Şimdi Ara

SONY ANDROİD TV HAZIR KANAL LİSTESİ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
668
Cevap
88
Favori
138.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tv ye reset sonrası büyük bir dertten kurtardın beni dostum Allah senden razı olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tv ye reset attım (merkezi sistem uydu) temiz bir kurulum yaptım kanalların hepsi geldi ama 1 hafta sonra bazı kanallar da sinyal yok sorunu baş gösterdi. Bu arada sinyal ve kalite seviyesi 100. Tv nin tunerinde mi bi sıkıntı var arkadaşlar. 55 XH9096

• Neyban N kullanıcısına yanıt

Disieg ayarı yapmanız gerekebilir.

Kullandığınız model tv de menüde nerededir bilemiyorum.

İlk mesajımdaki videoda bendeki modele göre anlattım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakan2200 kullanıcısına yanıt
    Hakan bey diseg ayarı yaptım. Kanal D HD, TV8 HD, KANAL 7 HD SHOW HD bu kanallar sinyal yok hatası veriyor maalesef.

Diğer dairelere de sorun. Aynı sorunu yaşıyorlar mı. ?Kışın LNB ler bozuluyor. Bir kaç ay önce benimde başıma geldi. Lnb değiştirdim düzeldi. Yalnız alırken dikkat edin merkezi sistemlerin LNB leri farklı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 12 Ocak 2025; 10:25:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba, aynı model TV’ye sahibim ancak Diseq ayarı yapacak menüyü ya bulamıyorum ya da bende aktif değil, size zahmet olmaz ise yerini tarif edebilir edebilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wwtr W kullanıcısına yanıt
    Merhaba ayrı bir disec ayarı yok . İlk kurulumda çanak antene kaç lnb bağlıysa ona göre seçip ilerliyorsunuz. Bende türksat 1 de A diye görünüyor 2 de astra var o da B olacak sonra frekansları girip ağ arama ta da tam tarama yapıyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.