Şimdi Ara

***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ*** (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.883
Cevap
63
Favori
160.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamen bütçe ile alakalı bir durum ben olsam vermem o parayı sıfır için...

Bende 18-105 ile birlikte var satmayı düşünüyorum ama kararsızım hala
  • Bir iki fotoğraf atayım bari gelmişken :)
     ***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ***
    B&W by Tayfn, on Flickr
    forest by Tayfn, on Flickr

• quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

Tamamen bütçe ile alakalı bir durum ben olsam vermem o parayı sıfır için...

Bende 18-105 ile birlikte var satmayı düşünüyorum ama kararsızım hala
    Açıkçası benimde elim gitmiyor sıfıra ancak temiz mi kullanıldı vs vs kafa rahat olma durumu da var tabi Birde Fujifilm T-20 var o da fena bir model aklımı çelmiyor değil, Biraz daha araştırayım bakayım o halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppio

Açıkçası benimde elim gitmiyor sıfıra ancak temiz mi kullanıldı vs vs kafa rahat olma durumu da var tabi Birde Fujifilm T-20 var o da fena bir model aklımı çelmiyor değil, Biraz daha araştırayım bakayım o halde.

Alıntıları Göster
    İyi araştırman lazım sadece, Fujide iyi ama önceliğin alacağın markanın lenslerine bakmak olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppio

Alıntıları Göster
    Olympus om-d e-m10 mark 2'yi de incele derim. 2700 liraya kit lens ile bulunabiliyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lens fiyatlarına bakayım dedim bakmaz olaydım, 16-50 Lense bile 1000TL civarı fiyat çekenler var şaka gibi
  • bende nx300 den sonra bu makinenin ikinci elini aldim. suan icin sadece manuel lensim var. kit lens icin hic iyi yorumlar okumadim oyuzden kitlense hic bakmiyorum. sigmanin 19 ve 30 mm f2.8 lensleri var baya ovulmus birini alip o sekilde yola devam etmeyi dusunuyorum. ancak hangisi daha iyidir kararsiz kaldim kullanan arkadaslar genel kullanim icin hangisi daha iyidir. hem sokak fotografciligi hemde ev icersinde kullanacagim. cebime atip yanimda gezdirecegim makineyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: zafermavi

bende nx300 den sonra bu makinenin ikinci elini aldim. suan icin sadece manuel lensim var. kit lens icin hic iyi yorumlar okumadim oyuzden kitlense hic bakmiyorum. sigmanin 19 ve 30 mm f2.8 lensleri var baya ovulmus birini alip o sekilde yola devam etmeyi dusunuyorum. ancak hangisi daha iyidir kararsiz kaldim kullanan arkadaslar genel kullanim icin hangisi daha iyidir. hem sokak fotografciligi hemde ev icersinde kullanacagim. cebime atip yanimda gezdirecegim makineyi.
    Sigma 30mm yi bir süre kullandım.
    Tavsiye ederim, Çok keskin bir lens. Yorumlarınıda muhtemelen okumuşsunuzdur zaten.
    35mm eşdeğeri olarak 45mm ye tekabul eder ve buda insan gözünün açısına yakın bir değerdir.
    19 mm ye göre,genel kullanım için daha uygundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digi555

Sigma 30mm yi bir süre kullandım.
    Tavsiye ederim, Çok keskin bir lens. Yorumlarınıda muhtemelen okumuşsunuzdur zaten.
    35mm eşdeğeri olarak 45mm ye tekabul eder ve buda insan gözünün açısına yakın bir değerdir.
    19 mm ye göre,genel kullanım için daha uygundur.

Alıntıları Göster
    tesekkurler incelemelerde de 30mm daha keskin oldugu belirtiliyor bu lensi alip devam edeyim nx300 dede 30mm pancake lens vardi insallah onun keskinligini aratmaz.

• sigma 30mm f2.8 lens icin 800 tl ikinci elde uygunmudur?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler makinayı satmak yerine canon lensler ile kullanmak daha mantıklı olurmu sizce iyi bir adaptör ile?
  • Ben de A6000 aldım, sırada Sigma 30mm f1.4 lens var, kafayı bu lense taktım, almalıyım.
  • Bende ikinci el a6000 alarak aranıza katıldım. Video çekimi için hangi hafıza kartını önerirsiniz.

(Çokta pahalı olmayan beni idere edecek bir kart . Arkadaşımın sandisk extreme pro kartı ile çekim yaptık. 1 dk 400 mb kaydetti. yani bana 32 bile yeter)
  • quote:

Orijinalden alıntı: merteslik

Bende ikinci el a6000 alarak aranıza katıldım. Video çekimi için hangi hafıza kartını önerirsiniz.

(Çokta pahalı olmayan beni idere edecek bir kart . Arkadaşımın sandisk extreme pro kartı ile çekim yaptık. 1 dk 400 mb kaydetti. yani bana 32 bile yeter)
    Herhangi bir Class 10, UHS-1 kart yeterli bu makineye. Kitapçığında da Class 4 ve üzeri tavsiye edilmiş. A101 marketten 30 liraya aldığım Sandisk UHS-1 32 GB micro-sd kart (adaptörü kendim bulup taktım) ile sorunsuz kayıt yapıyorum. Zaten 32 gb altını almamak lazım bu saatten sonra.
  • arandur kullanıcısına yanıt
    Benim elimde Sandisk Ultra MicroSD HC1 Class 10 var ancak avchd ile kayıta izin verirken xavc-s izin vermiyor.  ***SONY A6000 KULLANICI İNCELEMESİ***
  • xavc-s için en az 64 gb ve xdsc kart olması gerekir diyor. Ama a6000 4k olmadığı için sanırım bu listede değil

• Merhabalar, 64gb ve üzeri bir kart olmadan xavcs seçilemiyor. Bence bu farka da değiyor bir şekilde bulup deneyin bence :)
  • Deli Hamsi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgi için. Uygun birşey bulayım .
    www.hepsiburada.com
    Samsung EVO Plus 64GB 100 MB/s microSDXC Kart (SD Adaptör) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-evo-plus-64gb-100-mb-s-microsdxc-kart-sd-adaptor-mb-mc64ga-tr-p-HBV000005DA3I

Sizce nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: merteslik

Teşekkür ederim bilgi için. Uygun birşey bulayım .
    https://www.hepsiburada.com/samsung-evo-plus-64gb-100-mb-s-microsdxc-kart-sd-adaptor-mb-mc64ga-tr-p-HBV000005DA3I

Sizce nasıl ?
    hocam açıkçası bir fikrim yok. https://www.amazon.com/SanDisk-Extreme-UHS-I-Memory-SDSDXVE-064G-GNCIN/dp/B01LORO7BA/ref=pd_lpo_vtph_147_tr_t_1?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=CC2J7YFSDRN2Q8ZH5VB4
    ben bu kartı kullanıyorum ve memnunum ama onu denemedim birşey söylemem doğru olmaz.

• Deli Hamsi kullanıcısına yanıt
    Onu seçince ne fark oluyor, bitrate sabit sonuçta?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.