Şimdi Ara

Sony Akıllı Telefonları Almayın (Eleştiri konusu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mobilde ki kamera olayını çözemedim yav ne bekliyorsunuz kusursuz foto çekmeyi mi?

Telefon bu ya kaç cmlik lens var mercek var sensör var işlemci var eğer görüntü istiyorsan git pro foto makinaları var Sony'nin eminim en iyi performansı sağlayan aletleri üretiyorlardır.

Sony dediğin zaman kamera ve ses akla geliyor böyle olduğu vakit Sony telefonların bu alanda 1. olmaları lazım ama bazen olmuyor telefon komple ve çok özellikli bi cihazdır bütün en iyileri koyup sunamaz o yüzden farklı alanlarda üzerine yoğunlaştığı alanlarda en iyi oluyor.

Örnek ses te nedir kulaklıklar amfiler TVlerde kameralara hem profesyonel hem sinema kameraları daha sayayım mı?

Evet Sony'nin bazı cihazları kronik sorunlu ve bazı cihazlarında da ufak sorunlar mevcut ama bu kul yapımı sonuçta kusursuz olmasını beklemek imkansızdır yaptığı bütün telefonlarda donanım olarakta yazılım olarakta Sony her zaman en iyi olmayı başardı halen verdiği güncellemeler bu konuda ki tek firma zaten donanım olarak bi çok telefona fark atıyor mesela ekran gibi ses gibi batarya gibi.

Tavsiyem 2018 i bekleyin Tasarımlar değişecek ve Sony istediğimiz telefonları daha da kusursuz hale düşerecen o zaman lider Sony olacak bu kısmı hatırlarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Aha geldi Sony Promotörü...

Siz çok ters gelmişsiniz hocam, gerçekten ters...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Mobilde ki kamera olayını çözemedim yav ne bekliyorsunuz kusursuz foto çekmeyi mi?

Telefon bu ya kaç cmlik lens var mercek var sensör var işlemci var eğer görüntü istiyorsan git pro foto makinaları var Sony'nin eminim en iyi performansı sağlayan aletleri üretiyorlardır.

Sony dediğin zaman kamera ve ses akla geliyor böyle olduğu vakit Sony telefonların bu alanda 1. olmaları lazım ama bazen olmuyor telefon komple ve çok özellikli bi cihazdır bütün en iyileri koyup sunamaz o yüzden farklı alanlarda üzerine yoğunlaştığı alanlarda en iyi oluyor.

Örnek ses te nedir kulaklıklar amfiler TVlerde kameralara hem profesyonel hem sinema kameraları daha sayayım mı?

Evet Sony'nin bazı cihazları kronik sorunlu ve bazı cihazlarında da ufak sorunlar mevcut ama bu kul yapımı sonuçta kusursuz olmasını beklemek imkansızdır yaptığı bütün telefonlarda donanım olarakta yazılım olarakta Sony her zaman en iyi olmayı başardı halen verdiği güncellemeler bu konuda ki tek firma zaten donanım olarak bi çok telefona fark atıyor mesela ekran gibi ses gibi batarya gibi.

Tavsiyem 2018 i bekleyin Tasarımlar değişecek ve Sony istediğimiz telefonları daha da kusursuz hale düşerecen o zaman lider Sony olacak bu kısmı hatırlarsınız.

KAMERA hangisinden başlayım bilemedim o kadar çok eleştirilecek konusu var ama bir şekilde başlayacağım.

1. Diyafram: Yıl 2017 olmasına rağmen hala F/2.0 ile devam ediyorsunuz bunu yapmayın işte siz Sony siniz x firması F/1.6 diyaframına indi saçma buldum en ideali F/1.8 idi. tabii bunlar olurken ne yapıyordu? F/2.0 diyafram ile geziyordu hali ile diğer rakipleri tekmeyi basıyordu anlaşmanız varsa bile size zararı var.

2. KameraYazılımı nedense en sevdiğim konudur kendileri burada aşırı göndermeler olabilir.
    Rakipleriniz 30Saniye pozlama süresi verirken, yazılımını profesyonel yaparken siz hala 1sn ve 0.5sn pozlama süresi veriyorsunuz, sonra kameramız çok iyi diyorsunuz tamam Dünyanın en iyi Sensör ve Lens üreticisiniz bunu kabul ediyorum ama niye yazılım ile bizleri soğutuyorsunuz?
    LG V30 bkz; Manual video bile çekebiliyor ya geçmemek için kendimi zor tutuyorum. Fotoğrafta 30sn pozlama süresi vermesi de efsane ilginç tarafı bunu sizin sensörünüz ile yapması, siz ne yapıyorsunuz o sırada 1sn pozlama süresi verirken onu XZ Premium'da 0.5sn yapma ile uğraşıyordunuz şuanda bile müşteri kaybediyorsunuz.

3. Görüntü İşlemenin Fotoğrafı Berbat Etmesi DRMleriniz burada Fotoğrafı berbat ediyor Bilgisayara ya da başka yere yüklediğimde arkadaşlarımın dediği şu "bu nasıl fotoğraf", "çok kötü çıkmış" tamam görüntü iyileştirmeniz güzel ama tam efsane bir Fotoğraf çekiyorum görüntü iyileştirme yapmadan önce ya muhteşem işte kamera diyorum devamında iyileştirmeyi yapıyor ve bakıyorum sövüyorum.

• Adamlar bu yıl en çok izlenen filmi olan Spider Man Homecoming'de sadece ucundan bi cihaz göstermişler Z5 idi herhalde. Geçen Sony Channel Türkiye 'de bi film izliyorum, adamın laptop Sony Vaio, sansür koymuşlar.

Ya zaten film, müzik, konsollar açısından üstlerine yok gibi. Xperia ürünlerini pek tınlamıyorlar gibi geldi bana

• yaw he he kullanmıyorum bir sen kullanıyorsun bu ürünleri uzatmayalım arkadaşım konu farklı yerlere gidiyor boş yere birbirimizi kırmayalım kıytırık telefon muhabbeti için
  • Valla bütün konuyu da mesajları da okudum. Akıllı telefon piyasası oluştuğundan beri Apple’cıyım ama Sony’ye karşı bir sempatim vardı. Z5 cihazını çok beğeniyorum ama bu konuyu okuduktan sonra alımı askıya almaya karar verdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    Çok takıntılı biri değilseniz veya telefonu çok kurcalamayan diyeyim teknik servis dışında iyi bence.

Apple'dan geçince farkı hissettirir diye düşünüyorum

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Okuduğunu anlamadan cevap vermek bu olsa gerek. Genede yorum için teşekkür ederiz

• Biraz geç fark etmiş olsam da alın size bir rezillik daha.

Sony Akıllı Telefonları Almayın (Eleştiri konusu)

Anladım Track ID hizmetini kapatıyorsunuz tamam da, lan bari aynı başlık altında Shazam'ı ön plana çıkarmayın, battıkça batıyor gözümde.

Olur da Xperia departmanını kapatırsa Sony, sitesinde ''Try Samsung!..'' yazarlarsa şaşırmayın :))

• [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1237313/96d05fd9-b7c6-4699-a481-a475b6f17dda.png[/simage

Bu da benden olsun. Bi filmi izlemeden önce buraya bakardım, filmler menüsü gitmiş.

• BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Saçmalık olmuş baya

• Filmler menüsü neden gitmiş ki ? Amaçlari ne ya bunların. Sony iyice dengesizleşti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObjektifEye -- 4 Kasım 2017; 1:22:46 >
  • Xperia Lounge uygulamasına taşınmış ama içerik azalmış.

Video ve TV Sideview uygulamasında yayın akışı vardı o da yok uzun zamandır. TrackID yi tam sevmeye başlamıştım artık yok o da. Shazam dan daha hızlıydı ve keşfetme bölümü vardı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.