Şimdi Ara

Sony, ABD'deki 20 mağazasını kapatıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sony nerelerden zarar ediyor hala anlamış değilim

• sony yi hep beğenirdim, taa walkman devrinden, telefon ve sonrasında android telefon devri açıldığında ürettikleri ilk cihazlara kadar. ama günümüzdeki telefonlarını beğenmiyorum.

Sony, ABD'deki 20 mağazasını kapatıyor

bunlar nereeeeee

bu nere:

• quote:

Orijinalden alıntı: atam1881-1938

Sony demek kalite demek, evdeki tv lerin hepsi sony biri 7 yaşında hala canavar gibi maşallah.Telefonlarıda kaliteli, playstation 4 ü de kaliteli. Laptoplarını bilmem ama malzeme kalitesini tartışmam vaio nun.

Sony her türlü malzeme kalitesi olarak samsung ve lg'den kalitelidir. Ama fiyat/performans dengesini de tutturması lazım. Ürünlerinin o fiyatları hak ettiğini düşünmüyorum. Bu fiyatlar artık piyasada yemez ve yemiyor da zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony bilmez mi ucuz madde kullanip TV,Telefon vs. uretmesini ? Adamlar Japon,Kore'li,Cin'liler gibi yapalim 2 kurusa,iteleyelim 5 kurusa mantigi yok adamlarda.Yaptiklari her cihaz goze ve gonule hitap etsin istiyorlar.Adamlarin 2013 icin urettikleri TV'lerde en alt segment olani bile 3000 euroluk Samsung TV'den daha kaliteli duruyor.

bir de bazilari var ki Sony batsa zil takip oynayacaklar.Bir de zaten umutsuz bir xboxci tayfasi var,onlar yillardir batacak diye bekliyorlar Sony'i.Adamlar Sony'nin sattigi konsolun yarisini zor satmislar,MS bile xbox bolumunu elden cikarmayi dusunuyorken Sony batsin diye dua ediyorlar.Bakkal dukkani mi isletiyor saniyorsunuz sony'i ? 1500 cikarir 2000 alir.

Zaten yakin zamanda da Android piyasasini domine edecektir.Samsung'un S5 copunden sonra z2 ile rahat bir galibiyet alacaktir 2014 senesi mobil pazarinda.Z tablet var daha saymadigim.PS4,PS2 tepkisi yapti.3 ayda 6 milyon konsol satildi nerdeyse.

bu verilere gore yine bir 100 milyon konsol satacaktir Sony.Yazilimdan gelecek olan para bile Sony'i delirtir.Yani herkes sakin olsun beyler.Simdiye kadar kac tane Japon markasinin battigini,yok olup gittigini duydunz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• PS4'e ağırlık verecektir, planı vardır, sony haz etmediğim bir firma olmasına rağmen tebrik ederim, konsol satışlarında şu anda Nintendo WiiU ile başabaş çekişiyor. WiiU ile çekişebilmek herkesin harcı değildir.http://www.vgchartz.com/

Keza XboxOne satışları buna örnektir, şu anda 299$'a XboxOne satanlar bile var ama bu satışları ne kadar etkiler bekleyip göreceğiz.http://www.amazon.com/Xbox-One-Console/dp/B00CMQTVUA/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=AYVICJP0LGTOV

• bu kadar işcileri cıkarmak cok yanlıs ınsanların ekmegınden edıyorlar . sanki görende robocop üretecek zannetcekler

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Ürünlerimizi biraz ucuza satalım demiyorlar da, emekçi insanları çıkarmayı seçiyorlar.
    Aynı televizyonu Samsung, LG yarı fiyatına satıyor, Sony iki katı pahalı satıyor, keza telefon, bilgisayar vs her şey için bu geçerli.
    Doksanlardaydı o parasını verip aldığımız Sony kalitesi. O zamanlar parasına değiyordu çünkü ömürlük olduğunu bilirdiniz, şimdi gene tam tersi.

Sony tv telefon ve laptoplarla bu kopyacı korelilerin ürün kalitesi aynı mı diyorsunuz hakkaten. Ben tüm bu ürünlerde ciddi kalite farkı olduğuna eminim fakat insanların algısı değişti kaliteye değil ucuza yöneliyorlar. Ucuz alıp çabuk tüketip kısa süre sonra değiştirmek şimdinin tüketim toplumunun en çok sevdiği şey. Maalesef kaliteli ve yüksek fiyatlı ürünlerin, markaların şansı azaldı. Sony hem tasarım, hem malzeme kalitesi, hem dayanıklılık anlamında halen kopyacı korelilerin çok önünde.

• One faciasından sonra ağlayan Xboxcılar, S5 faciasından Sonra ağlayan leğenciler..

Sony yapılanmaya giriyor, laptop bölümünü kapatırken bu kadar ağlamadınız, sakin olun kimsenin battığı falan yok..

Mağaza kapatıyor, ahanda batıyor dediğiniz, sevindiğiniz firma bu yıl Dünya Kupasının resmi sponsoru neyin derdindesiniz çözemiyorum.
  • Kabzomanadam kullanıcısına yanıt
    Sony'nin Türkiye'de mağazası yok hepsi distribütör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Yillardir batiriyorsunuz Sony'i zaten.Hic merak etmeyin,Japonya'nin en buyuk firmasina hicbirsey olmaz.

Adamlar yarı iletken tasarlıyorlar. Bu kadar önemli bir teknolojiyi tasarlayabilen şirketler nasıl batsın?

Bir işlemcinin iç yapısı adeta bir şehir gibi. Bunu tasarlayanın kölesi olurum.
  • Batıyor demeyelim ama küçülüyor...
  • sony satış politikasını değiştirmedikçe daha çok küçülür.türkiyede de varsa mağazası kapatsın nasıl olsa bir işe yaramıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelliumdh90

Sony kendi icinde ataklar yapıyor güzel.

İşten tasarımcı falan cıkarırlarsa samsung işe alsın bari :D

• Sony en sempati duyduğum markadır herhangi bi ürünün üzerinde film izlerken olsun reklamda ya da dolaşırken bi vitrinde olsun görsem adını hemen dikkatimi çeker incelemek isterim walkman ve discman ile başlayıp playstation ile devam eden bu serüvenim son 2 android telefonumun yine Sony olmasıyla pekişen bu sevgim Sony varoldukça devam edecek gibi gözüküyor. Sevmemin en büyük sebeplerinden birisi Japon markası olması Amerikan markalarına karşı çok önyargılıyım hem ülke olarak izledikleri politika hem de finanse ettikleri yerlerden dolayı o nedenle aynı kategoride Sony alternatifim varsa mutlaka onu tercih ederim Amerikan markasına Xbox 360 hariç şu ana kadar hiç yönelmedim mecbur kalmadıkça da yönelmeyi düşünmüyorum Koreli üreticiler konusuna gelirsek o bölgeden birtek Asus markasının tutarım Samsung ve LG kesinlikle kaliteli ürünler üretmiyorlar ve hiç ilgimi çekmiyorlar netice itibariyle benim için 1. sırada Sony olacaktır her zaman..

• benim dayim da biz kaliteli kapi yapiyoruz farbrikasyon urunler bize yetisemez diyordu o kapatti dukkani fabrikalar buyudu

• sony yeniden düzenliyor kendini. Batıyor merak etmeyin. Ps üretse sadece yine batmaz sony...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şey söylenmiş de ben de ilave edeyim Sony nin esas film stüdyoları var arkadaşlar o işten bile çok bal kaymak para kazanıyor hangi batmadan bahsediyor batacak diyenler..
  • Sağlam rakipleri var küçülmeye gidiyor. Eskiden Televizyon derken aklımıza ilk Sony gelirdi. Yeni Nesile sorun bakalım şimdi kim yada kimler geliyor?
  • Yav he he batıyor yeniden yapılanma noktasında odak noktaları değişiyor sonynin abdde birsürü mağzasıı var zaten Türkiyedeki gibi sadece bayilik yolu olmadan direkt kendi yönettiği mağazaları kapatıyor,batacak olan firma gidipte dünya kupasına ana sponsor olmaz heralde...Ayrıca Sonyi hala TV telefon üreticisi falan sanıp,Dünyanın en büyük film ve dizi yapım şirketi,En büyük müzik şirketi,sony bank sony life sigorta gibi dev şirketlerin sahibi olduğunu bilmeden sallaması normal....

• Meydan şu dandik Kore'lilere ve Çin'lilere kaldı ya ona yanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.