Bildirim
SONY AYNASIZLAR Fotoğraf Paylaşım Alanı (E-Mount) (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
harika olmuş 18-105 hayırlı olsun -
Teşekkürler abi :) -
-
18-105 yakıyor resmen -
Çekeninde hakkını vermek lazım tabi -
-
-
Arkadaşlar herkese merhaba,
Bende a6000 ile aranıza katıldım ysf044 bey sayesinde.. Bende sizler gibi fotoğraf çekmek istiyorum.
Bazı arkadaşlar müdahalesiz yazıyor bu müdahale işini nasıl yapıyorsunuz photoshopmu başka birşeymi..
Bu iş çok uğraştırıyor mu? Özelikle haşim şahin beyin 500px teki tonlamalarına hayran kaldım, anlatırsanız sevinirim.
Bu arada ismini yazamadığım bütün fotoğraf paylaşan arkadaşların ellerine sağlık hepsi birbirinden nefis gerçekten.
thevatansever arkadaş coşmuşsun resmen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkandaggi -- 5 Aralık 2014; 10:56:04 > -
Aramıza hoşgeldiniz :) müdahale işini raw çekip photoshopta tonlamalarla oynuyorsunuz ya da Lightroomda yapıyorsunuz. Biraz uğraş istiyor açıkcası. Haşim abinin işlemeleri benide mest ediyor :) ayrıca manuel lenste denemenizi tavsiye ederim, ben sabahtan beri kullanıyorum çok zevkli :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim kardeşim. a6000 almamda senin paylaşımlarında etkili oldu.
Sizin gibi fırsat bulabilsem çok istiyorum fotoğraf gezisi vs. yapmayı da olmuyor işte :(
Birde çektiğim fotoğraflardan sonra sizinkileri görünce bazen soğuyorum kendimden, ben neden böyle çekemiyorum ve neden renkler böyle çıkmıyor diye :)
Demekki biraz da üzerinde oynamak gerekiyor ama işte dedim ya fırsat fırsat fırsat... Zaman çok önemli..
Ne mutlu size gün içinde hem fotoğraf çekip sonra üzerinde tonlamalar yapabiliyorsunuz -
Daha fotoğraf gezisine katılamadım bende, öğrenci olunca çıkıyorum çekiyorum hep yanımda zaten makinem :) Fotoğrafların orjinal halleriyle aralarında pek park yok genelde, azıcık kontrast ve renk veriyorum. Mesela bigün çıktınız 100 fotoğraf çektiniz, ama hepsi düzenleme yapmaya değecek fotoğraflar olmuyor, bazen çektiklerimin arasından hiç beğendiğim çıkmıyor, çoğu kişininde böyledir eminim :)
quote:
Orijinalden alıntı: tpnrck
Daha fotoğraf gezisine katılamadım bende, öğrenci olunca çıkıyorum çekiyorum hep yanımda zaten makinem :) Fotoğrafların orjinal halleriyle aralarında pek park yok genelde, azıcık kontrast ve renk veriyorum. Mesela bigün çıktınız 100 fotoğraf çektiniz, ama hepsi düzenleme yapmaya değecek fotoğraflar olmuyor, bazen çektiklerimin arasından hiç beğendiğim çıkmıyor, çoğu kişininde böyledir eminim :)
Hocam peki, ufak rötüşlar, iyileştirmeler için kullandıgınız yada önerebileceğiniz basit programlar var mıdır?
Photoshop çok detaylı, bu saatten sonra zor olur bana.
Basit ve iş gören bir program olursa faydalanabilirim. -
İşleme programları biraz zordur bende hepsi var ama genelde DxO Optic pro kullanıyorum ufak ayarlar yapmaya yetiyor en güzel yanı tek tıkla flickr hesabınıza ve facebook a yüklüyor fotoları tavsiye ederim -
DxO optik güzeldir yusuf hocamda tavsiye etmiş, ama ben herzaman photoshop kullanıyorum:)
Teşekkür ederim Yusuf bey,
Akşam eve gittiğimde yüklemeye çalışayım. -
DxO optic pro 10 sürümü sadece 64x bit sistemleri destekliyor 32 bit kullanıyorsanız DxO optic pro 9 sürümünü kurun -
ben acdsee pro yu öneririm.kullanımı basit ama detaylı. -
5N + SEL35
-
5N + SEL35
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X