Şimdi Ara

SONY AVR ve MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.626
Cevap
38
Favori
111.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı demo bende tekrar indirdim sonuç olumlu (DAtmos-Dolby True) ve (DTS X MA) ekranda çıkan yazı yani sorun yok.
    Patern ayarına bak 5.1.2 olarak yapılandır ve ses almayı dene boş olan çıkışlar ses vermez fakat paternde görmüş olursun.
    Atmos hoparlörler anfi parası Amazon da ortalama 300euro zor seçim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 21 Şubat 2018; 23:9:28 >

• West Coast kullanıcısına yanıt
    Al bundan, yerleştir tavana olsun bitsin atmos

Aynısını aldım ve atmos olarak kullanılıyorum.

Dolby Atmos hoparlör başlığında nasıl yerleştirdiğim vs ile ilgili fotoları da paylaştım. Boşuna saçma paralar vermeyin atmos adlı hoparlörlere

www.amazon.de
    Sport-Thieme Kompakt-Lautsprecher: Amazon.de: Audio & HiFi
    https://www.amazon.de/gp/aw/d/B004I9J7YE/ref=oh_aui_i_d_old_o4_img?ie=UTF8&psc=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi arkadaşlar salon bu gördüğünüz gibi, eğer kartonpiyerin uçlarına hoparlörü diklemesine takarsam ses tv nin üzerine doğru vuracak, ben direk üstümde olsun istiyorum bunun içinde duvar içi hop. lazım, Klipsch RP-140SA bunu baya övüyorlar ama amazonda türkiyeye gönderen yok ve siyah olması dezavantaj ayrıca yatay olarak takılması zor olur. Klipsch CDT-3800-Cii düşünüyorum hem beyaz hem duvar içi oluyor, atmos için nasıldır acaba.

SONY AVR ve MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU

• turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın ben front üstü kullanıyorum. İhtiyacı olan arkadaşlar baksın
    kurulum yeri müsait olanlar için alternatif seçenek
  • tsotsi01 T kullanıcısına yanıt
    Benim yaptığım gibi beyaz bir hoparlör alıp kartonpiyere takabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/dolby-atmos-hoparlor-tavsiyesi--122009323-8

• Merhana Sony SA-CS9 Sub hoparlör arıyorum. Satmak isteyen varsa özel mesaj ile iletişime geçebilir mi? Teşekkür ederim.

• Sony SA-CS9 Subwoofer kullanıyorum ve çok memnunum. Malesef 2.el satan hiç görmedim. Umarım bulursun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar.Bir konuda bilgi almak istiyorum elimde denon x2000 avr ve magnat 802 ve 102 ve 252 den oluşan bir sistem var.Yukarda paylaştığınız dolby atmos, dts ,dts x gibi özelliklerin yanılmıyorsam bir kısmı x2000 tarafından destekleniyor. Ben filmleri dizileri genelde apple tv üzerinden kodi veya netflix ile izliyorum . Benim sormak istediğim setin desteklediği özellikleri kullanabilmek için herhangi bir ps4 dışında herhangi bir bluray oynatıcım yok.Apple tv ile ağdaki hdd üzerinden filmi oynatsam dts çözme işini yanılmıyorsam apple tv yapıp avr ye yolluyor ve tam manasıyla dts ses alamıyor muyum? Siz sisteminizin desteklediği yüksek kalite sesi almak için filmleri bilgisayar yardımıyla mı izliyorsunuz?Hangi oynatıcı programı kullanıyorsunuz?Bana tavsiyeniz ne olur?
  • Merhaba
    Bu 2 cihaz arasında kararsız kaldım. Hangisini tercih edeyim?
    Sony HT-ZF9 Soundbar + Z9R wireless rear speaker yada
    Bose SoundTouch 300 + Virtually Invisible 300 rear speaker
  • Arkadaslar merhaba. sony str dh770 almayi dusunuyorum. Sizlere bir sorum olacak eger cevaplarsaniz cok sevinirim. simdi avr den iki cikis almam gerekiyor biri tv e biride projeksiyona. ama malumunuz tek out hdmi cikisi var cihazin. Ben simdi hdmi spliter alsam bu cogaltici sayesinde goruntu cikisini cogaltabilir miyim. zarari var midir ?

• Çift hdmi çıkışlı AVR ler var. Onlardansın tercih edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cift cikislilarin fiyatlari malum :) dolarda firladi. Butcem yuksek olsa kesinlikle 1070 ve benzeri modeller dusunurdum. Bahsettigim yontemle problem yasar miyim diye sormak istedim :/ Belki o sekilde kullanan arkadaslar vardir.

• Merhaba,

Sony dn1080 avr mi satışa koydum.
    https://forum.donanimhaber.com/sony-str-dn-1080-7-2-kanal-av-alici-d-atmos-dts-x--133194174#133194174

bir sene önce almıştım. konuyu takip edenler bilir. cihazdan ne kadar memnun olduğum önceki sayfalara bakılırsa görülür.

7.1.2 takıntımın önüne geçemedim. Auro 3d ses olayı da eklenince bugün (04.06.2018) amazon'dan Denon AVR X4400H sipariş ettim.

özellikle bu işlere ilk defa girip fazla bütçesi olmayan birisine giderse mutlu olurum.

iyi forumlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarikahmet

Merhaba,

Sony dn1080 avr mi satışa koydum.
    https://forum.donanimhaber.com/sony-str-dn-1080-7-2-kanal-av-alici-d-atmos-dts-x--133194174#133194174

bir sene önce almıştım. konuyu takip edenler bilir. cihazdan ne kadar memnun olduğum önceki sayfalara bakılırsa görülür.

7.1.2 takıntımın önüne geçemedim. Auro 3d ses olayı da eklenince bugün (04.06.2018) amazon'dan Denon AVR X4400H sipariş ettim.

özellikle bu işlere ilk defa girip fazla bütçesi olmayan birisine giderse mutlu olurum.

iyi forumlar..
    gerçi bir de şöyle bir durum var..

auro-3d olayında yükseklik hoparlörleri önemli..
    ben hali hazırdaki 7.1.2 ye ilave yükseklik hoparlörleri de bağlayacağım.
    yeni avr de front-center-sur-back-yükseklik hepsi için pre-out çıkışları mevcut.
    şimdi açıklamalarda bu pre-out ların ek 2ch amplifikatör ile kullanılabileceği yazılı..

yani illa ki 2 kanal mı olması lazım..
    benim bu dn1080 i kullanamaz mıyım bu iş için..
    resimde anladığım kadar 4 tanre audio in var.
    yeni avr nin pre out undan bunlara giriş yapsam ilgili soketklerden de hoparlörlere çıkış yapsam olmaz mı?

biri olur dese de satışı iptal etsem..

yoksa ihtiyacım olan şey bu mudur?
    Auna AV2 Hifi Amplifikatör

https://www.amazon.de/AV2-CD508-HiFi-Verstärker-Stereo-Cinch-Fernbedienung-gebürstetem/dp/B0063GC58K/ref=pd_cart_vw_2_1?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B0063GC58K&pd_rd_r=CRKV2TC6J7NH8KMXCZH5&pd_rd_w=qVzns&pd_rd_wg=S4HIH&psc=1&refRID=CRKV2TC6J7NH8KMXCZH5

eğer bu ise 4 tane almak gerekecek.. (front-center-surround-back)

şimdiden teşekkürler..

• Merhaba arkadaşlar giriş seviyesinde sinema sistemi yapmaya niyetlendim. Bugün sony str-dh790 avr aldım bağlantı konusunda yardım ederseniz sevinirim.

Televizyonum samsung 40ju6070 daha önce lg 5.1 bd ses sistemi bağlıydı ve tv sesini alabiliyordum. Ancak sony avr yi arc den bağlayınca tv sesini avr den alamıyorum. Televizyonun anynet+ (hdmı-cec) ayarını da pcm ve dts neo5 olarak yaptım önceki gibi ama olmuyor bir türlü tv sesini aktaramıyorum. Film tv vb tv üzerinden oynatacağım için tv den ses almam önemli.

Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca cihazı sony 50W807c tv mde denedim sorun yok arc den direk ses alabiliyorum. Samsung tv de bi ayarı var ama samsung teknik destek çözüm bulamadı sony ile iletişime geçmemi önerdi ama tatil nedeniyle destek alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuzummbennn -- 16 Haziran 2018; 10:56:57 >
  • Bir de şu konuda görüş isteyecektim:
    Hoparlör henüz almadım. Şu an sistemi kuracağım oda 10 m2 ancak 1 sene sonra civarı 25 30 m2 lik salonda kalıcı olacak. Acaba ikinci el idaretenlik hop. Seti mi alayım yoksa almışken adam akıllı birşey mi? 10 m2 lik oda da ses boğulurmu? Örnek vermek gerekirse şu an kampanyada olan heco active setini önerdi arkadaşım. Çoğunlukla film izlemek için alacağım. Bas olarak sony nin c9 öneriliyor onu almayı düşünüyorum. Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. İyi bayramlar herkese..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar merhaba. Elimde Sony STR-K870P model avr var. Yanında aktif subwoofer ve 6 adet uydu hoparloru var ayaklari ile. Resim de paylasiyorum. Bunun suan piyasa degeri nedir acaba yorumlarinizi alabilir miyim. Urun cok temiz.

• Mcanerf M kullanıcısına yanıt
    malum sitede benzer urunler var . Onlarla kıyaslayıp bir fiyat belirleyebilirsin . Ancak gerçekten satmak istiyorsan ucuz vereceksin .
  • Ne kadar mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcanerf -- 4 Temmuz 2018; 10:20:5 >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.