Şimdi Ara

SONY AVR ve MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.626
Cevap
38
Favori
111.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışından aldığım SONY STR-DH750 ve ONKYO TX-SR343 AVRleri satıyorum. Ürünler sıfırdır. Takas düşünmüyorum. Cihazlar türkiyede bulunmadığı için getirdim. Fiyatları Sony 1750 TL - Onkyo 1500 TL.

Özellikleri:
    http://www.sony.co.uk/electronics/av-receivers-audio/str-dh750

http://www.eu.onkyo.com/en/products/tx-sr343-123731.html

İlgilenen arkadaşlar PM atabilirler.

• sony'nin tavsiye edebileceğiniz 400 - 600 TL bandında aktif sub woofer'i var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

sony'nin tavsiye edebileceğiniz 400 - 600 TL bandında aktif sub woofer'i var mıdır?

3800 modeli güzeldir.
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Konu sub olunca illa marka ya bağlı kalmak bana çokda önemli gelmiyor açıkçası, Set sony bile olsa eğer logo takıntınız yok ise farklı marka sub larla da kombin edilebilir kanaatim
  • keyman2 sahalara döndün mü? yoksa bir ateş almaya mı geldin
    epeydir forumda göremiyoruz seni, özlettin kendini.
    HK topiği özellikle yetim kaldı, Cemalettin usta da pek takılmıyor artık.
  • aticus3 kullanıcısına yanıt
    Döniyim diyorum
    Reel hayat ve işler uzun zamandır uzak kalmama sebep oldu lakin forum ve sizleri hayli özledim süpriz projelerle dönesim var şimdilik bir şey diyemiyorum hele bir şekillensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

Döniyim diyorum
    Reel hayat ve işler uzun zamandır uzak kalmama sebep oldu lakin forum ve sizleri hayli özledim süpriz projelerle dönesim var şimdilik bir şey diyemiyorum hele bir şekillensin

ooo yeni projeler var.
    süper. sessiz olmaz bu projeler. forumdan paylaşımla ilerleyelim lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

quote:

Döniyim diyorum

ooo yeni projeler var.
    süper. sessiz olmaz bu projeler. forumdan paylaşımla ilerleyelim lütfen.

İnşallah hele bir olur a girsin kesinlikle paylaşımsız olmaz

bu arada Accuphase ler satılıkta sende de var bi şeyler hayırdır ?
  • quote:

bu arada Accuphase ler satılıkta sende de var bi şeyler hayırdır ?

kısmet
    sinemaya ağırlık vereceğim.
  • Arkadaşlar jaklı bağlama almayı düşünüyorum evde ve okulda(sınıf ortamında) işimi görecek bi cihaz tavsiyeniz varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karamurat50 K kullanıcısına yanıt
    Malesef konu bağlama ve benzeri sazların bağlandığı sazlar olunca farklı bir branş bizim bilgilerimizin dışında kalır
    Ben her ikisini de kullanan hatta sinema ile başlayan biri olarak önce sterio derim iyi karar vermek lazım
  • Merhaba arkadaşlar. Bir tavsiyeye ihtiyacım var.

SONY DH-520 Amfi alacağım fakat buna hangi hoparlörleri alacağım hakkında hiç bir fikrim yok.
    Evde Sony blu-ray player'im var. bununla film izleyeceğim işte hepsi bu. 5+1 olsun, tok ses versin istiyorum. Ucuz yollu bulabildiğim orta karar bu amfiye karar verdim.

sizin önerileriniz ne olur bu konuda acaba?
    selamlar...
  • Sony dh520 de hdmi bağlı teledünya yı çıkarttım. Teledünya yı direkt tv ye bağladım. Görüntü kalitesinde pixel değil renk olarak fark oluştu. Sizde benzer durum varmı? Acaba ayarlar Vs de bir değişiklik mi yapmam lazım?

• Sony ciler uyumayın str dh-550 aldım ve çok memnun kaldım

• Arkadaslar sony dh770 amfi aldim fakat subwoofer crossover ayarini bulamadim.front center vs crossover ayari mevcut ama sub icin yok.acaba frontlar mesela 100 yaparsak diger kalan alt frekansi zaten subwoofere ait diyemi algiliyor amfi?bilemedim.subwooferim aşiri ugultulu bass uretiyor.bana yarfimci olursaniz memnun olurum

• Rıza.BN. kullanıcısına yanıt
    Konu başında bununla alakalı açıklamalar mevcut ama basit anlamak gerekirse aktif sub ve düşük güçlerde iyi performans veren bütçeniz doğrultusunda hop tertcih etmeniz faydalı olur.

Ve emin olun herkez sadece film izliyor sadece fark azu edilen kalite
  • Rhodium kullanıcısına yanıt
    Evet ayar şart fakat yaptığınız bağlantı AVR (audio video receiver )mantıgına ters
  • Pio vsx520 var memnun sayilirim. 4k destekli bir avr ye gecme niyetim var. Stereo da daha iyi bir

Performans icin sony avr ler de en az hangi model bakilmali? Veya baska markalara mi yonelmek lazim? Onlerde zensor3 bagli...

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.