Şimdi Ara

SONY 55XE9005 HEPSİSONY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese İyi Günler İstanbul Kanyon AVM de bulunan türkiyenin ilk sony yetkili satıcılarından olan hepsisonyde bu modeli 5700 bütün kartlara 6 taksit seçeneği ile alabilirsiniz ilgilenen arkadaşlar pm atsın hasan beye yönlendireyim (Forum Aracılığıyla Alana Duvar Askı Aparatıda Hediyedir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amiraLL34 -- 18 Temmuz 2017; 13:30:45 >

• Forumda ben de dahil bu televizyondan almayı düşünen bir çok arkadaş var. Toplu alımlarda (en az 10 kişi) güzel bir indirim yapabilirlerse alacak kişi çok olacaktır. En son Ankara'da bir yer 5600 liraya düşmüştü sanırım normal fiyat olarak.
  • Ankara Cepa Sony 5600 lira karta 6 taksit.
  • Ben gereken herşeyi ilettim ama inebildiği dip fiyatın bu olduğunu söyledi extrası askı aparatı hediye edebilirim dedi
  • Nakit alacak en az 5 arkadaş bana ulaşabilirse çok iyi bir fiyatımız var HepsiSony ile.
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Ben nakit olarak alabilirim belki ne kadar çok iyi fiyatımız olduğuna bağlı ama
  • achillesoag kullanıcısına yanıt
    5 kişi üzeri olursak 5500TL den anlaşabiliriz hocam. Altı için de arkadaşın verdiği fiyat bence çok iyi.
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Hocam bende alıcam benide ekleyin. Ciddi alıcı arkadaşlar organize olabilirsek güzel olur.
  • wwide1543 kullanıcısına yanıt
    Şuan 3 kişi olduk hocam 3 kişi daha lazım.
  • Bende bu yakınlarda televizyon almak istiyorum.
    özellikle ps4 pro için istiyorum.

Samsung 49KS8500 düşünüyordum ama cesaret edemedim.

Ben de sizlerle almayı düşünebilirim Kanyon HepsiSony 'den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocake -- 19 Temmuz 2017; 9:47:42 >
  • bir kaç sorum olacaktı.

satış internet sitesinden mi olacak?
    (internetten alışverişlerde 14 gün içinde koşulsuz iade durumu mevcut)

Ödeme Kredi kartı ile tek çekim nakit sayılır mı?

teslimi onlar mı gönderecek, mağazadan mı alım?

duvar askı aparatı yerine 50tl daha indirim yapabilir:)
  • ciddi alıcılar toplandıktan sonra bir whatsupp grubu kurarsak iyi olur :)
  • 3 kişi daha bulamazsak ben kartla alacağım arkadaşlar, stok biter, dolar çıkar, bulmuşken alacağım.
  • Arkadaşlar kapalı kutu, uygun fiyat bulduysanız, içinize de sindiyse, 6 bin tl tv için 50-100 tlnin hesabını yapmayın bence. Hani arada 500-1000 tl fark olsa neyse de.

Ama fiyat dışında başka şüpheler varsa bişey diyemem tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

3 kişi daha bulamazsak ben kartla alacağım arkadaşlar, stok biter, dolar çıkar, bulmuşken alacağım.

Sizin epostanız üzerine ben ve alos2000 yazmış..
    5 kişi olmadık mı toplamda şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocake

quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

3 kişi daha bulamazsak ben kartla alacağım arkadaşlar, stok biter, dolar çıkar, bulmuşken alacağım.

Sizin epostanız üzerine ben ve alos2000 yazmış..
    5 kişi olmadık mı toplamda şu an

aşağıdaki bilgileri öğrenmek lazım bence

satış internet sitesinden mi olacak?
    (internetten alışverişlerde 14 gün içinde koşulsuz iade durumu mevcut bilirsiniz)
    aklınıza gelmeyen bir sorun çıkarsa cayma hakkımı kullandım dersiniz
    mağazadan alımda bu yok malesef

Ödeme Kredi kartı ile tek çekim nakit sayılır mı?

teslimi onlar mı gönderecek, mağazadan mı alım?

• Arkadaşlar alışverişler internet sitesinden yapılacak dileyen telefon ilede yapabilir bu tvyi düşünenler için hasan beyle konuşup bu konuyu açtım maddi bir çıkarım yoktur mağaza çalışanı falan değilim kafanızda soru işareti varsa sorup öğrenebilirsiniz dileyene hasan beyin irtibat numarasını pm ile veririm ürünler kapalı kutu sony yetkili servisi tarafından getirilip kurulacak istanbul dışına kargo ile yollanıyor
  • Hepsisony nin kendi internet sitesinde havale ile 5790 TL görünüyor.
    Telefon edip forumdan alıyorum dersem 5700 TL.
    6 kişiyiz forumdan alıyoruz dersek 5500 TL.

Anladığım kadarı ile durumun özeti bu.
    Kredi kartı fiyatı sitede 6099 TL
    Banka demek %5 komisyon alıyor firmadan taksit için
  • ben de tv almayı düşünüyorum da nasıl alacağız anlamadım bu fiyata
  • Selam bana bu şartlar uyar HepsiSony daha önce alış veriş yaptığım yer cuma yada c.tesi alabilirim.
    Aradım doğrudan görüştüm K.Kartı fiyatı cazip değil 5790 TL olsa alacağım fakat 6099 TL vazgeçebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 19 Temmuz 2017; 15:31:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.