Şimdi Ara

'Sony asla mobil pazardan çıkmayacak' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony televizyon işini bıraksın gerekirse ama telefondan vazgeçmrsin.

• Z5 plus yap 6 inc 0 bezel 4000 mah pil en iyi kamerayı ve teknolojileri eksiksiz koy bak nasi rekor kiriyorsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony dediğiniz marka,Apple'a ilham olmuş,kapısı çalınmış akıl ve el istenmiş Dünya üzerinde bir firma,yenilikler sunmakta son yıllarda oldukça zorlanmakta,ses ve görüntü olayında hala yetersiz mobilde, isminin ağırlığında ürün hala yok.(şahsi fikrim)

pil olayını çözmüş,stamina modu çok başarılı bir yazılım, kullandıkları pil türü ve bileşenler sınıfının en iyileri...

güncelleme tarafında Android için en iyilerden,ellerindeki teknolojiler patentler ve mühendis takımını yeterince kullanmıyorlar,en azından yapım ve konsola asıldıkları kadar...

çevirinin son bölümlerinde ekran ses ve kamera konusunda basarısız demeyelim ama isminin ağırlığında olmadıklarının farkında oldukları gösteriyorlar,Sony; ŞLigine sponsorluğu ile yeni bir rüzgarı başlattıklarının sinyalini verdi...

• Sony guzel telefon fakat beni Sony den soğutan tek sey ekran kalitesi.

• İsminin hakkını veremeyen bir firma ses performansı beklenilenin altında ar-ge departmanında kalan teknolojinin kullanıcıyla bir türlü buluşturamiyir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony mobil pazardan neden ayrılsın ki, ekmekli piyasa.
    insanlar çorap değiştirir gibi telefon değiştiriyor. Ben de dahil..
  • şu elindeki tuttuğu telefon tasarımını değiştirmediği sürece bir şey olmaz.ekran kalitesi hep tırt zaten.arayüzü felaket kötü.(stabil olabilir ama kötü.g2 ve g3 deki arayüz kadar kaliteli değil.samsungun touchwizi bile daha güzel.)
    ekran çerçeve oranı felaket.tv kumandası gibi telefon yapıyorlar aynı o iğrenç ip5s gibi.

G2 diye bir telefon çıktı taaa ne zamandan beri biraz kopya çekin bari.

telefon alcam yakında s6 note serisi yada g2 veya g4'e bakacağım birini alacağım.sony ve htcyi elime bile almam o derece.yenilik yok yenilik.bak adamlar ufs 2.0 14nm işlemci amoled rakipleri daha iyi ekran kamera vs vs ekledi sd808 e rağmen.

sen ısıt ısıt sür piyasaya.
  • 3 ayda bir amiral gemi çıkartcaklarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolgá

şu elindeki tuttuğu telefon tasarımını değiştirmediği sürece bir şey olmaz.ekran kalitesi hep tırt zaten.arayüzü felaket kötü.(stabil olabilir ama kötü.g2 ve g3 deki arayüz kadar kaliteli değil.samsungun touchwizi bile daha güzel.)
    ekran çerçeve oranı felaket.tv kumandası gibi telefon yapıyorlar aynı o iğrenç ip5s gibi.

telefon alcam yakında s6 note serisi yada g2 veya g4'e bakacağım birini alacağım.sony ve htcyi elime bile almam o derece.yenilik yok yenilik.bak adamlar ufs 2.0 14nm işlemci amoled rakipleri daha iyi ekran kamera vs vs ekledi sd808 e rağmen.

Duygularıma nasıl tercüman oldun anlatamam cidden, gönül ister Sony almak ama yok yani adamlar 1 sene geriden geliyor. Htcde keza öyle adamlar m7yi baktı tuttu m7 m8 de ayni tasarim moda ayni tasarim.

• "...şirket ilerleyen dönemlerde kamera, ekran ve ses teknolojisi gibi alanlarda fark yaratacak ve sektöre yön verecek yeni teknolojiler geliştirmeye odaklanacak."

Açıkçası bundan hiç şüphemiz yok.. :) Sony her ne kadar mali acıdan olumlu geri dönüşler almasa da bu sektörde iyi bir ivme yakaladı ve bunu arttıracak potansiyeli var.. Kullanıcı Sony'i artık çok iyi tanıyor ve beklentileri var.. Beklentilerini boş çıkardığına söyleyemem özellikle IFA'da Z5'i tanıttıktan sonra.. Bu noktada artık marjinal teknolojiler sunup bizleri etkimemeli Sony bence.. :)

• ben sony c4 kulanıyorum cok iyi bir telefon diye bilirim en azından fiyatına göre

• quote:

Orijinalden alıntı: surfcasting

Sony mobil pazardan neden ayrılsın ki, ekmekli piyasa.
    insanlar çorap değiştirir gibi telefon değiştiriyor. Ben de dahil..

Sony alincaya kadar ben de degistirirdim ama bu telefon o kadar stabil o kadar premium hissi veriyor ki uzun sure kullabirim.
    Cihaz z ultra

• htc samsung lg iphone ve son olarak sony bir cihaz aldım ki daha önce sony ile tanışmamış olduğuma pişman oldum. neredeyse tüm popüler markaların amiral gemilerini kullandım isteyen eleştirir isteyen katılır şahsi fikrim bu camianın en kalitelisi sony ! tartışmasız !

• islemci tasarım isine girmeleri gerekliydi ama kenarda durdular belkide cell'den dolayi, diger japonlarla birlikte bu ise girmeliler mutlaka.jdi dedigin firma bugun en buyuk mobil panel ureticisi konumunda yanlis bilmiyorsam.pili kendi uretiyor ki rakiplerine oranla bu konuda daha basarlili.sensoru kendi uretiyor.e geriye bir chipset kaldı sonynin cok tecrubesiz oldugu bir konu degil, sadece cell değil ps vita'da kullanılan islemcilerde kendi tasarimi. nasil olsa arm yapiyor tasarimi referanslayıp alip koyuyorsun , e mobil gpuda oyle ,sony zaten ses veya goruntu islemciside yapabilen bir firma bu kadar , sensor dedigin seyde yari iletken bu kadar teknoloji deneyimi oldugunu dusunuyorum bu birikimini mobil icinde kullanması gerekli, eminim iyi seyler cikarcaktir.
  • quote:

şu elindeki tuttuğu telefon tasarımını değiştirmediği sürece bir şey olmaz.ekran kalitesi hep tırt zaten.arayüzü felaket kötü.(stabil olabilir ama kötü.g2 ve g3 deki arayüz kadar kaliteli değil.samsungun touchwizi bile daha güzel.) ekran çerçeve oranı felaket.tv kumandası gibi telefon yapıyorlar aynı o iğrenç ip5s gibi. G2 diye bir telefon çıktı taaa ne zamandan beri biraz kopya çekin bari. telefon alcam yakında s6 note serisi yada g2 veya g4e bakacağım birini alacağım.sony ve htcyi elime bile almam o derece.yenilik yok yenilik.bak adamlar ufs 2.0 14nm işlemci amoled rakipleri daha iyi ekran kamera vs vs ekledi sd808 e rağmen. sen ısıt ısıt sür piyasaya.

IP6 ekran/gövde = % 65.71
    IP6+ ekran/gövde = % 67.91
    S6 ekran/gövde = % 70.48
    Z3 ekran/göve = % 71
    Note 4 ekran/gövde = % 74.39
    G2 = % 76.28
    G4 = % 72.46

Senin yukarıda yazdıklarınla eline alman gereken iki telefon modeli var Note4 ve G4. Diğerlerinden birini alırsan tükürdüğünü yalamış olursun.

• quote:

şu elindeki tuttuğu telefon tasarımını değiştirmediği sürece bir şey olmaz.ekran kalitesi hep tırt zaten.arayüzü felaket kötü.(stabil olabilir ama kötü.g2 ve g3 deki arayüz kadar kaliteli değil.samsungun touchwizi bile daha güzel.)

Ekran kalitesi ve arayuzu kotu mu
    Size sonynin ekraninin iphone 6 ekranindan daha ustun olduguni gosteren dunyaca unlu teknoloji sitelerinin linkini vereyim de bir inceleyin.

http://www.pcadvisor.co.uk/review/iphones/xperia-z3-vs-iphone-6-smartphone-comparison-3573459/

Buda Apple ve mac fanatigi bir site. O bile sonynin ekranini,iphone ekranina tercih etmis.
    http://www.macworld.co.uk/review/iphone/iphone-6-vs-sony-xperia-z3-comparison-3573071/

http://www.digitaltrends.com/mobile/iphone-6-vs-xperia-z3/

Simdi siz kalkıp bu siteler yerine the vergeden falan link koyarsiniz, ki onlar apple tuvalet kagidi yapsa en iyisidir diyen sitelerdir. Yani Tam bir yakaladırlar.

• Arayuz konusunda ise youtubedan karsilastirma videolarina bakin. Hic bakmadiniz mi Allah askina nasil berbat olur,hadi size gore kotudur de nasil touchwizden bile kotu olabilir?
    Abartinin da bir siniri var yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Arayuz konusunda ise youtubedan karsilastirma videolarina bakin. Hic bakmadiniz mi Allah askina nasil berbat olur,hadi size gore kotudur de nasil touchwizden bile kotu olabilir?
    Abartinin da bir siniri var yahu

elime alıp baktım kullandım.sevmedim.
  • Mobil pazardan çıkmak intihar olur zaten

• Sony nin telefonları fena degil ama marka sony olunca beklenti artıyor tabi...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.