|
Bildirim
Konsolları çoğaltıp, milletin kafasını iyice karıştırmaktansa, tek bir PS5 çıkar, PS4'e destek vermeye devam et. Düşük versiyon işini PS4 görsün. Her ürünün yüzlerce varyantını görmek bayıyor.
|
Bizim için farketmiyor, zaten ucuz olmuyor.
|
ah be cahil kardeşim keşke xbox series s konsolunun işlemcisinin tamamen x ile aynı olduğunu gpu tarafında 1080p konsolu oldugu için kırpıldıgını ve çözünürlük dışında pek bi kısıtlama yapılmasının gereği olmadığını anlayabilsen.
|
Bu Xbox Series S adlı konsol duyurulduğunda twitter'da tartışmalarda belirtmiştim. aynı jenerasyonda 2 farklı donanım demek, oyun geliştirirken iki modelden birinin ana (base) alınması demek. Xbox Series X bence ana model olarak ele alınacağı için oyunlar hep ona göre hazırlanacak. o alt modelde ise grafikleri şlak diye kısacaklar ya da performans/stabilite kayıpları göreceksiniz. Artık devir böyle ne kadar az donanım = o kadar stabil yazılım.
Ayrıca Xbox Series S benim bile beklentimden çok daha zayıf çıktı: 4 tflops. Xbox Series X ise 12 tflops. Pratikte X 500 dolar ise S in 170 dolar hadi bilemediniz 200 dolar gibi bir şey olması gerekirdi ama adamlar 300 den satıyor ki bildiğiniz pahalıya geliyor. Bütün bunlar yetmezmiş gibi Sony'nin yaklaşık 10.2-10.3 tflops olan cihazı 400 dolardan çıktı. Yani baktığınızda Sony Xbox Series S'i bence daha çıkmadan öldürdü. Performansa ve fiyata bakıp basit matematik bilen biri ya PS5 dijital alır ya da Xbox Series X. Ben hala iddialı şekilde söylüyorum bu Xbox Series S bence ölü doğdu ve bir sonraki jenerasyonda böyle bir alt model hiç olmayacak. |
399 kaymeye zaten ucuza yapmışsın.Demek ki dünya çapında alınabilitesini yüksek görmüşler ki ucuzunda ucuzunu yapmaya gerek görmemişler.Tabi biz dünyanın çapında değil de kenarında olduğumuz için bizi ırgalamayan bir durum.
|
Pro çıkmadan açıkçası konsol almayı düşünmüyorum.
|
tamam |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNewAtilla -- 19 Eylül 2020; 17:24:37 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
konsola çıkan tüm oyunların hepsi pcye de çıksa o çöpleri kimse almazdı |
1)Konunun altında cahiller var 2)Sonyden hissesi olanlar var 3)Fan boylar var cahil cesareti en sevdiğim |
|
başkasını cahil sanan cahil en tehlikeli cahil türevidir |