Şimdi Ara

''α'' SONY ALFA DSLR Fotoğraf ve Bilgi Paylaşım Alanı ''α'' (395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.937
Cevap
38
Favori
357.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde çok kullanmadığım ve bir köşede kutusunda bekleyen Sony A700 body ve lenslerimi+ tepe flaşımı satıyorum..

İlgilenen olursa diye ilan tam şurada >>Sony A700 ilan<<

Herkese iyi günler dilerim..
  • denizhoca kullanıcısına yanıt
    Cevap için tesekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizhoca kullanıcısına yanıt
    Peki bu sizce önemli bir sorunmudur ürüne cok bi para vermedim,tanıdığım kişiden aldım o da bu şekil kullanıyordu. Ve onarımı pahalı bişeymidir bilginiz var mı ? Fazla bilgim olmadığı için soruyorum kusura bakmayın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: canernesto

Peki bu sizce önemli bir sorunmudur ürüne cok bi para vermedim,tanıdığım kişiden aldım o da bu şekil kullanıyordu. Ve onarımı pahalı bişeymidir bilginiz var mı ? Fazla bilgim olmadığı için soruyorum kusura bakmayın :)

Sony bayisi olarak sorularınızı yanıtlamak için buradayım. Her soruyu sorabilirsiniz.

Kullanmasına kullanabilirsiniz fakat titreşim engelleme özelliği olmayacak bu da düşük enstantenelerde fotoğrafa etki edecektir. Teknik servis olmadığım için ne kadara tamir olur bilmiyorum ama 200TL üzeri bir masraf çıkarsa hiç uğraşmayıp daha güncel bir modele terfi etmenizi tavsiye ederim.
  • arkadaşlar uyumlu piller hangileridir a77 için, yazıldıysa kusura bakmayın. Ve hangi markalar hangi ürünleri tavsiye dersiniz şu an hiç pilim yok kamera için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem_F1-Mclaren

arkadaşlar uyumlu piller hangileridir a77 için, yazıldıysa kusura bakmayın. Ve hangi markalar hangi ürünleri tavsiye dersiniz şu an hiç pilim yok kamera için

Uyumlu pil modeli NP-FM500H . Orjinal almayacaksanız kaliteli yan sanayi tercih edebilirsiniz , duracell , sanger gibi markalar düşünülebilir . Bunun haricinde aliexpresste var yan sanayi ürünler . Çok kaliteli değiller ama iş görürler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

arkadaşlar uyumlu piller hangileridir a77 için, yazıldıysa kusura bakmayın. Ve hangi markalar hangi ürünleri tavsiye dersiniz şu an hiç pilim yok kamera için

Uyumlu pil modeli NP-FM500H . Orjinal almayacaksanız kaliteli yan sanayi tercih edebilirsiniz , duracell , sanger gibi markalar düşünülebilir . Bunun haricinde aliexpresste var yan sanayi ürünler . Çok kaliteli değiller ama iş görürler .

Fotograftaki urun orjinal sony mi biliyor musunuz yoksa yan sanayi mi
    Bu mesaja eklenen görseller:

''α'' SONY ALFA DSLR Fotoğraf ve Bilgi Paylaşım Alanı ''α''

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

Fotograftaki urun orjinal sony mi biliyor musunuz yoksa yan sanayi mi
    Bu mesaja eklenen görseller:

''α'' SONY ALFA DSLR Fotoğraf ve Bilgi Paylaşım Alanı ''α''

Hocam bu pili orjinal ambalajıyla görmedim hiç . Bazen orjinaliyle birebir aynı paket yapabiliyorlar . Bu konuda size aşağıda haberdar ettiğim denizhoca yardımcı olacaktır . Kendisi sony bayisi ondan da temin edebilirsiniz .

@denizhoca

• @denizhoca hocam ust mesaj daki resimdeki urun orjinal mi

@CavaLieR-G tesekkurler hocam

• quote:

@denizhoca hocam ust mesaj daki resimdeki urun orjinal mi

@CavaLieR-G tesekkurler hocam

Kesinlikle orjinal ürün değil.
  • Selamlar,
    Sony Eurasia Türkiye yetkili bayisi olarak sıcak fırsat olarak nitelendirdiğimiz ürün fiyatlarını aşağıda sizinle paylaşmak istiyorum.

Hepsi sıfır, kapalı kutulu, faturalı ve Sony Eurasia Türkiye garantili.

1) Sony NEX-F3K 1855 Kit lens ile 950TL
    2) Sony NEX-6 1650 Kit lens ile 1250TL
    3) Sony NEX-5R 1650 Kit lens ile 1050TL
    4) Sony A77 1855 Kit lens ile 1999TL
    5) Sony A77 18135 Kit lens ile 2599TL

Fiyatlar nakit fiyatlardır. Tüm kartlara taksit seçeneği bulunmaktadır.
  • Sıfır açılmamış kutu. Sony Sal 50f18.
    Mal fazlası geldi. Garantisi yok.
    İkinci el fiyatına açılmamış kutusunda ürün.. PM ile bana ulaşabilirsiniz.
    300TL Kargo bana ait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizhoca -- 26 Ekim 2016; 15:36:45 >
  • takip...
  • Hayırlı günler arkadaşlar. Benim elimde Sony a57 18-200 Tamron lensli ve tepe flaşlı bir set var. Ben bu seti satıp aynasız bir makineye dönmek istiyorum. a6000 düşünüyorum fakat üzerine biraz para eklemem gerekecek. Bana aynasız makine önerebilir misiniz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak.kocal

Hayırlı günler arkadaşlar. Benim elimde Sony a57 18-200 Tamron lensli ve tepe flaşlı bir set var. Ben bu seti satıp aynasız bir makineye dönmek istiyorum. a6000 düşünüyorum fakat üzerine biraz para eklemem gerekecek. Bana aynasız makine önerebilir misiniz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

2. el a5000 düşünebilirsiniz ama tabi 1300 civarına a6000 kit varken a5000 almamak lazım . Bunun haricinde eski serilerden nex6 , nex 5n de düşünülebilir .
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Ben aynı zamanda video başarımı, fotoğraf başarımı a57den aşağıya kalır olsun istemiyorum. Bunların performansları nasıldır a57 karşısında?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak.kocal

Ben aynı zamanda video başarımı, fotoğraf başarımı a57den aşağıya kalır olsun istemiyorum. Bunların performansları nasıldır a57 karşısında?

a5000 hem videoda hem fotoğrafta daha iyi olur A57'den . Çok daha yeni bir sensör kullanıyor . Nex6 ve Nex 5N a57 ile kafa kafaya olur . Ciddi farkı A6000'de hissedersiniz ancak 750 lira civarında bulunabilen A5000 de işinizi görür eğer vizör olmazsa olmazınız değilse .
  • Fırsat ürünü. Tek bir adet kaldı.

Sony A58 + 1855 Kit Lens ve 55200 Zoom lens tek kutu. Ek olarak 50mm F1.8 ayrı kutu.
    Nakit 2.000TL
    Komisyon eklenerek get açabilirim.
    Kargo bana ait.
    32GB Class10 Hafıza kartı hediye.
  • Sony SAL-50F18 lens. Sıfır, kapalı kutu fakat garantisi yok. Mal fazlası olarak geldi ben de ihtiyacı olanlar için 200TL gibi uygun bir rakamdan satıyorum.
    3 adet mevcut elimde.
  • Tüm Sony Alpha kullanıcılarınıhttps://www.facebook.com/groups/SonyAP/ adresinde bir araya getiriyor ve fotoğraf paylaşıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.