Şimdi Ara

Sony BDV-N990W Ses sistemi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, geçen haftasonu Sony BDV-N990W ürününü alıp evime kurdum. Bilgisayarı veya usb HDD'yi tv'ye bağlayıp izlediğim filmlerde sıkıntı yaşamıyorum(Tv ile bdv arasında optik ses bağlantısı kurdum) ancak bdv'ye usb takıp film oynatmak istediğimde altyazıları ya açmıyor ya da açsa bile türkçe karakterler görünmüyor. Bunun bir çözümü var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Çok severek aldığım ses sisteminden soğudum yemin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kumutk

Arkadaşlar merhaba, geçen haftasonu Sony BDV-N990W ürününü alıp evime kurdum. Bilgisayarı veya usb HDD'yi tv'ye bağlayıp izlediğim filmlerde sıkıntı yaşamıyorum(Tv ile bdv arasında optik ses bağlantısı kurdum) ancak bdv'ye usb takıp film oynatmak istediğimde altyazıları ya açmıyor ya da açsa bile türkçe karakterler görünmüyor. Bunun bir çözümü var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Çok severek aldığım ses sisteminden soğudum yemin ediyorum.

Sistemin .sub ve .srt uzantılı altyazıları açması lazım.Ayrıca altyazıda Türkçe karakter için hatırımda kaldığı kadarıyla ayarlar kısmında (Detaylı tarif için kullanım kılavuzuna bakman lazım) 1538 no lu kodu girmen lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar yardım bu sistemden kullanan yok mu? Altyazıları kimini görüyor kimini görmüyor kafayı yiyeceğim uzantısını srt yaptım olmadı sub yaptım olmadı direk txt mi atmak lazım nedir bunun yolu?
  • quote:

Ya arkadaşlar yardım bu sistemden kullanan yok mu? Altyazıları kimini görüyor kimini görmüyor kafayı yiyeceğim uzantısını srt yaptım olmadı sub yaptım olmadı direk txt mi atmak lazım nedir bunun yolu?

txt uzantısını açacağını sanmıyorum.

bununla ilgili müşteri hizmetleriyle ya da yetkili servisiyle görüşün son çare olarak.

altyazıyı filme gömün.

hiç uğraşmayın bence.

o zaman sorun çıkartacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Ya arkadaşlar yardım bu sistemden kullanan yok mu? Altyazıları kimini görüyor kimini görmüyor kafayı yiyeceğim uzantısını srt yaptım olmadı sub yaptım olmadı direk txt mi atmak lazım nedir bunun yolu?

bununla ilgili müşteri hizmetleriyle ya da yetkili servisiyle görüşün son çare olarak.

altyazıyı filme gömün.

hiç uğraşmayın bence.

Arkadaşım yorumun için teşekkürler, Müşteri hizmetlerini aradım, filme gömmem gerektiğini söylediler. Bunu nasıl yapabilirim? her uzantı için farklı program falan mı lazım? yoksa her tip video için bir program var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

altyazıyı filme gömün.

hiç uğraşmayın bence.

Arkadaşım yorumun için teşekkürler, Müşteri hizmetlerini aradım, filme gömmem gerektiğini söylediler. Bunu nasıl yapabilirim? her uzantı için farklı program falan mı lazım? yoksa her tip video için bir program var mı?

hocam ben pek uğraşmadığımdan bilemiyorum ama genelde mkv uzantısı için oluyordu o programlar.

ben kendi televizyonumda usb den sorunsuz açıyorum o altyazıları srt ve sub olarak. Sony umarım yakın zamanda bir firmware güncellemesi yapar da siz de rahat edersiniz.

• mkvmerge ile altyazıyı filme kolayca yerleştirilebiliyor. fakat başka bir sorun var bu sistemde alt yazı boyunu değiştirmiyorsun ve boyut bazen sinir edici derecede küçük kalıyor. yada ben bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony DAV DZ680 Sinema Sistemi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım bu sistemden bir tane de ben alacaktım. bimekste şuan 1400 tl civarında. bende biraz sony takıntısı var. senin bu yorumunu okuyunca almaktan vazgeçtim. LG HB1100RE aldım 900 Tl'ye. bakalım bu nasıl çıkacak. arkadaşımda LG nin 3d led tv var, tv alt yazılarda bir sıkıntı yaratmadı. heralde ev sinema sistemi de sorun çıkarmaz diye LG aldım. bakalım hayırlısı. sony ile tek farkı arka hoparlörleri kablosuz değil. ha bu arada alt yazı büyük problem. bunun sıkıntısını çok çektim daha önceki media playerde. allah sana kolaylık versin. inşallah halledersin. halledersen bir zahmet çözümünü yaz da biz de öğrenelim.
  • Öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız. Bu ses sistemi hakkında bi sorum olacaktı. Arka hoparlörler kablosuz derken hangi hoparlörler kablosuz ayaklı olanlar mı yoksa centerla woofer mı?
    Şimdiden teşekkür ederim, iyi akşamlar.
  • tahminimce centerla woofer kablosuz değildir.
  • kablosuz diye bir şey yok arkadaşım. Tvnin yanındakiler üstündeki center ve woofer kablolu. Arka kolonlarda kablolu ama arka kolonların yanında/yakınında priz varsa oraya bağlama şansın var. Yani tv'nin ordan karşıya kablo uzatmıyorsun sadece. Ama sonuç olarak kablolu. Arka kolonları koyduğun tarafta priz yoksa bu sefer uzatma kablo çekmek zorundasın kablosuz diye bir şey yok sonuçta. Bunlar pazarlamada kullanılan açıklanmadan yapılan açıklamalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: emret06

Öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız. Bu ses sistemi hakkında bi sorum olacaktı. Arka hoparlörler kablosuz derken hangi hoparlörler kablosuz ayaklı olanlar mı yoksa centerla woofer mı?

Bende merak ettim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarper 77

quote:

Öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız. Bu ses sistemi hakkında bi sorum olacaktı. Arka hoparlörler kablosuz derken hangi hoparlörler kablosuz ayaklı olanlar mı yoksa centerla woofer mı?

Bende merak ettim...

kablosuz diye bir şey yok arkadaşım. Tvnin yanındakiler üstündeki center ve woofer kablolu. Arka kolonlarda kablolu ama arka kolonları bir kutuya bağlıyorsun. Kutuyu da yanında/yakınında priz varsa oraya bağlama şansın var. Yani tv'nin ordan karşıya kablo uzatmıyorsun sadece. Ama sonuç olarak kablolu. Arka kolonları koyduğun tarafta priz yoksa bu sefer uzatma kablo çekmek zorundasın kablosuz diye bir şey yok sonuçta. Bunlar pazarlamada kullanılan açıklanmadan yapılan açıklamalar

• quote:

Orijinalden alıntı: basis35

quote:

Orijinalden alıntı: Sarper 77

quote:

Bende merak ettim...

kablosuz diye bir şey yok arkadaşım. Tvnin yanındakiler üstündeki center ve woofer kablolu. Arka kolonlarda kablolu ama arka kolonları bir kutuya bağlıyorsun. Kutuyu da yanında/yakınında priz varsa oraya bağlama şansın var. Yani tv'nin ordan karşıya kablo uzatmıyorsun sadece. Ama sonuç olarak kablolu. Arka kolonları koyduğun tarafta priz yoksa bu sefer uzatma kablo çekmek zorundasın kablosuz diye bir şey yok sonuçta. Bunlar pazarlamada kullanılan açıklanmadan yapılan açıklamalar

Teşekkür ederim aydınlatıcı bilgilerin için...

• Bu aleti kullanan arkadaslarımdan rica ediyorum ;

Alet ipad yada iphone daki muzıklerı kablosuz ( dock yada kablo baglamadan ) calabiliyor mu ?

Cunku iphone 5 in ,, alt kısmı artık baska ve mevcut dock lara oturmuyor ...

ama bu aletin sesi inanılmaz
  • 690 modeli var bende altyazılar çalışmıyor sıkıntı sony yazılımda yeni versiyonla sorunu hallederler umarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

altyazı problemi çözüldü mü?
  • N890 sony center larda 899 lira aklınızda olsun almak isteyenler değelendirsin
  • bende bu sistemi almak istiyorum.altyazı desteği var denmiş bimeks te..sorunu çözebildinmi? kurulum garanti kapsamında servis ücretsizmi kuruyor yoksa paraylamı? BEn de hd recever var.PC yi ve recever ı hdmı dan bağlasam 5.1 olarak sesleri veriyormu.PC den başlatıp izlersen altyazılar sorunsuz çıkıyor.benim tercihim pc başlatıp izlemek ...
  • Altyazı sorunu film program ile gömünce oluyor fakat mkv filmlerin çoğu ileri geri sarılmıyor sarmaya kalkınca fil takılıyor baştan başlıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.