Şimdi Ara

Sony A6000 hakkında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam öncelikle teşekkür ederim. Samsung un ürünü gerçekten beğendim. Güzel bir alternatif olacak. Değerlendirip son aşamada alacağıma karar vereceğim.

Konu detaylarına kadar açıldı. Bilgi veren herkese teşekkür ederim.
  • insanlara senin gibi marka önerisinde bulunduğu gibi yorum yapanlara cahil diyebiliyorsan bence ben sende bir sorun ararım Major. Fan boyluk yapmaya gerek yok bütçesi müsaitse sony alır değilse samsung alır 2 marka arasındaki kalite ve gövde farkını tartışmayalım istersen. Ben 2 cihazı da kullandım güncel olarak kullanıyorum da. hangisi daha iyiyse ona görüm yapın kafanıza göre element uydurup insanlara cahildir boştur diye yorum yapmaya çalışmayın. Şurda 2 makineyi alıp incele video çek desem 2 dakika video çekemezsin. Kim ne isterse onu alsın amacımız insanlara yardımcı olabilmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock4everb

insanlara senin gibi marka önerisinde bulunduğu gibi yorum yapanlara cahil diyebiliyorsan bence ben sende bir sorun ararım Major. Fan boyluk yapmaya gerek yok bütçesi müsaitse sony alır değilse samsung alır 2 marka arasındaki kalite ve gövde farkını tartışmayalım istersen. Ben 2 cihazı da kullandım güncel olarak kullanıyorum da. hangisi daha iyiyse ona görüm yapın kafanıza göre element uydurup insanlara cahildir boştur diye yorum yapmaya çalışmayın. Şurda 2 makineyi alıp incele video çek desem 2 dakika video çekemezsin. Kim ne isterse onu alsın amacımız insanlara yardımcı olabilmek.

evet bu konuda çok haklısın. bazen insanlar kendi kullandıkları makineyi en iyi makine sanıyor. ondan başkasını tu kaka olarak görüyor. şimdi sony de,samsung da,canon da babamızın şirketi değil. hangisi fiyat performans olarak iyiyse onu tavsiye etmeliyiz.

ben Sony a6000 aldım çünkü ilerde Parom olduğunda Sony aynasız FF makinelerine geçeceğim. böyle plan yaptığım için a6000 aldım. eskiden pentax kullanıyordum,Pentax aynasız FF makine çıkarsaydı hiç düşünmeden Pentax ta kalmaya devam ederdim. şimdi ben sony aldım diye herkese de sony a6000 süper makinedir diyemem,kendi içinde de a6000 in kötü tarafları var. mesela pili dayanmıyor,harici flaş sistemleri konusunda canon ve nikon un gerisinde. harici mikrofon girişi yok. . kit lensi küçük ve titreşim engeleme özelliğinin olması dışında pek bir iyi tarafı yok,optik mazemesi kötü.

ileride FF sensörlü makineye geçmeyi düşünmeyenler için şuan için en cazip aynasız makineler samsung ta.

• aynen öyle. parası olan eos m3 alsın mesela çok daha iyi bir cihaz hızlı kullanışlı klas estetik. zaten cihaz alırken hep bir tık üst düşünürüz önce bu telefon alırken ne bileyim araba falan alırken de böyledir. bu yüzden kimse kimseye cahil kazık yedin vs abuk subuk cümleler kurmasın hoş olmuyor.
  • quote:

insanlara senin gibi marka önerisinde bulunduğu gibi yorum yapanlara cahil diyebiliyorsan bence ben sende bir sorun ararım Major. Fan boyluk yapmaya gerek yok bütçesi müsaitse sony alır değilse samsung alır 2 marka arasındaki kalite ve gövde farkını tartışmayalım istersen. Ben 2 cihazı da kullandım güncel olarak kullanıyorum da. hangisi daha iyiyse ona görüm yapın kafanıza göre element uydurup insanlara cahildir boştur diye yorum yapmaya çalışmayın. Şurda 2 makineyi alıp incele video çek desem 2 dakika video çekemezsin. Kim ne isterse onu alsın amacımız insanlara yardımcı olabilmek.

quote:

Dostum önerileri duymamazlıktan gel al geç sony.

yahu hocam şu mesaja ne yorum yapılabilir sizce ? bravo mükemmel tavsiye denmesini mi bekliyorsunuz anlamadım . Adam bu kadar tartışıp eğrisini doğrusunu konuştuğumuz konuya gelmiş , bunları dinleme git bunu al demiş . Allah aşkına forum dediğimiz ortamda bir kişi çıkıp da şu söylenene doğru desin . Hayır sonuç olarak a6000 alınması doğru olsa dahi bunu , şu şu sebepten dolayı al . Bu şu şu özellik bakımından daha iyidir , gibi gerekçelere dayalı olması lazım . Kaldı ki kimse samsungun her hangi bir makinesi hakkında a6000'den iyidir demedi . Kit lensi daha iyi dedik , fiyat avantajı var dedik , fiyat / performans oranı daha yüksek dedik , sıfır lens fiyatları daha uygun dedik vs vs .

quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

zor kazanılmış paralarını doğru şekilde harcamaya çalışan insanların aklını karıştırmasınlar diye yazdım o mesajı.

A6000 iyi değil, beğenmiyorum gibi bir çıkarım da yapmasın kimse. Yapan kişi zaten konuyu okumamıştır.

Bence siz de şu satırları okuyup bu mesajı yazıyorsanız sorun daha çok sizde ve yukarıdaki gibi "ÖNERİLERİ DİNLEME" diyen kişilerde .

• quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

quote:

Dostum önerileri duymamazlıktan gel al geç sony.

yahu hocam şu mesaja ne yorum yapılabilir sizce ? bravo mükemmel tavsiye denmesini mi bekliyorsunuz anlamadım . Adam bu kadar tartışıp eğrisini doğrusunu konuştuğumuz konuya gelmiş , bunları dinleme git bunu al demiş . Allah aşkına forum dediğimiz ortamda bir kişi çıkıp da şu söylenene doğru desin . Hayır sonuç olarak a6000 alınması doğru olsa dahi bunu , şu şu sebepten dolayı al . Bu şu şu özellik bakımından daha iyidir , gibi gerekçelere dayalı olması lazım . Kaldı ki kimse samsungun her hangi bir makinesi hakkında a6000'den iyidir demedi . Kit lensi daha iyi dedik , fiyat avantajı var dedik , fiyat / performans oranı daha yüksek dedik , sıfır lens fiyatları daha uygun dedik vs vs .

quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

zor kazanılmış paralarını doğru şekilde harcamaya çalışan insanların aklını karıştırmasınlar diye yazdım o mesajı.

A6000 iyi değil, beğenmiyorum gibi bir çıkarım da yapmasın kimse. Yapan kişi zaten konuyu okumamıştır.

Bence siz de şu satırları okuyup bu mesajı yazıyorsanız sorun daha çok sizde ve yukarıdaki gibi "ÖNERİLERİ DİNLEME" diyen kişilerde .

Daha önce verilen cevaplara bakabilirsin bahsedilen sadece bu kişinin yaptığı yorum değil. herneyse konuyu gereksiz yere tartışıp kötüleştirmeyelim amaç öneride bulunmak kolay gelsin.

• İnsanlarda anlama kıtlığı var. Nx300 A6000'inden iyi demişim gibi bir anlam çıkarılmış. Allah'tan mesajlarım yukarıda duruyor da Sony fanı olmayanlar ne demek istediğimi açık şekilde görüyor. Nx300 A6000'inden daha iyi bir makinedir yazdığım bir satır gösterin bakalım.

O kadar Sony fanboyusunuz ki "Önerileri duymamazlıktan gel Sony al geç" gibi kimseye yararı olmayan boş bir yorumu bile savunuyorsunuz. Ona yazdığım cevabı kendisi bile savunamadı. Sonra da tartışma çıkmasın, amaç yardımcı olmak gibi olgunluk havalarına girmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 23 Kasım 2015; 12:54:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya şimdi dert düştüm a6000 deki bu XAVC S formatı ne olaki hafıza kartın desteklemiyor yazısı çıkıyor.
  • A6100 ne zaman çıkar acaba , forumlarda bu seriyi bekliyen bir çok insan var?
    Ocak ayına kadar alamam şu an zaten.
    Beklemeye değer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratbkk

A6100 ne zaman çıkar acaba , forumlarda bu seriyi bekliyen bir çok insan var?
    Ocak ayına kadar alamam şu an zaten.
    Beklemeye değer mi ?

a6000 kampanyası bitti sony güzel bir ff makine piyasaya sunacak yakında duyum aldık. bekleyip görelim ama pahalı olur tabi muhtemelen.
  • rock4everb kullanıcısına yanıt
    daha yeni çıkardıya 2 tane ff makine sony a7r II VE SONY A7S II. bunlar çıkalı daha sene olmadı. sony bu serinin makinelerini stoklardan tüketmeden yeni ff makine çıkartırsak aptallık yapmış olur. devrimsel bir yenilik yapmadan da yeni makine çıkarmaz benim şahsi fikrim bu.
  • rock4everb kullanıcısına yanıt
    A6000 1600 tl artık her yerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratbkk kullanıcısına yanıt
    Çıksa da çok pahalı olur ve berbat kit lens 16-50 ile olur. Boşuna bekleyiş yani

• VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Sony a6000 ile nx300 arasında fotoğraf kalite farkı bence yok

• quote:

Orijinalden alıntı: yolcudur_abbas

daha yeni çıkardıya 2 tane ff makine sony a7r II VE SONY A7S II. bunlar çıkalı daha sene olmadı. sony bu serinin makinelerini stoklardan tüketmeden yeni ff makine çıkartırsak aptallık yapmış olur. devrimsel bir yenilik yapmadan da yeni makine çıkarmaz benim şahsi fikrim bu.

o makineler eskidi artık ayrıca stok satış takibini yaptığımızda ilgi oranı düşük dolayısıyla şimdi çıakcak ff makine hem bütçeye uygun hem de kaliteli birşey olur diye düşünüyorum tabi bu uygunluk yine en azından 3 bin tl den açılış yapar ^^
  • merhaba muhterem arkadaşlar..
  • merhaba hocam
  • Sony a6000 fiyat/performans orani benim icin cok yuksek bir makine oncelikle govdesi kucuk, seri bir makine ve lens cesitliligi cok fazla suanda fiyatida cok uygun bu fiyat seviyesinde benim bildigim kadariyla onun kadar hizli bir makine yok benim icin dezavantaji sadece pil sorunu yedekli calismaniz gerekir

• edemirci7898 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce sony a6000 mi oly EM5 mi?
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    şimdi dxomark, dprewiev vb sitelerin inlememe ve test sonuçlarına göre sony a6000
    ama tabi olympus m5 i de tercih etmek için önemli sebepler var. 5 eksenli titreşim engelleme sistemi ve lenslerinin ucuz ve çok olması.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.