Şimdi Ara

Sony BDV-N990W Ses sistemi hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kule_Net

Altyazı sorunu film program ile gömünce oluyor fakat mkv filmlerin çoğu ileri geri sarılmıyor sarmaya kalkınca fil takılıyor baştan başlıyor

valla sorun deyince ben gittim LG LH7530TW aldım.USb den alyazıları txt,sub,srt olarak denedim sorun yok.türkçe karakterler sorunsuz çıkıyor..Zaten pc HDMI dan bağlı olduğu için bs player veya gom playerdan izliyorum.
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Ben de yeni LG7530 ses sistemini aldım fakat alt yazıları seçemiyorum (STR).
    Arkadaşım USB den oynatabiliyorum demiş ama ben bilgisayarımı bağladığımda (Ağ) ne yazık ki bunu başaramıyorum.
    Acil yardım pls
  • http://www.hepsiburada.com/liste/sony-bdv-n990w-51-kanal-3d-blu-ray-dvd-ev-sinema-sistemi-/productDetails.aspx?productId=evsonybdvn990w&categoryId=152492

alınırmı acil yardım 100 tl maximum 100tl hb puan veriyor

nasıl bir sistemdir evde samasung 55es7000 var uyum soorunu yaşarmıyım sinema ve ligtv izlecegim
  • kumutk K kullanıcısına yanıt
    Bu cihazın Aux girişi, örnek Tv den, PC den inptu Optik, Jack nasıl..Ses girişini Prologic, Nes6 vs yükseltiyor mu??? Baslar, filimelrdeki 5+1, woofer nasıl??

radyosu çekimi nasıldır merak ettim..Kablosuz değil mi arka kolonlar?
  • Hortlacagim.

Hala bu kadar canlı temiz ve diri ses sistemi olması, bir kez daha kalbimi kazandı Sony, 4K/ HdR girişleri olan bir HDMI olsa torunlarima kadar ses kalitesinin yeteceğini düşünüyorum.
    Amcamın volvosunda dinledigim FLAC sesler bile
    (Bowers&Wilkins) N990W kadar yüksek ses netliği yasatmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.