Şimdi Ara

Sony Açıkladı 'Yakın Gelecekte Yeni Bir PS Vita Düşünmüyoruz'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaynak :http://www.log.com.tr/sonyden-yeni-ps-vita-bekleyenlere-kotu-haber/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siten hayırlı olsun mu diyelim?Ne istiyosun yani?

• oyun çıkartsınlar yeter zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

oyun çıkartsınlar yeter zaten

Konsol yenilenmeyecekse geliştirici firmalar neden oyunları Vita'ya uyarlasınlar ki?

• Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    var olana oyun çıkartsınlar demek istedim
  • quote:

var olana oyun çıkartsınlar demek istedim

Bende sizin dediğinize karşılık verdim zaten. Benim fikrime göre; yenilenmeyecek piyasaya yatırım ölü-çöp yatırım olur. Hoş 6-7 ay önce Vita'lar güncelken, yenilenmeyeceği açıklaması yapılmamışken, teknoloji mağazalarında kaç tane oyununu görebiliyorduk ki. Rica edicem şu Ps Vita için oyun listesini göndermeyin önceki deyimimin üstüne. Bende isterim Ps vita'da Gta 5inden, yeni çıkacak Need For Speed gibi oyunlar oynamak fakat Sony Playstation 3-4'e gösterdiği özel ilgiyi hiçbir şeye göstermedi.

hocam onların yeri zaten ayrı. ben var olana oyun çıkarsalar yeter dedim. çıtır çerez oyunlar yoksa bi gta 5 kumaşında oyun zaten gelmez vitaya. sly cooper gibi mesela. yeni vitaya gerek yok var olana oyun çıksa yeter demek istiyorum. hepten sırt dönülmemesi adına.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam onların yeri zaten ayrı. ben var olana oyun çıkarsalar yeter dedim. çıtır çerez oyunlar yoksa bi gta 5 kumaşında oyun zaten gelmez vitaya. sly cooper gibi mesela. yeni vitaya gerek yok var olana oyun çıksa yeter demek istiyorum. hepten sırt dönülmemesi adına.

Tabi haklısınız tabiki sırt dönülmemeli mesela bildiğim kadarıyla Farming Simulator uyarlandı. Euro Truck Simulator tarzı birşey de uyarlansa yok satar diye düşünüyorum böyle bir platformda.

olabilir, şu an remote özelliğiyle ps4 oyunlarını oynatması da vitayı elde tutulur yapıyor hocam. yani iş yapıyor fakat yeni vitaya da gerek yok.
  • nerde o psp zamanları konsol elimden düşmezdi ya evde arabada otobüste yatakta tuvalette.Bide vitaya bak....

• quote:

Orijinalden alıntı: EnemyDestroyeD

nerde o psp zamanları konsol elimden düşmezdi ya evde arabada otobüste yatakta tuvalette.Bide vitaya bak....

Katılıyorum. Hala psp oyunlarını oynarım. Bir PSP konsolum yok ama android telefonum üzerinden PSP oyunlarını oynamaya devam ediyorum.

• teknolojinin kötü yanı çabuk eskiyor
  • Artık tozlu raflar
  • Vita güzel cihazdı bence adam gibi destek verseler harikalar yaratabilirdi. Steam Gameboy'a kısmet bakalım.
  • Saçma sapan jrpg japon saçmalıkları seven zevkle oynayan vardır ama kimse kusra bakmasın ps3 e yakın donanımı olan taşınabilir bir cihazdan bahsediyoruz şu çekikler ps2 oyunlarını ps4 e uyarlamayı düşünüyor şimdi de ki çoğu oyunu getirdiler şu ps4 e verilen saçma desteğin yüzde 10 u vitaya verilse çok çok güzel olacak ama onların da umurunda değil psp gibi bir cihaza bile god of war gibi bir şaheserin iki oyunu yapılmış iki kat güçlü bir el konsolunu düşünün bir de bu tarihteki durumu sony gittikçe kullanıcıyı düşünmeyen sadece kar odaklı saçma sapan işler yapan bir şirket oldu artık çok da bir şey beklemiyorum vita adına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 1 Ocak 2016; 2:48:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

Saçma sapan jrpg japon saçmalıkları seven zevkle oynayan vardır ama kimse kusra bakmasın ps3 e yakın donanımı olan taşınabilir bir cihazdan bahsediyoruz şu çekikler ps2 oyunlarını ps4 e uyarlamayı düşünüyor şimdi de ki çoğu oyunu getirdiler şu ps4 e verilen saçma desteğin yüzde 10 u vitaya verilse çok çok güzel olacak ama onların da umurunda değil psp gibi bir cihaza bile god of war gibi bir şaheserin iki oyunu yapılmış iki kat güçlü bir el konsolunu düşünün bir de bu tarihteki durumu sony gittikçe kullanıcıyı düşünmeyen sadece kar odaklı saçma sapan işler yapan bir şirket oldu artık çok da bir şey beklemiyorum vita adına

Hepsini geçtim. Bari oyunları xperia telefonlara getir ki telefon alalım. Ama mobil oyun kısmından da çekilti aptal herifler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.