Şimdi Ara

SONY ANDROİD TV HAZIR KANAL LİSTESİ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
87
Favori
135.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kdl - 42w805a için kanal listesi verebilecek varmı ? v çok eski yeni sdb dosyasında ülke uyumlu değil uyarısı veriyor.

• DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt

Geç oldu yaptınız mı bilmiyorum. Televizyonu sıfırladım sonra videolardan birinde şuna şuna gir şu değerleri yaz diyordu videoda. Onları yaptım konudaki kanal listesinden birini aldım kanal listesini de ayarladım o şekilde. Şuan tek TRT 1 çekmiyor onda da sinyal değişmiş herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tv usb ile kanal listesi al ver bölümü pasif tv yi sıfırlamama rağmen. İki farklı usb ile denedim. Alternatif bir kanal yükleme yöntemi var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jon doe -- 3 Temmuz 2024; 21:6:36 >
  • Jon doe J kullanıcısına yanıt

Cihazda birden fazla usb takılı olmaması gerekiyor.

• hakan2200 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevap için, teker teker takmıştım zaten dediğiniz gibi aynı anda iki usb takılı değildi. Daha önce defalarca yaptığım şey halbuki sorun nedir anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jon doe -- 3 Temmuz 2024; 22:19:14 >
  • Takip

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Dosya adı ve uzantısını kontrol edebilirsin.

usb belleğe format atıp denediniz mi?

• En son güncellenen liste hangisidir? Avusturya macunu izledim sorunsuz buradan aldığım liste ile ama bugün kontrol ettiğimde TRT ler yine gidik. Namussuz Sony TV de tek kanal düzenlemeyi de bulamadım. Varsa güncel liste alırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinyal gitmiş trt1de sinyal yok diyor

• forever eagle kullanıcısına yanıt

Evet hepsini denedim maalesef o seçenek pasif halde kalıyor. Dosya uzantısında da sorun yok. Zaten daha önce yüzlerce kez yaptığım bir işlemdi kanal listesini de düzenler atardım hep. Format attım tv ye yine aynı. Bakalım artık

• trt1 çok zor sinyal alıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ggonyedi G kullanıcısına yanıt
    TRT sinyal seviyesini dibe vurdu o yüzden.

• Trt Spikeri dun aciklama yapti, Trt1 dunyanin her yerine sifresiz yayin yapan bir kurulus , dolayisiyla yayin hakkini elinde bulunduran Uefa Sinyal azaltilmasi gerektigi konusunda TRT' yi uyarmis...Cunku yurtdisinda cogu yerde olmasa bile sifreli Maclar, parali platformalar da digiturk gibi..Hollanda'da Frekans ile Trt bulup izlersin misal ama Aslen Hollanda'da yayin kurulusu ucretli, sifreli...

Ulkemiz de Ulusal kanal yayinlarken diger ulkelerin bir kismi ucretli olmasindan dolayi cogu kisi sinyal kesilmesi yasiyor..Mesela Turkcell Tv, digiturk, d-smart gibi kuruluslar sa sikinti yok ama 4A uydu yayinin da sikinti var..Nedeni bu iste..Platformlar Trt'ye ucret odedigi icin kesintisiz..Ust seviye sinyal var platformlar da..

Yayin Haklari Uefa'da oldugu icin Trt' ye yayininizi keseriz demis, sozlesme haklari var yani kesmeye..

Bizim arkadas Trt Hd olmayan dikkat edin Hd olmayan Trt1 den izliyor..Hd demek sinyal seviyesi ust duzey demek goruntu kalitesi adina..Hd olmayan yer bulmaya calisin..

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Sırf tabii daha çok indirilebilmesi için uydurulmuş bir hikaye. Kendi ülkene yayın vermeme kaçıncı yüzyılın âdetiymiş.

• Buradan aldıgım verilerle trt1 akıcı şekilde calısıyor su an

• trapezounta_ kullanıcısına yanıt

Alakasi yok, Herkes Tabii uygulamasi yukleyebiliyor mu ? Herkes de smart Tv mi var..Tv den izlenen reyting hicbir digital platformun yerini tutmaz..

• Modüllü Digiturk üyeliği için liste paylaşabilecek kimse yok mudur?

• Hocam eline emeğine sağlık. Çok işime yaradı. Kanal listesini güncel tutmanda gerçekten çok değerli. Saygılar tekrardan teşekkürler.

• Hocam bu samsung tvde çalışmaz sanıyorum di mi? Onun için güncel liste var mı? Trt spor yıldız ve trt 2yi bulamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.