Şimdi Ara

SONY AVR ve MÜZİK SİSTEMLERİ GENEL KONU (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.626
Cevap
38
Favori
111.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    400-500 arası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Sony STR DH 590 kullanan varmı acaba fiyatı çok uygun tavsiye edermisiniz giriş seviyesi olarak iş görür mü acaba

• Evet arkadaşlar ben de pioneer 924 den sony str dn 1080 e geçiş yapmış bulunmaktayım.
    924 den de çok memnundum ama hdr ve dolby atmos özellikleri yoktu.

ps4 pro için hdr şart olduğundan 4k+hdr tv için şart olan özelliklere sahip olan sony str dn 1080 aldım.
    İlerde dolby atmos da var planlarımda.

cihaz için ilk izlenimleri olumlu.
    Özellikle definetive 2002 center coştu:)

Ayarlar için ipuçları verirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar yok mu STR 590 kullanan veya bilgisi olan kimse

Bizde 1080 alarak katılmak isteriz ama bütçe yetmiyor maalesef

• tamer sipsak T kullanıcısına yanıt
    590 yeni bir model yerleşik Bluetooth ve wifi var 4k ve hdr özellikleri de var tabi bence alınır bende 550 var düz model ama ses olarak aralarındaki performans varmıdır sanmıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    Yorumlar için teşekkürler sanırım bu amfiyi alacam

• tamer sipsak T kullanıcısına yanıt
    Alın Sony amfileri bakmayın siz iyidir bir çok hop la gider ben magnat ile kullanıyorum gayet iyi diyebilirim

• Ben 790 aldım, lg 5.1 hazır sistemin kolonlarını bağladığım halde oldukça iyi. Bir de Mirage' in eski bir aktif sub ını bağladım. Hele bir de doğru düzgün hoparlör takımı alabilirsem (hedefim Heco Victa Prime 502-202-102) coşacak sanırım. 590 la farkı: biri 5.1 diğeri 7.1 sanırım. pek fazla farkı yok. Tek sıkıntım ayarları yapması oldukça zor geliyor bana.
  • Sony AVR ler son on yıldır Fiyat/Performans ürünleri gelgelelim Sony Eurasianın hep yanlış pazarlama politikaları nedeniyle çoğu zaman bulunamaz oldular. Ancak sesleri güzeldir özellikler bakımından kendi sınıfındaki rakiplerinden çoğunlukla geride olmalarına rağmen.

• HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Kendi sınıfında ki amfiler hangileridir? Hangi özellikler bakımından geridedir mesela? Teşekkürler.

• tsotsi01 T kullanıcısına yanıt
    Benim kullandığım

• Teknosa da var hocam internette özellikleri de var ben ordan inceledim daha almadım ama sanırım 790 alacam Teknosa sitesinde ikisinin de özellikleri yazıyor ordan inceleyin tek fark 790 da Dolby atmos ve dtx var

Ha birde yanılmıyorsam ikisinde de internet ve wifi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamer sipsak -- 25 Ağustos 2018; 12:12:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamer sipsak

Yorumlar için teşekkürler sanırım bu amfiyi alacam
    590 bende var ama eski kolonlar yetersiz geldi. Tavsiye alabilir miym? Bütçe max. 1000 tl.

• Avrli sistemde ben yeniyim fazla bilgim yok daha iyi bilen arkadaşlar size yardımcı olacaktır

Heco 702 var bende daha dinleme şansım bile olmadı bende tavsiye üzerine ikinci el almıştım

• STR-DN1080 (Yeni Yazılım M41.R.0442)

Son güncellemeye eklenen avantaj ve iyileştirmeler
    *eARC özelliği için destek sağlar.
    Notlar:
    *eARC, mevcut Ses Dönüş Kanalı (ARC) işlevi tarafından desteklenen ses formatlarına ek olarak, en yeni ses formatlarını da destekleyen yeni bir standart HDMI 2.1 işlevidir.
    *eARC özelliği, Dolby Atmos - Dolby TrueHD ve DTS:X veya ARC işleviyle aktarılamayan çok kanallı LPCM içerikleri gibi nesne tabanlı ses içeriklerinden yararlanmanıza imkan sağlar.

www.sony.com.tr
    STR-DN1080 için Cihaz Yazılımı Güncellemesi sürüm M41.R.0442 | Sony TR
    https://www.sony.com.tr/electronics/support/audio-components-receivers-amplifiers/str-dn1080/downloads/00015532

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 13 Ekim 2018; 17:36:30 >

• Merhabalar, dün itibariyle DH790 alıp HDMI bağlantılarını gerçekleştirdim. Bu vesileyle konuya dahil oluyorum

Özetle, Sony 65A1 OLED TV, Xbox One X, Apple TV 4K sahibiyim. Xbox One X'i player olarak kullanıyorum. Ayrıca QNAP TS-431P NAS Server cihazım var, filmlerin bir çoğunu NAS üzerinden, Apple TV'de Infuse Pro uygulaması üzerinden izliyorum. Yaklaşık 10 aydır sadece TV hoparlörleriyle yetiniyordum.

Giriş seviyesi Atmos+Vision sistemi kurmak için DH790 AVR ile birlikte Onkyo HT-588 model 5.1.2 hoparlörleri aldım. Hoparlörlerin tahmini teslimatına 10 gün ile 30 gün arası verdiği için malesef hala TV hoparlörleriyle idare ediyorum.

Sistemi kullandıkça yorumlarımı paylaşmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sener652

Merhabalar, dün itibariyle DH790 alıp HDMI bağlantılarını gerçekleştirdim. Bu vesileyle konuya dahil oluyorum

Özetle, Sony 65A1 OLED TV, Xbox One X, Apple TV 4K sahibiyim. Xbox One X'i player olarak kullanıyorum. Ayrıca QNAP TS-431P NAS Server cihazım var, filmlerin bir çoğunu NAS üzerinden, Apple TV'de Infuse Pro uygulaması üzerinden izliyorum. Yaklaşık 10 aydır sadece TV hoparlörleriyle yetiniyordum.

Giriş seviyesi Atmos+Vision sistemi kurmak için DH790 AVR ile birlikte Onkyo HT-588 model 5.1.2 hoparlörleri aldım. Hoparlörlerin tahmini teslimatına 10 gün ile 30 gün arası verdiği için malesef hala TV hoparlörleriyle idare ediyorum.

Sistemi kullandıkça yorumlarımı paylaşmayı düşünüyorum.
    DH790 AVR ile birlikte Onkyo HT-588 model 5.1.2 hoparlörleri aldım.
    demişsiniz bunları aldığınız linki paylaşır mısınız?

• taydin66 T kullanıcısına yanıt
    DH790'ı teknosa'dan aldım. Ben aldıktan sonra ürün tükendi yazdı.

HT-588'i de Amazon DE üzerinden aldım. link
  • merhaba sony str-dn1080 almaya karar verdim bununla birlikte hangi hoparlör setini tavsiye edersiniz acaba? birde subwoofer lazım olacak sanırım aktif pasif nasıl birşel alıcaz bu sisteme?

Heco Victa Prime 502+202+C102 & Sony STRDN 1080 bu sisteme ekstra subwoofer gerekirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 4 Kasım 2018; 22:22:6 >
  • Christopher Moltisanti kullanıcısına yanıt
    Sub sinema sisteminde mutlaka olması gerekli bir ekipman olarak kabul edilir genel olarak.
    Sistem bu şekilde kurgulanmış olduğu için daha verimli sesalırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.