Şimdi Ara

SONY BDP-S300 VE BDP-S1E BLURAY PLAYER İNCELEMELERİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
0
Favori
19.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

Dostum çok çok hayırlı olsun,
    Ferda dostumuz da alacağına göre grubu kalabalıklaştırıyoruz bayağı

sence sakıncası yoksa demene gerek yoktu, sanırım şakaydı ,
    böyle düşünmene doğru başlığa doğru şeyler yazılması konusundaki uyarım ile benim açtığım başlığın aynı yere gelmesi sebep oldu sanırım.

Teşekkür ederim sevgili Thai-Fun,
    Sence sakıncası yoksa, paylaşıma devam ozaman
    Selamlar..

• quote:

Orjinalden alıntı: rg206

quote:

Dostum component ile denemedim, HDMI varken aklıma gelmedi, ama HD-DVD de 720p ve 1080i component bağlamıştım deneme amaçlı,
    ve pek önemli fark yoktu, sanırım 720p ye kadar component de çok iyi görüntü veriyor HD Ve BLU-RAY filmlerde..
    quote:

Orjinalden alıntı: nightmare666

LCDim zaten FullHD olmadığı için şöyle birşey soracağım Component kablo ile denedinizmi 720p ve 1080i performansı nasıl acaba ?

Dostum,
    HD DVD player'de companent'den 1080i akatarılamıyor. BD playerda da böyle olması lazım

Benim bildiğim kadarıyla component 720p ve 1080i'ye kadar destekliyor 1080P için HDMI bağlantı gerek ve tabi FullHD bir tv

• Diğer yandan araştırdım bu SONY BDP-S300 kopya Blu-Ray filmler çıktığında galiba desteklemeyecekmiş
    BD-ROM Çalma (Tek, Çift Katmanlı)VAR

BD-9 VAR

BD-RE v2.0 (SL/DL)YOK

BD-R v1.0 (SL/DL)YOK

AACS'li (SL/DL) BD-RE v2.0 YOK

AACS'li (SL/DL) BD-R v1.0 YOK

AACS'li (SL/DL) BD-RE v3.0 YOK

AACS'li (SL/DL) BD-R v2.0 YOK

burdan detaylı bakabilir siniz
    http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=BDP-S300/B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare666 -- 1 Kasım 2007; 22:04:03 >
  • Arkadaşlar dün akşam denedim benim alıcıya 5.1 analog bağlı s300 ghost rider menüsünden uncompressed pcm sesi seçtim ve ses inanılmaz hacimli odayı dolduran bir ses.
    bu arada player ın kumandasından tek audio tuşu ile film oynarken sesi değiştirebiliyorsunuz, dolby 5.1 e geçince bu ne kadar kötü sesmiş dedim,
    Bu arada belirtmeliyim, neredeyse dvd çıktığından beri yüzlerce dts ve dolby digital film seyrettim, farkı kolayca anlayabiliyorum..
  • Ne gam, daha kopyası çıkacak kadar BLU-RAY in yaygınlaşacağı bile belli değil.
    Hatta bence bu film kalitesiyle bu işi HD-DVD götürecek gibime geliyor.
    Belki BLU-RAY PC sektörüne HD-DVD de Film sektörüne hakim olabilir.
    Ayrıca o zamana kadar playerlarımızı değiştirebiliriz de,
    Dahası bu bilgi yeni çıkacak playerlarda değişmek zorunda SONY film ve player olarak yaygınlaşmak istiyorsa BD-R okuyabilen player çıkarmak zorunda vs. vs.

quote:

Orjinalden alıntı: nightmare666

Diğer yandan araştırdım bu SONY BDP-S300 kopya Blu-Ray filmler çıktığında galiba desteklemeyecekmiş
    BD-ROM Çalma (Tek, Çift Katmanlı)VAR

BD-9 VAR

BD-RE v2.0 (SL/DL)YOK

BD-R v1.0 (SL/DL)YOK

AACS'li (SL/DL) BD-RE v2.0 YOK

AACS'li (SL/DL) BD-R v1.0 YOK

AACS'li (SL/DL) BD-RE v3.0 YOK

AACS'li (SL/DL) BD-R v2.0 YOK

burdan detaylı bakabilir siniz
    http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=BDP-S300/B

• sayfa 48

SONY BDP-S300 VE BDP-S1E BLURAY PLAYER İNCELEMELERİ
  • quote:

Arkadaşlar dün akşam denedim benim alıcıya 5.1 analog bağlı s300 ghost rider menüsünden uncompressed pcm sesi seçtim ve ses inanılmaz hacimli odayı dolduran bir ses.
    bu arada player ın kumandasından tek audio tuşu ile film oynarken sesi değiştirebiliyorsunuz, dolby 5.1 e geçince bu ne kadar kötü sesmiş dedim,
    Bu arada belirtmeliyim, neredeyse dvd çıktığından beri yüzlerce dts ve dolby digital film seyrettim, farkı kolayca anlayabiliyorum..

Bunun bugün ben de deneyeceğim sevgili dostum. S300'ün 5.1 analog output yeteneği önemli ve benim için tercih nedeni idi. Şu "spiderman" bd'lerini alabildin mi sen?
    Selamlar...
  • şu display olayını denediniz mi?
    iyice karıştı bu iş
    selamlar
  • evet dostum denedim,
    film oynarken dısplay tuşu 2 çeşit bilgi veriyor,
    1 filmin süresi sahne ve track bilgisi,
    2 birdaha dısplay e basınca bit değeri rakamsal ve grafik olarak çıkıyor ama ses bilgisi yok.

SES İÇİN AUDIO TUŞU BİLGİ VERİYOR VE EKRANDA,
    blu-ray dvd nin menüsünden 5.1 uncompressed seçtiğimde bu ekranda pcm ucompreseed olarak çıkıyor
    Kullanım kılavuzunda da yazdığı üzere bu kodecleri (DOLBY TRU HD ve DTS HD) veriyor gibi görünüyor cihaz
  • quote:

Şu "spiderman" bd'lerini alabildin mi sen?

Cevap bekliyorum...
  • Kusura bakma dostum, atlamışım,
    Cihazın içinden çıkan ve PC de otomatik çalışan bir cd rom ile kayıt oldum ve haber bekliyorum henüz bir cevap gelmedi,
    ama kampanyada bu cihaz ile birlikte hediye adresinize gönderilecek yazıyordu asla peşini bırakmam SONY TR ye kadar giderim ..

quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

quote:

Şu "spiderman" bd'lerini alabildin mi sen?

Cevap bekliyorum...
  • quote:

Kusura bakma dostum, atlamışım,
    Cihazın içinden çıkan ve PC de otomatik çalışan bir cd rom ile kayıt oldum ve haber bekliyorum henüz bir cevap gelmedi,
    ama kampanyada bu cihaz ile birlikte hediye adresinize gönderilecek yazıyordu asla peşini bırakmam SONY TR ye kadar giderim ..

Dün ben, aldığım bayiinin verdiği ilgili firma telefonunu aradım. Görüştüğüm şahıs, senin dediğin gibi kayıt yaptırmam gerektiğini ve çekiliş sonucu kazanırsam bu bd'lerin göndereleceğini söylede
    Ben de bayiileriniz bize böyle anlatmadı, reklamlarınızda da böyle bir bilgi yok, bu nasıl iştir diye sordum. Ancak görevli aynı açıklamayı yapmaktan başka birşey söylemedi.
    Dediğin gibi ben de peşine bırakmam bunların, göz göre göre kandırmaca olur bunun adı aksi halde!
    Selamlar...

• Dostum aynı konuşmayı 5 dk önce yaptım,
    senin duyduklarının aynısını duydum birde henüz bu kampanyanın yeni olduğunu Türkiyeden daha kazananların belli olmadığını söyledi.

Yani iyi tarafından bakarsak henüz treni kaçırmadık ve biz almadıysak ta daha kimse almadı.
    ama cihazların üzerinde böyle yazıyordu ve yanlış bilgi verilen kampanya ile ilgili bırakmam SONY nin peşini...
  • sayın kürşad

yanlış hatırlamıyorsam sizde birde sony dvd player var ( ns-h76 galiba modeli ) sizin tavsiyeleriniz ile abime de aldık bir adet.
    merak ettiğim blu-ray player ile bu dvd playerin normal dvdleri oynatmadaki başarı karşılaştırması . kısaca sizce upscaling özelliğinin hangisinde daha hissedilir olduğu .

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: teufelm
    sayın kürşad
    yanlış hatırlamıyorsam sizde birde sony dvd player var ( ns-h76 galiba modeli ) sizin tavsiyeleriniz ile abime de aldık bir adet.
    merak ettiğim blu-ray player ile bu dvd playerin normal dvdleri oynatmadaki başarı karşılaştırması . kısaca sizce upscaling özelliğinin hangisinde daha hissedilir olduğu .
    saygılar

Sevgili teufelm,
    Bu kıyası yapacağım, aklımda. Sonucu burada ve de diğer topikte ifşa ederim.
    Sevgiler, selamlarl...
  • quote:

Dostum aynı konuşmayı 5 dk önce yaptım,
    senin duyduklarının aynısını duydum birde henüz bu kampanyanın yeni olduğunu Türkiyeden daha kazananların belli olmadığını söyledi.
    Yani iyi tarafından bakarsak henüz treni kaçırmadık ve biz almadıysak ta daha kimse almadı.
    ama cihazların üzerinde böyle yazıyordu ve yanlış bilgi verilen kampanya ile ilgili bırakmam SONY nin peşini...

Bu cd'yi kurup kayıt oldum da, " bu bd'ler 3 Kasımdan itibaren size gönderilecektir yazıyordu" ve çekilişten de bahsetmiyordu. Gerçi vaktim dar olduğu için hızlı hızlı geçtim ama!
    Bakalım, bekleyip göreceğiz.
    Haberleşelim sevgili dostum,
    Selamlar...
  • EVET dostum bence bunlar kıvırmaya çalışıyor, ama yemezzz
  • Arkadaşlar merak ettim, PS3 ile bdp-s300 yahut muadili bd playerların bd oynatma açısından ne gibi farklılıkları var?
  • Dostum bence görünti kalitesi açısından (tabii PS3 ü esaslı bir LCD ye yada Plazmaya bağlarsan) ciddi bir fark olmaz.
    sadece PS3 e ayrı DVD kumandası almalısın zira kullanmadım ama kendi sixaxis kumandası ile dvd menülerini kullanmak eziyetmiş yazan arkadaşlara göre.

quote:

Orjinalden alıntı: demircim

Arkadaşlar merak ettim, PS3 ile bdp-s300 yahut muadili bd playerların bd oynatma açısından ne gibi farklılıkları var?
  • ayrıca BDP-S300 nede olsa ucuz bir player,
    ama fiyatına göre özellikleri pek de yetersiz değil o yüzden bizim ilgimizi çekiyor.
    BLU-RAY hayatı boyunca yetecek bir player olmayabilir ama zaten dvdv de öyle olmadı mı yok hafıza kartı okuyanı,
    yok divx lisi derken ilk aldığı dvd yi kullanan ne kadar az kişi var.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.