Şimdi Ara

''α'' SONY ALFA DSLR Fotoğraf ve Bilgi Paylaşım Alanı ''α'' (397. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.937
Cevap
38
Favori
357.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kafkaslı57

Ellerine sağlık Deniz hocam çok güzeller
    Teşekkür ederim.
  • Dünyada ilk ve tek.
    Sadece Sony Alpha gövdelerle çekilmiş 8131 fotoğrafıwww.sonyfotograf.com da bulabilirsiniz.
    Yada siz de 725 üye arasına katılıp fotoğraf yükleyebilirsiniz.
  • izmir içi elden sony a6000 almak istiyorum ilgilenenler msj atabilir
  • yeni sony a7 ii aldım. derin teknik elektronik detaylı Türkçe site ya da forum var mıdır?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bart1969

yeni sony a7 ii aldım. derin teknik elektronik detaylı Türkçe site ya da forum var mıdır?.
    https://forum.alfakulup.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizhoca -- 3 Ağustos 2018; 22:37:10 >
  • bart1969 B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizhoca

https://forum.alfakulup.com

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim.
    daha iyisi sizin de lsun kafkaslı57

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bart1969 -- 4 Ağustos 2018; 20:5:52 >
  • bart1969 B kullanıcısına yanıt
    İyi dileklerin için teşekkürler arkadaşım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse hiç kullanmadığım en fazla 100-200 resim çekilmiş sony a6000 satıyorum. Sıfırdan farkı yoktur. Yanında ekstralarını vereceğim. Takas sadece ps 4 pro ile olur. Özelden iletişime geçebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiddeN_Ra

Neredeyse hiç kullanmadığım en fazla 100-200 resim çekilmiş sony a6000 satıyorum. Sıfırdan farkı yoktur. Yanında ekstralarını vereceğim. Takas sadece ps 4 pro ile olur. Özelden iletişime geçebilirsiniz
    Merhaba satılıkmmı hala fiyat ne kadar hocam?
  • Sattım kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiddeN_Ra -- 16 Kasım 2018; 13:52:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *** çooook geri düşmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baygünay

*** çooook geri düşmüş.
  • Herkese Selamlar, a6300 makinami lensleriyle beraber satip a7iii makinaya gecmek istiyorum. Almanya'da yasadigimdan bu sefer Almanya'dan almayi dusunuyorum fakat yine bir Turkiye'deki fiyatlari sorayim dedim. Ben a6300'u 2016 senesinde aldigimda amerikadaki vergisiz satis fiyatinin cok az altinda satiliyordu kameralar simdi baktigimda ise internet sitelerindeki fiyatlar ucmus. Fujifilm Turkiye fiyatlari harika bir seviyedeyken Sony fiyatlarinin boyle olmasi beni sasirtti acikcasi.

Sizlere sorum, Hayyam'dan yakin zamanda kutusu ellenmemis A7iii icin fiyat alan varsa aldiginiz fiyatlari yazabilir misiniz? Internet sitelerinde fiyatlari sisiriyorlar gibi geldi bana magazada verilen rakamlari merak ediyorum. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 18 Mayıs 2019; 18:54:39 >
  • Godvater kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun hocam.
    Ben de 3 sene önce ilk makinemi aldığımda lensler ve body fiyatları dolar kuruna göre cidden makuldu. Şimdi hem dolar arttı hem de fiyatları şişirmiş durumdalar.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumartesi izmir'de spottan fiyat aldım A7 İİİ - 1900 DOLAR

• 
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.