Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SONY A6000 + 3Batarya + SmallRig Kafes + Hoya ND Filtre Satın Al 25 Mayıs 2023 10:49 1 1 SONY A6000 + 3Batarya + SmallRig Kafes + Hoya ND Filtre Merhabalar, aktif olarak fotoğrafçılık yapıyorum ve model yükseltmek için satıyorum. Ürün çok temizdir. Her zaman çok temiz tuttum ve aktif kullandım. Ürün yanında SmallRig Kafes ve Hoya 3 Stop ND8 vereceğim. İstanbul içi elden veya havale sonrası kargolayabilirim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SONY A6000 + 3Batarya + SmallRig Kafes + Hoya ND Filtre … SATILMIŞTIR... Heets Purple Wave 9 adet 350 TL … … PS4 Fat Kasa 3500 TL … %20 indirimli Steam Gift // Oyun ve DLC