Şimdi Ara

SONY 55XE9005 HEPSİSONY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5500tl ye internet sitesinden kredi kartım ile tek çekim alabilsem harika olurdu.

Gittigidiyor da 5750 ye satıyorlardı dün.

Anlık indirim oluyor 150 tl

Bir de bonus kart 100tl bonus veriyor

5500e 6 taksit oluyor.

N11 de ise 5750 den satan var.
    200tl lik kuponu çek satış bölümünde 25tl ye satıyorkar.
    75tl maximum kart puan veriyor.
    Yine 5500e geldi fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alos2000 -- 19 Temmuz 2017; 15:49:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Hocam istanbuldaki alacak arkadaşlar için bi organizasyon yapsan? :)

• wwide1543 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yazdım ama dönen arkadaş sayısı az oldu, bir de ay sonuna kadar yurt dışında olduğum için almak zorunda kaldım.

• elimde 3.400 tl teknosa ceki var.bana bu tv yi 5.500 tl ye getiren biri olursa hem ceki hemde üstüne parasını elden ödicem.
  • Ben de istanbuldan alanlara katılmak istiyorum. Hepsisonyi aramamız mı lazım?

• Ben de uygun bir fiyat yakalanabilirse almayı düşünenlerdenim.
  • Ben sonunda HepsiSony'den 5500'e havale ile aldım. Öncesinde 5700'e taksit teklif etti, forumdan görüp aradığımı söylediğimde bu fiyatı aldım. Aparat da hediye. Teşekkürler burada bilgilendirme yapan arkadaşlara.
  • HepsiSony ilgili kişi ile temasa geçtim kendilerine teşekkür ediyorum.
    Yarın 55XE9005 teslim alıyorum elektronik şansı inşallah düzgün bir panel denk gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 20 Temmuz 2017; 15:49:7 >
  • merhabalar istanbul anadolu yakasından bugün içerisinde toplu alım yapabilecek kaç kişi var acaba ? Mağaza içerisinde 5699 TL olarak fiyat talep edeceğim lakin fiyat onaylanırsa bugün içerisinde faturalarının kesilmesi gerekmektedir.
  • HepsiSony Hasan Beye teşekkürler ürünü teslim aldım. Gün içinde kurulumu yapılacak bir teşekkürde konuyu açan @amiraLL34 formdaşıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 21 Temmuz 2017; 13:44:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: West Coast

HepsiSony Hasan Beye teşekkürler ürünü teslim aldım. Gün içinde kurulumu yapılacak bir teşekkürde konuyu açan @amiraLL34 formdaşıma

İyi günlerde kullanmanı dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: cihat53

merhabalar istanbul anadolu yakasından bugün içerisinde toplu alım yapabilecek kaç kişi var acaba ? Mağaza içerisinde 5699 TL olarak fiyat talep edeceğim lakin fiyat onaylanırsa bugün içerisinde faturalarının kesilmesi gerekmektedir.

Selamlar İzmit de oturuyorum tek çekim veya havale ile almaya niyetliyim aramak mı gerekiyor nasıl ayarlıyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.