Şimdi Ara

SONY ANDROİD TV HAZIR KANAL LİSTESİ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
87
Favori
135.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ellerine sağlık. İyi bayramlar

• hakan2200 kullanıcısına yanıt

abi harikasın ellerine sağlık çok teşekkürler iyi bayramlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm androidlerde geçerli mi liste

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trt 4k europa maçlarını veriyormu

• Dostum çok teşekkürler. Eline emeğine sağlık.

• Easy Ice kullanıcısına yanıt

hayır. ama 1080 maç ekran kalitesi 5 sene önceki 4K ile eş değer. geniş açı kameralara geçmişler galiba.

• Kanal listesi ne zaman lazım olsa imdada yetişen adres emeğinize sağlık.

• Trt milli maç başladığında yayın kesiyor ve kırmızı bir ekran geliyor.Linkten günceli kurduğumda durum düzelmiş olur mu yoksa ayrı bir ayar mı gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcpbk -- 20 Haziran 2024; 11:59:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rcpbk R kullanıcısına yanıt

Linkteki liste güncel. Biz problemsiz izliyoruz.

Tekrardan teşekkür ederim, ben sorunsuz izliyorum, şubat listesinde bu sorun vardı ama artık güncel frekanslar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maclari izleyemeiyordum iyi oldu. bu arada dosya ismine dikkat edin onceden bilgisyara inmisse dosya ismi(1) oluyor. ordaki 1 yazmayacak ilk defa indircekmis gibi indirceksiniz. ben dosya ismindeki (1) i sildim tanidi usbyi. yoks usbde tanimiyor dosya yok diyor

Teşekkür ederim sayenizde hallettim emeğinize sağlık.

• Maç saati geldi TRT1i açtım ama seçilen kanal karışık durumda veya dekoder edilemiyor hatası alıyorum siyah ekran

• dimontales kullanıcısına yanıt
    Aynı listeyi kullanarak şu an TRT1 izliyorum, sorun yok.

• freedom77 F kullanıcısına yanıt
    Bütün kanalları açıyor ama trt1 açılmıyor anlamadım gitti ne yapmak lazım araştırıyorum bir sonuca ulaşamadım.

Edit: hallettim trt1 HD 242. Kanalda da varmış oradaki açıldı. Onu da 1. Kanala taşıdım halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimontales -- 21 Haziran 2024; 19:23:37 >
  • Hocam böyle bi konuyu açıp hazır sıralama yaptığınız için kendi adıma çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun sizden. Benimde katkım olsun. İlk sayfaya ekleyebilirsiniz.

Sony KD-50X81J (Android TV) modeli TV için dosyayı flash belleğe yükleyip aşağıdaki adımları uyguladım.

Benim Tv deki yeri biraz farklı yazıyorum ve fotoğraf ekliyorum. Bu şekilde Sorunsuzca yaptım.

-Ayarlar-Kanallar&Girişler-Kanallar-Dijital Kanal Listesi Aktarımı.

\\Seçilerek açılan ekrandan cihaza listeyi sorunsuzca yazdırabildim. Cihaz kapanıp açıldı ve sıralama düzeldi.

SONY ANDROİD TV HAZIR KANAL LİSTESİ

• LoRdGangSter kullanıcısına yanıt

Cihazınızın menüsü farklı olmasına rağmen. Şunu anladım ki, yayınlamış olduğum kanal listesi, belirtmiş olduğum modellerden çok daha fazlasına uyum sağlıyor.

iyi seyirler dilerim. 😉

Listeniz xh9077-9096 modelleri için de uygundur TRT 1 HD ilk sırada görüntü verdi sayenizde , paylaşımınız için teşekkürler.

• merhaba kanal listesini yüklüyorum. sorun yok. kanallar açıyor. fakat bir miktar izliyorum sonra pat bazı kanallar siliniyor. mesela 4 de fox var. 4 komple siliniyor. kanal gezerken 3 den 5 e atlıyor. 10 da trt 4k var diyelim. birden baska bir kanala atıyor. artık 10 yok. 9 dan 11 e atıyor. orda kanal bilgisi bulunamadı diyor. neden bu sekil yapıyor.

• luckyluky kullanıcısına yanıt

Kapatma tuşuna uzun basıp cihazı tam kapatıp açmayı deneyin. Belki faydası olabilir.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.