Şimdi Ara

SONY AYNASIZLAR Fotoğraf Paylaşım Alanı (E-Mount) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.223
Cevap
53
Favori
132.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ysf044

DxO optic pro 10 sürümü sadece 64x bit sistemleri destekliyor 32 bit kullanıyorsanız DxO optic pro 9 sürümünü kurun

Bende 64 bit kullanıyorum sorun yok, programı bulmak daha önemli benim için, zira ilk kez duyuyorum programı :)
  • 5N + SEL35

SONY AYNASIZLAR Fotoğraf Paylaşım Alanı (E-Mount)
  • 5N + SEL35/50

• 5N + SEL35

• quote:

Orijinalden alıntı: serkandaggi

Arkadaşlar herkese merhaba,

Bende a6000 ile aranıza katıldım ysf044 bey sayesinde.. Bende sizler gibi fotoğraf çekmek istiyorum.
    Bazı arkadaşlar müdahalesiz yazıyor bu müdahale işini nasıl yapıyorsunuz photoshopmu başka birşeymi..
    Bu iş çok uğraştırıyor mu? Özelikle haşim şahin beyin 500px teki tonlamalarına hayran kaldım, anlatırsanız sevinirim.

Bu arada ismini yazamadığım bütün fotoğraf paylaşan arkadaşların ellerine sağlık hepsi birbirinden nefis gerçekten.
    thevatansever arkadaş coşmuşsun resmen

Teşekkürler hocam...

A6000'iniz hayırlı olsun. Makine çok başarılı ve yüksek kapasiteli.Yalnız bir iki güzel lens almak farz...35 F1.8 ile başlayın derim. şiddetle tavsiye ederim hatta :)

Fotoğraf bilginiz çok yoksa, çektiğiniz jpegler üzerinde düzenleme yaparak başlayın işe..Bunlar için hazır efektler veren bir dünya program var...Photoshop kullanıyorsanız yanında nik colorefex 'i mutlaka indirip deneyin derim.

Ve o çok muhteşem renkler vb. filan hepsinin fotoğraflar üzerinde oynanarak elde edildiğini unutmayın...Yoksa hemen her makineden benzer renkler çıkıyor. Sony'nin renkleri de, jpeglerde verdiği detaylar da çok iyi...o sebeple, jpeglerle başlayın derim işe...

• Çok teşekkür ederim. Photoshop bilgim hiç yok ama ysf044 beyin söylediği programı akşam fırsat bulursam indiricem.
    Karışık programlardan hiç haz etmiyorum inşallah basit bir kaç dokunuşla güzel tonlamalar yapılabilen bir programdır.
    Neticede hiç birini bilmiyorum en az hangisi uğraştırıyorsa onu öğrenicez artık :)
  • serkandaggi S kullanıcısına yanıt
    tpnrck kullanıcısına yanıt
    Ben işlemek için lightroom/photoshop kullanıyorum.
    İyi bilmiyorum aslında, sadece youtube dan izlediğim ingilizce videolardan izlediklerim sadece,
    özellikle serge ramelli denen adamın videolarını izlemiştim, ama photoshop derya deniz, daha bir damla bnm bildiklerim,
    iş önce çekimde bence (zaman, kompozisyon, kadraj vb...)

Talha adama hemen manuel lens önermişsin de bi dur mübarek, adam bi alışsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsm_shn -- 5 Aralık 2014; 21:26:14 >
  • serkandaggi S kullanıcısına yanıt
    Ufak tefek ışık ton ayarlamaları için DxO gibi ufak yardımcı programlar kullanmak daha pratik oluyor ama ciddi anlamda uğraşmak için photoshop ve LR gibi programlara onone perfect, nik collection, helicon, topaz türü eklentileride ekleyip öyle kullanmak mantıklı şuan ps, lr hepside var eklentileri ile fakat fotolarda ciddi değişiklikler hoşuma gitmiyor ufak bir keskinlik ve ışık ayarı dışında müdahale etmiyorum fotolara çoğu zaman işlemeden karttan yüklüyorum önemli olan makineden doğru çıktı alabilmeniz
  • Nex-5N + SEL35

• Nex-5N + SEL35&50

• Nex-5N + SEL35&50

• Nex-5N + SEL35

• hsm_shn kullanıcısına yanıt
    Haklısın abi, bir heyecanla öneriverdim :) dün gece resmen 18-105 le çamur oldu gibi yada ben beceremedim,heliosun maşallahı vardı :)
  • Bu sabah taze Edirne Selimiye Camii
    Camera remote uygulamasıyla akıllı telefondan çekildi.Makina RAW da ayarlı olmasına rağmen akıllı telefondan bağlı olduğum için jpeg çekmiş.Diğer fotoğrafçılar arasında merak uyandırdı telefondan bakıp makinaya hükmetmem:)

Selimiye Camii by ahmtbk, on Flickr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webislander -- 6 Aralık 2014; 12:33:59 >

• webislander W kullanıcısına yanıt
    Keşke kubbeyi ortalayıp çekseymişiniz :)

Edit: ikinci resmi görmemişim kusura bakmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tpnrck -- 6 Aralık 2014; 12:24:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tpnrck kullanıcısına yanıt
    2. mesajı sonradan ekledim:)
    acelem vardı pek vakit ayıramadım yarın tekrar gidicem zamanım bol Edirnede...
    Nd filtre ile de fotoğraflarınız bekliyoruz:) bahsettiğin remote uygulamasıda gerçekten çok dikkat çekici, özellikle toplu fotoğraf çekilecekken öne çıkarılan hep ben oluyorum :)

• nd filtreyi ben de çok merak ediyorum da ormana bi gidebilsem:)
    gerçi sonbahar da geçti o renk cümbüşü de kalmadı ama...
    Benimde kızılötesi filtre geldide diğerleri gelmedi bakalım sonuçlar nasıl olacak :)

• Arkadaşlarım ve abilerim ocak ayında Türkiye'ye dönüyorum ve yanımda isteyen arkadaşa black friday'den uygun bir rakama istedigi ürünü getirebilirim.selamlar.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.