Acil Paraya İhtiyacım olduğundan satıyorum... hiç kullanmadım..ürün Japon malıdır orjinaldir yanında resimdeki adaptör hediyedir... Fiyatı : 40 LiraSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün General mobile Discovery Flip cover - Tekrar stoklarda - İNCECİK Goldmaster 559 HD - Şok fiyata - En ucuz fiyat garantisi General mobile Discovery Kılıflar - Bol fotoğraflı General Mobile Discovery Batarya - Kılıf - Ekran Koruyucu
Teşekkürler hocam acil paraya ihtiyacım var evde gereksiz ne varsa satıyorum ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün General mobile Discovery Flip cover - Tekrar stoklarda - İNCECİK Goldmaster 559 HD - Şok fiyata - En ucuz fiyat garantisi General mobile Discovery Kılıflar - Bol fotoğraflı General Mobile Discovery Batarya - Kılıf - Ekran Koruyucu
ACİL 35 OLDU.... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün General mobile Discovery Flip cover - Tekrar stoklarda - İNCECİK Goldmaster 559 HD - Şok fiyata - En ucuz fiyat garantisi General mobile Discovery Kılıflar - Bol fotoğraflı General Mobile Discovery Batarya - Kılıf - Ekran Koruyucu