Şimdi Ara

SONY ALIRKEN BİR DAHA DÜŞÜNÜN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bay Robot

Hocam mtk işlemci konusunda kesinlikle deneyimledim ama inanamamıştım hattan kaynaklandığına yani nasıl mümkün olabiliyor anlayamamıştım.

Ben 7-8 kere mail attım en az teleservice dönüş olmadı sony'de muhtemelen eposta atmıştır dönen olunca ulaşamıyoruz demişlerdir.

Hareket halindeyken, baz istasyon arasi gecis oldumu internet baglantisini kesiyor bu sorun 3g vodafone da oluyordu daha cok.. Diger operatorlerde ise konusurken pat diye kesiliyor mtk buna cozum bulamadi, isin ilginc yani bu sorunu dunyada biz yasiyoruz mtk ile yazismistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teleservice bana sunu ogretti ki, bu ulkede cep telefonu kullananlarin %72 si gercekten hani agir olacak ama gerizekali. Adam telefonu root etmis rom atarken anakarti yakmis, belirtmiyor sonrada efendim teleservice suclu htc bok kaka. Bu gozler kullanici hatasini firmaya mal etmeye calisan binlerce insan gordu

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Elbet paylaştırmamalarının altında bir şey vardır. Ben yanılmıyorsam teleservice genel müdürlük internetten numarasını bulup aramıştım derdimi anlattıktan sonra orayla bizim alakamız yok bizde oraya ulaşamıyoruz demişlerdi. O sinirle sizide dava edeceğim deyip kapatmıştım 5 dakika sonra geri arayıp ilgileneceklerini vs. Söylemişlerdi. Nasıl firmalar Anlaşılmıyor.

Arkadaşın M5 telefonunda (mtk işlemcili) telefon özellikle fitness salonu gibi yerlerde yani hattın daha az çektiği yerlerde ve yürürken aynı yerlerden geçerken sürekli kapanıyordu sebepsiz yere şarjı olduğu halde ve şarja takmadan da bir daha açılmıyordu. Bende hatla ilgili bir sorunu olduğunu düşünüyodum.

• Z2 yi vatan su gecirmişti değiştirdiler 0 verdiler netten almayım bence

• aliss A kullanıcısına yanıt
    Olması gereken değiştirmeleri zaten hocam birde su geçirmez diye satıyorlar işte neyse

• çevremden 2 kişinin, forumdaki zr başlığından da 2 kişinin telefonlarının sıfırı ile değiştiğini biliyorum.
    bence şanssızlık sizin ki yada yolladığınız servisin dandikliği, 3. ise istanbul bilişimden alış veriş yapılmış olması.
  • artık çoğu marka servisi bu durumda ,bu konuya da devletin el atması lazım ,sadece tüketiciyi koruma yasası çıkartmakla iş bitmiyor ,denetim ve yüklü cezalar şart gibi
  • Benzer bir durum başıma geldi. Kardeşimin m4 aqua telefonu 3 ay kvk da kaldıktan sonra hakem heyetine başvurdum. Buna ek 5 ay daha sürdü parayı almam. Toplamda servis dahil 7-8 ayda anca alabildim parayı yani.

İşin komik tarafı kvk Max 20 günde teslim sözü vermişti.

Şuan kullandığım sony c5 ultra nında sol üst köşesinde sararma var. Kesinlikle bir daha asla sony almam. Gider vestel alırım ama asla aynı hataya düşmem.

• beyler ben cihazı verirken vatan su yüzünden değiştirmezler dedi bende siz gönderim kabul etmezlerse hem vatanı hem kvk yı dava edicem falan biraz sert konuşmuştum 20 günde 0 cihaz geldi
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Kimse anlamak istemiyor sanırım PM atanlarda bakın:

BEN TELEFONUMU SONY'İ ARACILIĞI İLE O SERVİSE GÖNDERDİM. BENİM MUHATABIM OLMASI GEREKEN SONY İSE SERVİSLE GÖRÜŞÜN DİYOR. BEN NEDEN SERVİSLE GÖRÜŞÜYORUM BEN SEN DEDİN DİYE SERVİSE YOLLAMIŞIM BENİ NASIL SERVİSLE MUHATAP EDERSİN HELE BİR DE ULAŞILMASI MÜMKÜN OLMAYAN BİR SERVİSE. BİRAZ EMPATİ YAPIN NASIL İNSANLARSINIZ UMARIM BİR GÜN SİZİN DE BAŞINIZA GELİR w SONY MUHTELEM DEMEYE DEVAM EDERSİNİZ. TELEFONU NERDEN ALDIĞIMIN BİR ÖNEMİ YOK TELEFON SONY EURASİA GARANTİKİ BAKIN SONY'NİN TR DEKİ RESMİ GARANTİSİ!!!

Hala anlayamamış vatandaşlar için ben ahmet ve mehmetten bir ürün alacağım diyelim. Ahmet-Sony Mehmet-Servis olsun. Ahmet diyor ki eğer üründe garanti süresi boyunca birşey olursa bana söyle ben mehmete ileteceğim sorunun en geç 20 iş günü içinde giderilip elinde olacak. Ama o da ne ahmet mehmete ulaşamıyor bile! Biraz empati yapın ya şunun böyle onun böyle diye saçmalamayı kesin binlerce şikayet oluşmuş sony ilgilenmiyor bile "Ne yapalım öyle" deyip geçiyor elemanlar. Babanızın şirketi değil savununca size prim veriyorlarsa başka tabii.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 14 Haziran 2017; 11:10:0 >

Bazı Apple kullanıcılarında bu durum daha vahim. Adamın telfonunun garanti süresi dolmak üzere, alıyor randevuyu basıp gidiyor zorluya. Ağlıyor,yıkıyor,yağlıyor velhasıl swap cihazla değişimi sağlıyor.

Ardından doğru eve gelip açıyor sahibinden.comu, veriyor ilanı."çiziksiz,hasarsız garantili iphone" böylece normal ikinci el değerinin en üstünden telefonu satıyor.

Yani bizim insana iyi hizmet vermek bile bazen saçma sapan sonuçlar doğurabiliyor
  • sony için aç gözlü japon firma diyince bana kızıyorlar ama 5 para etmez eski halinden eser kalmamış bir firma kürdanını dahi almam. Aynı düşüncelerim lg denen zevat firma içinde geçerli.
  • Sony, ericsson'u bırakmayacaktı

Ayrıca mtk işlemcilere acayip ön yargılıyım.

• Sony Japonya'ya o yaşadığım rezillikten sonra bir sürü mail attım. Her birine de bizim deniz aşırı ülkelere destek vermemiz mümkün değil, yerel Sony ile iletişime geçin diyip kestirdikten sonra yerel Sony yönetiminin bu işe el atmadığını söyledim. Yine aynı cevaplar...

Bir dahaki sefere ya amiral Xperia ya da Apple

• Sony umarsız olmuş artık iyice. Satmadan önce öyle bir ilgi öyle bir alaka var ki yok böyle yok şöyle... Sattıktan sonra ne yapalım böyle bizi ilgilendirmiyor şuna buna söyleyin. Bu firmaya zırnık koklatmam ben asla bir daha ps4 pro almayı düşünüyodum bu olaylardan önce sırf bu yüzden vazgeçip xbox one s aldım memnunum. En azından sony gibi kan emici bir firmadan çok müşterisinin memnuniyetine değer veren bir firmaya kazandırıyorum...

• Bay Robot kullanıcısına yanıt
    O ilgi alaka sonye has bir duurm degil. Firma calisaninin prim alabilmek icin yapmis oldugu davranis. Gecinmek zor. O insanlarda dusuk maasa saatlerce calisiyorlar. Bu nedenle algi operasyonu yapip, prim alacagi firmanin telefonunu satmaya calismasi dogal. Ama bazilari bunu abartip, ozellikle cepkask gibi bes para etmez servislerin satin alinmasi konusunda tuketiciye yukleniyorlar. Bu hos degil tabi. Sahsen abarti seklinde tarafima yaklasan olursa, nazikce o calisani yanimdan uzaklastiriyorum.

Aslinda buzim gibilerin teknomarketle isi ancak piyasaya yeni cikmis cihazlari fiziksel olarak incelemekten ibarettir. En son ne zaman teknomarketten yuksek ucretli bir urun aldim, hatirlamiyorum. İnternetten guvenilir saticilardan ve sitelerden alirim, kafam rahat olur. Ustelik en az 200-300 lira oynuyor fiyatlar.

Bununla ilgili firma calisani ile tartismistim. O internetten alinanin kacak olacagini, cihazin kisa sure icerisinde ariza verecegini ve bunun suc oldugunu soyleyip nirvanaya ulasmisti. Dedim, ayni cihaz. Sizin calisan maasi, elektrik,su gibi giderler, avm kirasi vs bir suru masrafiniz var. O adamlar bir depo kiraliyor,oradan sevkiyat yapiyor. Sadece depo gorevlilerinin maasi var adamlarda. Onda da hepsiburada gibi ful otomasyona gecenler oldukca,maliyetler daha da asagi cekilecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

sony için aç gözlü japon firma diyince bana kızıyorlar ama 5 para etmez eski halinden eser kalmamış bir firma kürdanını dahi almam. Aynı düşüncelerim lg denen zevat firma içinde geçerli.

Aç gözlü firma görmediğinden bol keseden konuşuyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Sony, ericsson'u bırakmayacaktı

Ayrıca mtk işlemcilere acayip ön yargılıyım.

Sony ericsson u bırakmadı,ericsson u satın alarak bünyesine kattı.

• Sanki bunları üreten firma hiç onlar değil, şuan şu w810i'nin kulaklık sesini veren bir cihaz var mı? Ayrıca walkman yazılımı arayüz olarak hoştu niye gönderdiler acaba :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 20 Haziran 2017; 8:23:13 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.