< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SONY ANDROİD TV HAZIR KANAL LİSTESİ (29. sayfa)
-
-
hocam allah razı olsun çok büyük iyilik yapıyorsunuz :)
Facebookda bu grubun kurucusu benım sizide yönetici yapmak isterim içeriğinizide grubumuzda 940 adet sony tv kullanan arkadaşa baya faydalı olucaktır bana ulaşın lütfen düşünürseniz.Grup yöneticis SERDAR ŞİMŞEK adım
Sony TV Türkiye (android tv) | FacebookfacebookSony tv android tv kullananların yardımlaşma ve sorunlarını çözme grubudur.https://www.facebook.com/groups/246468329904790 -
Modüllü Digiturk üyeliği için kanal listesi paylaşabilecek biri olsa iyi olurdu gerçekten.
-
yine güncellemişsin harikasın teşekkürler kral
-
Teşekkür ederiz...Paylaşımınız çok değerli.
-
Panel kalitesine bakıp anneme bu seriden aldım. Alırken televizyonun akıllı özelliklerinin kötü olduğunu biliyordum ama bu kadar kötü olduğunu tahmin etmedim.
Bu konu olmasa televizyona NOW kanalını bile ekleyemedim valla, taratarak.
Emeği geçenlere teşekkürler.
-
Çok teşekkür ederim, elinize ve emeğinize sağlık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanal listesini nasıl güncelliyoruz, attığınız dosyayı flasha atıyorum ama tv de görmüyor.
-
Diğer usb girişleri boş olması gerekiyor.
Program listesi aktarımı içinde usb cihazdan al seçiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 26 Mayıs 2024; 18:16:33 >
hocam bende de kdl 55w805c var burdan hazır kanalları aktardım ayarları da yaptım dsnec vs ama 5-10 tane kanal çekiyor. ayarlarda sinyal kalite ve çekim gücü hep sıfır gözüyor nerde hata yapıyorum ?çeken kanallar da cam gibi çekiyor. trt 1 ve trt spor var. diğer trt kanalları yok mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 26 Mayıs 2024; 22:57:19 > -
Yaptım hocam ,teşekkürler. Televizyonum sony xr65x90j 65 inch.
Bu listeye CNBC-e nasıl eklenir
Merhaba,
CNBC-E ve Ekol Tv ninde bulunduğu ve TRT nin Avrupa şampiyonasında açık halde seyredebileceğimiz yeni bir kanal listesi hazırlama durumu olabilir mi?
Saygılar.
-
Vallahi iyi olur.
En son yayınlanan mevcut kanal listesinde 50. sırada olan TRT Spor HD ile Polonya-Türkiye maçını şu an izleyebilen var mı? Bende güncel frekans bilgileri girin ekranı çıkıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek bir kanalı frekans bilgilerini girerek nasıl ekleyebilirim?
55XF9005 TV
Güncel kanal listesi ilk mesajdan indirebilirsiniz.
TRT güncel frekanslar ve ve CNBC-E eklenmiştir.
-
Çok teşekkürler. Elimize sağlık
Elinize ve emeğinize sağlık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinize sağlık. BU listeye birde tekrar yayına başlayan CNBCe kanalını nasıl ekleyebilirim ?
Tekrar teşekkür ederim.
Eklenmiş zaten! Sonradan fark ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opctebur -- 15 Haziran 2024; 10:54:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X