arkadaşlar 2 gün önce sony dav-dz 260 aldım sony kdl 32 v2000 tivim var ona bağladım dvd izlerken ses görüntü güzel benim derdim gold master uydu alıcım var yani kanalları izlerkende 5.1 ses sisteminden de faydalanmak istiyorum dav-dz 260 çıkişları 1-scart 2-coaxsiel 3-optik 4-hdmı nasıl bağlarım yardımcı olursanız sevinirim not:hdmı kablo siparişi verdim
yokmu yardım edecek bir arkadaş yahuu para boşa gitti galiba
Goldmaster uydu alıcıda Optic çıkış vardır büyük ihtimalle optic kablo alarak Sony dav-dz 260 optic girişine bağlantı yapabilirsiniz. ama çok büyük beklentileriniz omasın ses konusunda..
Tabi ne beklendiğine bağlı; 5+1 değilde , bütün haparlörlerden streo yayın alınabilinir
optik kablo ile bağlayabilirsin ama 5.1 ses alamazsın. TR'deki yayınlar zaten berbat. Sadece cnbce'nin bazı film ve dizilerinde sanal surround alabilirsin o kadar. gerisini stereo olarak seyredersen daha iyi sonuç alırsın. bence paran boşa gitmedi, ucuzundan böyle bir sistem almış olman çok daha iyi olmuş.. gerisi hikaye..
uydu alıcım gold master 9400 on da da pek bir çıkış yok ben şöyle diyorum tv ye bağlayalım tv de ne gösterilirse ses sistemden çıksın
tvim de şu:http://www.sony.com.tr/product/tvp-32-40-sony-bravia-tv/kdl-32v2000#pageType=TechnicalSpecs
uydu receiver da optik veya koaksiyel çıkış yoksa normal audio kablo bağlayarak tv den gelen sesi 5+1 ses sistemine aktarabilirsin ... ama denildiği gibi sadece 5+1 ses alırsın ! yani gerçek stereo değil
SONY ALMAYIN BOŞUNA MARKAYA PARA VERİYOSUNUZ.HER İŞİN BİR USTASI VARDIR.GİDİN ONDAN ALIN.SİZ ANLADINIZ ONU
ben hiç bir şey anlamadım nedir anlatmak istediğin sony yerine ne alınabilir
quote:
Orjinalden alıntı: sparco88
SONY ALMAYIN BOŞUNA MARKAYA PARA VERİYOSUNUZ.HER İŞİN BİR USTASI VARDIR.GİDİN ONDAN ALIN.SİZ ANLADINIZ ONU
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme