Şimdi Ara

SONY ARTIK GARANTİ VERMİYOR YUH SONY BİDA ASLA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sony'nin acayip fanatik fanları var kesinlikle anasına babasına laf söyle sony'lerine söyleme. samsung'a apple'a htc ye falan sallarken mangalda kül bırakmazlar ama en ufak sony eleştirisinde hemen savunmaya akabinde de saldırıya geçerler. insan gerçekten hayret ediyor. gelsin eksiler
  • Hadi başka kapıya yurtdışı telefona birde garanti verselerdi emredersin. Sen alma birdaha gelip burda sony'yi karalamak için ne diyeceğini bilmeyenler var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Sony alma aldırma.. 6 ayda bir cihaz çıkaran şirketten hiç bir şey alınmaz.

6 ay gayet iyi bir süre rakipler hergün ürün tanıtıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takma onu o.telefondan anlamaz,sony aleyhinde yazmak icin yazar mustafa

• Cihaz Polonyadan alındı , türkiye ye gelince imei kaydı yaptırıldı ve 12 ay sony türkiye garantili sayıldı , telefon arzalanması üzerine bnde 27 şubat 2015 te teleservice verdim , 3 mart ta telefonum 0 kutuda değişim sağlandı , ve değişim cihazı tr uyumlu bir cihaz ve değişim kağıdı ve site fotoları mevcut .
    daha sonra 1 mayıs ta tekrar arzalandı ve teleservice in yolunu tuttum kadın bana sony yurtdışına bakılmıyor denildi benim garantili gözüken tleefona ne oldu ?
    Tüketici haklarına gitsem sonuç alırmıyım ,

• telefonu ücretli gönderiyorm teleservice e ucuz bişi ise yaptrrıp kurtulcam yoksa THH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alonekinq06 -- 8 Mayıs 2015; 16:08:41 >
  • Tabi sony e de yardım cı olmadığından dolayı teşşekürü borç bilirim
  • İmei hallattik telefon GARANTİLİ ama Ücretli bakılır diyo Teleservice :D
    Sony de hiç bişi demiyo arkamdada durmuyo her kusur sony de .. !
    telefonumu teleservice verdim 50-100 tl tutarsa su geçirmeme özelliği gidecek ama yaptıracağım telefonsuzum
    Aksi halde THH ye gideceğim gitmedim japonları severdim artık bitti aga . . .
  • Bence Sony'nin değil Teleservice'in çıkarttığı bir problem bu.
  • teleservis bamak zorunda değil ama sony türkiye ilgilenmek zorundadır.aynı durum apple ürünlerinde de vardı.
  • Bence olayı yanlış değerlendiriyosunuz son yıllarda artık bi trend var sony veya x firma Türkiyeye hiç girmeden servis işini bu firmalara paslıyor ve bizi rezil ediyorlar asıl suçlu olan bu firmalara anlaşma yapan telefon üreticileridir

resmen başlarından savmak için bu firmaların arkasına saklanıyorlar ,herhangi bir mail aldıklarındada lütfen Türkiyede sorumlu teknik firmayla irtibata geçiniz diyorlar ,kendileride gayet iyi biliyor zaten o yüzden bence grey mrey ne varsa alın merak etmeyin 2 türlüde zaten ortada kalan bizler olucaz onlara hiç bişey olmaz ,en azından enayi gibi biz garanti veriyoruz o yüzden fiyatımız astronomik diyemezler ortada bir garanti falanda yok bence.
  • Kesinlikle garanti yok service şutluyorlar artık , ve yurtdışından al garantisi olsun olmasın muhabbeti yapan arkadaşlar var , ben araştırdım aldım 3 ay önce aldım garantili idi teleonu Tr de değiştirdim cümlesi size ne anlam ifade ediyor bilmiyorum , bilgili olduğunu forumda popi olmak rp almak için yazmaktan başka bi halta yaradıklarıda yok .

• sony almayin aldirtmayin . tüm sosyal medyayi kullanarak bilinçlendirme çalışması yapilmali
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.