkiye bu ürün kesinlikle ülkemize gelmeyecek diyor ama İstanbul Bilişim de gelecek ama tarih net değil diyor. Kime inanacagimi şaşırdım. İstanbul Bilişim sattığı Sony leri distribütör garantili satıyor, paralel ithalat durumu da yok, nasıl olacak bu iş anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpert86

Sony Türkiye bu ürün kesinlikle ülkemize gelmeyecek diyor ama İstanbul Bilişim de gelecek ama tarih net değil diyor. Kime inanacagimi şaşırdım. İstanbul Bilişim sattığı Sony leri distribütör garantili satıyor, paralel ithalat durumu da yok, nasıl olacak bu iş anlamadım.

Işık sızması, bulutlanma, piksel hatası yoksa ve sorunsuz çalışıyorsa paralel meridyen dinlemem alırım
    Evi sigortasını yenileyeceğim tekrar yeni tv alırım (keşke fatura döviz olsa mükemmel olur)

(Fiyat 4000 - 4500 tl olmak koşuluyla fiyatı 5000 tl yaparlarsa almam 6000 tl ye 55" alırım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 22 Haziran 2017; 21:16:59 >
  • yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    Paralel ithalat olup olmamasi benim içinde çok önemli değil ama İstanbul Bilişim Sony TV leri hep distribütör garantili satıyor, distribütör de gelmeyeceğini söylüyor o yüzden pek geleceğine inancım kalmadı. (umarım yanılırım)

• quote:

Paralel ithalat olup olmamasi benim içinde çok önemli değil ama İstanbul Bilişim Sony TV leri hep distribütör garantili satıyor, distribütör de gelmeyeceğini söylüyor o yüzden pek geleceğine inancım kalmadı. (umarım yanılırım)

Ben geleceğini düşünüyorum çünkü istek çok ayrıca tv nin rakibi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

sana birisi o tv yi almamı dedi? para senin paran değilmi dedi? konuşurken biraz düşünün öyle konuşun.

Sende ne yazdığına bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Bu tv'nin TR'ye gelme olasılığı nedir?

listeye ekleyeyim mi

Ekle tabii hocam.Sorduğun kabahat
  • hsyn9771 H kullanıcısına yanıt
    ne yazmışım seninle alakalı? yada ne demişim seni rahatsız eden nedir sırf yorum yapmak için geldin salça oldun...şu mubarek günde senin için günaha girmeye değmez yoksa sana yazacak o kadar şey var ki forummuş adminmiş onlarda pek umrumda olmaz beni zorlama işine bak.
  • Sn yenerbalcı benide listeye ekleyebilirsin...Evdeki hx850 tv arıza verdi 1 ay içerinde yeni bir tv almalıyım inşallah getirirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: asmf

Sn yenerbalcı benide listeye ekleyebilirsin...Evdeki hx850 tv arıza verdi 1 ay içerinde yeni bir tv almalıyım inşallah getirirler

ekledim
    İstanbul Bilişimle irtibata geçip 20-25 tane bizim için paralel ithalat şeklinde getirmelerini istersek nasıl olur? Hem özel bir fiyatta verebilirler.

• quote:

İstanbul Bilişimle irtibata geçip 20-25 tane bizim için paralel ithalat şeklinde getirmelerini istersek nasıl olur? Hem özel bir fiyatta verebilirler.

bugün yine mesaj gönderdim fiyat 4000 - 4500 tl arasında olursa benim için fark etmez
    Mesajınıza dönüş yaptıklarında ne dediklerini buraya da yazar mısınız?

• quote:

Mesajınıza dönüş yaptıklarında ne dediklerini buraya da yazar mısınız?

mesajı yarım saat önce yolladım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.