Şimdi Ara

SONY ANDROİD TV HAZIR KANAL LİSTESİ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
88
Favori
139.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar HALK TV HD kanalını yeni frekansı ile elimle eklememe rağmen bulmuyor nedeni ne olabilir.

• FallenDemon kullanıcısına yanıt

Önceden sildiyesen artık daha ekleyemezsin. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan2200

Önceden sildiyesen artık daha ekleyemezsin. :)

Nasıl yani hocam anlamadım da biraz daha açar mısınız. Ben listeyi kullanarak yükledim televizyona ama yüklemeden öncede yoktu çekmiyordu yükledikten sonra da çekmedi yine bu sefer elimle frekans girerek arayayım dedim öylede bulmuyor ne hd nede sd olarak anlamdım gitti bir şey mi atlıyorum acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FallenDemon kullanıcısına yanıt

Daha önceden listenizde ekli değilse o zaman silmemesi gerek.

Ama daha öneden listenizdeki bir kanalı silerseniz, o kanalı kara listeye alıyor. bir daha manuel eklemenize de izin vermiyor.

istersen kanal yedeğinizi alıp, benim 1. mesajda yüklemiş olduğum kanal listesini televizyonuna yükleyip bir de dene. Listede Halk tv HD var.

• hocam çok teşekkürler. 1 listede radyolar yok ): 2.listede radyo var sadece spor kanallarında bein sport haber yok. bu ikisini ekleyebilir misin? tşkler.

eline sağlık gayet güzel olmuş

• hakan2200 kullanıcısına yanıt

eline sağlık bir de radyoları eklesen tadından yenmez olacak.

• merhaba ben televizyonu yavaşladığı için fabrika ayarlarına çevirdim, bütün kanallar gitti binada merkezi sistem ve 3 çanak var ancak hangi uydu hangi diseqc bağlı bilmiyorum. bana stock kanal listesini gönderebilecek biri var mı (model KE-65XH9077)

• merhaba benim tv fx9005 teknik ayarların altındaki program listesi aktarımı adımı kapalı geliyor. Bunu nasıl düzeltiri. teşekkürrler

• greenland G kullanıcısına yanıt

başka usb cihazda takılı olmaması gerekiyor. mause, klavye, oyun kolu vs.

• @hakan2200 hocam öncelikle tekrar tekrar teşekkür ederim. Liste çok güzel

1- mümkünse ve müsait oludğunda radoyaları ekleyebilir misin?

2- Senin kanal listesini attıktan sonra kanal geçişleri eski listeme göre biraz yavaşladı arada donma ve taklılma oluyor. bu durumda yapabileceğim bir şey var mı?

• cemal85 C kullanıcısına yanıt

Selam Dostum,

Radyo kanalları eklemiyorum. Çünkü Siyah ekran Radyo olayını benimseyemiyorum.

Kanal listesi yavaşlama sorunun beni şaşırttı ama, yapabileceğim bir şey yok.

Selam Hocam,

Dönüş yaptığın için teşekkür ederim. Radyo olayı ise yemek yerken masada arkadan çalması hoş oluyor. (;

Hakan bey elinize sağlık ama benim TRT HD gurubu göstermiyor sinyal yok hatası alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bugün hazırladığım kanal listesini denermisiniz.

Ben de faydalandım hakkınızı helal edin, ayrıca emeğin için sağ ol. Basit bir şey değil hazırlamak, bayağı bir zaman harcamak gerekiyor. Benim önceki tv de kendi kanal sıralamam vardı, sony editor aracı ile sizin listeyi kullanarak aynı sıralamayı yaptım. Sadece TV kanallarını seçmiş olmanız da isabet olmuş.

• Emeğine sağlık Ne zamandır bunu arıyoruz. teşekkürler

• proteo kullanıcısına yanıt

Kardeşim Allah razı olsun emeğine sağlık çok teşekkür ederim

• Güncellemeden sonra gizlilik sözleşmesini onaylayamadım cihazı sıfırlamak zorunda kaldım, haliyle kanallar gitti. Konudaki hazır kanal listesi bulup yükledim ama gözükmüyor, sinyal yok hatası veriyor. Otomatik taratınca çıkıyor ama karışık ve eksik.

Diseqc ayarını yapmaya çalıştım ama menü farklı. Güncelleme yapıp benzer sorunu yaşayan oldu mu?

• Ben de ayni sorunu yasiyorum cozem varsa yazarsa cok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.