Ellerine sağlık. İyi bayramlar |
SONY ANDROİD TV HAZIR KANAL LİSTESİ (30. sayfa)
-
-
abi harikasın ellerine sağlık çok teşekkürler iyi bayramlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm androidlerde geçerli mi liste
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Trt 4k europa maçlarını veriyormu
Dostum çok teşekkürler. Eline emeğine sağlık.
-
hayır. ama 1080 maç ekran kalitesi 5 sene önceki 4K ile eş değer. geniş açı kameralara geçmişler galiba.
-
Kanal listesi ne zaman lazım olsa imdada yetişen adres emeğinize sağlık.
Trt milli maç başladığında yayın kesiyor ve kırmızı bir ekran geliyor.Linkten günceli kurduğumda durum düzelmiş olur mu yoksa ayrı bir ayar mı gerekli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcpbk -- 20 Haziran 2024; 11:59:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Linkteki liste güncel. Biz problemsiz izliyoruz.
Tekrardan teşekkür ederim, ben sorunsuz izliyorum, şubat listesinde bu sorun vardı ama artık güncel frekanslar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
maclari izleyemeiyordum iyi oldu. bu arada dosya ismine dikkat edin onceden bilgisyara inmisse dosya ismi(1) oluyor. ordaki 1 yazmayacak ilk defa indircekmis gibi indirceksiniz. ben dosya ismindeki (1) i sildim tanidi usbyi. yoks usbde tanimiyor dosya yok diyor
-
Teşekkür ederim sayenizde hallettim emeğinize sağlık.
Maç saati geldi TRT1i açtım ama seçilen kanal karışık durumda veya dekoder edilemiyor hatası alıyorum siyah ekran
Aynı listeyi kullanarak şu an TRT1 izliyorum, sorun yok.
Bütün kanalları açıyor ama trt1 açılmıyor anlamadım gitti ne yapmak lazım araştırıyorum bir sonuca ulaşamadım.
Edit: hallettim trt1 HD 242. Kanalda da varmış oradaki açıldı. Onu da 1. Kanala taşıdım halloldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimontales -- 21 Haziran 2024; 19:23:37 >
-
Cihazınızın menüsü farklı olmasına rağmen. Şunu anladım ki, yayınlamış olduğum kanal listesi, belirtmiş olduğum modellerden çok daha fazlasına uyum sağlıyor.
iyi seyirler dilerim. 😉
Listeniz xh9077-9096 modelleri için de uygundur TRT 1 HD ilk sırada görüntü verdi sayenizde , paylaşımınız için teşekkürler.
-
merhaba kanal listesini yüklüyorum. sorun yok. kanallar açıyor. fakat bir miktar izliyorum sonra pat bazı kanallar siliniyor. mesela 4 de fox var. 4 komple siliniyor. kanal gezerken 3 den 5 e atlıyor. 10 da trt 4k var diyelim. birden baska bir kanala atıyor. artık 10 yok. 9 dan 11 e atıyor. orda kanal bilgisi bulunamadı diyor. neden bu sekil yapıyor.
-
Kapatma tuşuna uzun basıp cihazı tam kapatıp açmayı deneyin. Belki faydası olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X