< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SONY ANDROİD TV HAZIR KANAL LİSTESİ (34. sayfa)

-
-
Tv ye reset attım (merkezi sistem uydu) temiz bir kurulum yaptım kanalların hepsi geldi ama 1 hafta sonra bazı kanallar da sinyal yok sorunu baş gösterdi. Bu arada sinyal ve kalite seviyesi 100. Tv nin tunerinde mi bi sıkıntı var arkadaşlar. 55 XH9096
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Disieg ayarı yapmanız gerekebilir.
Kullandığınız model tv de menüde nerededir bilemiyorum.
İlk mesajımdaki videoda bendeki modele göre anlattım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakan bey diseg ayarı yaptım. Kanal D HD, TV8 HD, KANAL 7 HD SHOW HD bu kanallar sinyal yok hatası veriyor maalesef.
Diğer dairelere de sorun. Aynı sorunu yaşıyorlar mı. ?Kışın LNB ler bozuluyor. Bir kaç ay önce benimde başıma geldi. Lnb değiştirdim düzeldi. Yalnız alırken dikkat edin merkezi sistemlerin LNB leri farklı oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 12 Ocak 2025; 10:25:30 >
Merhaba, aynı model TV’ye sahibim ancak Diseq ayarı yapacak menüyü ya bulamıyorum ya da bende aktif değil, size zahmet olmaz ise yerini tarif edebilir edebilir misiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba ayrı bir disec ayarı yok . İlk kurulumda çanak antene kaç lnb bağlıysa ona göre seçip ilerliyorsunuz. Bende türksat 1 de A diye görünüyor 2 de astra var o da B olacak sonra frekansları girip ağ arama ta da tam tarama yapıyorsunuz.
'Program listesi aktarımı ' aktif değil bunu nasıl düzeltebilirim
-
Tek bir tane usb takılı olması gerekiyor. Usb formatını değiştirip deneyebilirsiniz.
Mause ,oyun kolu vs hiçbirinin usb si takılı olmasın .
Teşekkürler eline sağlık 🙏
Kabe ve Medine kanallarında sinyal yok diyor.Daha önce sorunsuz seyrediliyordu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güncel frekansları eklendi. Link ilk mesajda.
-
Bizim yeğen televizyonun ekranını kırmıştı. Televizyonu kaldırmıştık depoya. Çöpe atacaktık, Merter Elektronik ile iletişime geçtik ve yaptırmaya karar verdik. Orijinal halini hatırlamıyorum fakat şu an görüntü tatmin edici.
Merhaba,
Yaklaşık 6 ay önce bi kumanda güncellemesi geldi zaten 2 saniyede falan geçen kanallar şimdi 3-4 saniye sürüyor ve ortada bekleme işareti olan bir yuvarlak dönüp duruyor.
Onu nasıl düzeltebilirim. Daha önce de buradan liste alıp yaptım ama şiömdi komple mi silsem ki çünkü 106. kanal sırasında 3 kanal birden var mesela 106 ya basınca trt,atv, btv çıkıyor.
Bir de bazı kanallarda kanal kilidi kullanıyorum bu da etken olur mu yavaşlıkta?
Kullandığım toplamda 30 kanaş var-yok, nasıl hızlandırabilirim sayın arkadaşlar.
-
Kendi oluşturduğunuz Kanal listenizin yedeğini alın.
İlk mesajdaki hazır listeyi tv nize yükleyin deneyin.
Sorun çözülmez ise. Yedeğinizi aldığınız listeyi tekrar yüklerseniz.
Teşekkürler, geçen ay aynen böyle yaptım düzelmedi, hatta böyle yapa yapa 3lükanal çıkmaya başladı sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X