Şimdi Ara

'Sony asla mobil pazardan çıkmayacak' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sony kadar boşa övülen bir marka görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolgá

şu elindeki tuttuğu telefon tasarımını değiştirmediği sürece bir şey olmaz.ekran kalitesi hep tırt zaten.arayüzü felaket kötü.(stabil olabilir ama kötü.g2 ve g3 deki arayüz kadar kaliteli değil.samsungun touchwizi bile daha güzel.)
    ekran çerçeve oranı felaket.tv kumandası gibi telefon yapıyorlar aynı o iğrenç ip5s gibi.

G2 diye bir telefon çıktı taaa ne zamandan beri biraz kopya çekin bari.

telefon alcam yakında s6 note serisi yada g2 veya g4'e bakacağım birini alacağım.sony ve htcyi elime bile almam o derece.yenilik yok yenilik.bak adamlar ufs 2.0 14nm işlemci amoled rakipleri daha iyi ekran kamera vs vs ekledi sd808 e rağmen.

sen ısıt ısıt sür piyasaya.

+1

Z serisi sony'nin windows explorer'i oldu, artık başka bir isimlendirme ve daha iyi tasarım özellikleriyle gelmeli.
    Sony deyince beklenti yüksek olmuştu ama z1 ile birlikte büyük hayal kırıklığı yaşattı. Sonrası da beklentileri karşılamadı.
    Adam gibi birşey yapsalar da kullansak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yav üst alt çerçeveyi incelt.

omni balance devam et zaten siler süpürürsün piyasayı

tek hamlede zirveye çıkarsın be sony

z5 de incelt o çerçeveleri alayım
  • batsın inşallah
  • Android alınacaksa sony alınmalıdır.Zamanında Z2 aldım kullandım G3 ile arasında kalmıştım Z2 almıştım iyikide almışım diyebildim.Sony telefona yenilik anlamında bir şey katmıyor diyenler haklılar çünkü adamlar z2 de en iyi donanımı koydular telefonlarına.Sürekli geliştire geliştire daha da ileriye gidiyorlar.Z2'den Z3+'da gelinen son duruma bakın.Bence Sony Z3+ almayan kendisi kaybeder.Önyargılarını kırıp telefonu denemeli.Telefon iphone kadar ince kamerası s6 i6 gibi çıkıntı yapmıyor ve 3k ya yakın bataryası var suya toza dayanıklılığı var.

Şuan i6+ kullanıyorum.Android saçmalığı yüzünden iosa geçtim.Ama şuan androide geçersem alacağım tek telefon z3+ olurdu.
  • napsın ;

Umatic (~1968)
    Betamax (1975)
    Betacam (1981)
    Compact Disc (1982)
    3.5 inch Floppy Disk (1982)
    Video8 (1985)
    DAT (1987)
    Hi8 (1988)
    Minidisc (~1990)
    Digital Betacam (~1990)
    miniDV (1992)
    FULL HD 1920X1080 Sony HDW-F900 (1997)
    Memory Stick (1998)
    Digital8 (1999)
    PSP Universal Media Disc (~2003)
    HDV (~2004)
    Blu-ray Disc (2006)

bunları icad etti,kimseyle patent vs uğraşmadı,kendisi yön verdi. arkadaşta her gün uzaya gidiyor ya,el yapımı mekiğiyle. o yüzden yadırgar tabi japon teknolojisini...
  • Z3 plus ile tasarım olarak baya ileri taşıdı kendini.
    Kapakları kaldırarak su geçirmezlik baya üste çıktı.
    Malzeme zaten kaliteli batarya desen baya iyi gidiyor.
    Yazılım çok stabil güncellemeler ise çabuk ve sıkıntısız geliyor.
    Ekran ise Z3+ da baya iyi diğer firmalardan geride değil gerçekçilik zaten ortada renklerde.
    Şunları da düzeltirse: Stereo hoparlör var ama sesin zayıf olduğunu düşünüyorum özellikle bass hiç yok. Su geçirmezliğe inat ettiler devamlı üste taşıyorlar ama seside taşımaları lazım.
    Kulaklık çıkışı zayıf.
    Kamera Samsunlardan geride.
    Z2-3-Z3+ ısınma olayı rahatsız edici.
    Sanal tuşları kaldırsalar keşke.
    Parmak izi gelirse güzel olur.
    Bunlar olursa rakipsiz olur mobil pazarında.
    Sony gibi firma herşeyde en iyisini yapacak deneyim ve imkana sahip. Bi zahmet artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.