perşembeye yetişcek izometrik harita işi hiç yapasım da yok neyse yapcaz artık insanlar nasıl motive oluyor lan |
Upwork'ten 150 dolarlık iş aldım hiç yapasım yok
-
-
Ne güzel freelance çalışıyorsun keşke ben de iş alabilsem ama tek sahip olduğum şey advanced seviye İngilizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İngilizceni köreltmemek için napıyorsun
uluslararası sertifikalı ingilizce eğitmeniyim online ingilizce dersleri veriyorum zaten o yüzden körelmiyor
-
Dayı ielts 6 değil mi nasıl advanced ya
ielts'e en son 7 sene önce girdim (çalıştığım firmada ingilizce müşteri temsilciliği yapıyordum dil tazminatı almak için ielts'e girmiştim) o 7 senede de bir zahmet izin ver advanced seviyesine yükselmiş olayım.
-
Hocam istanbul ici legal english icin tavsiye edebileceğin bir yer var mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
genel ingilizce konusunda kendim dahil birçok yerden ingilizceyi iyi bir şekilde öğrenmek mümkün olsa da, belli bir alanda ingilizce öğrenmek konusunda güvenilir yer bulmak ne yazık ki pek mümkün olmuyor. tavsiyem hukuk ingilizcesi ile ilgili youtube videoları veya chatgpt kullanmanızdır. bunlar alansal ingilizce konusunda sizin için en iyi araçlar olacaktır.
-
başladınmı gerisi gelir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X