Şimdi Ara

SONY BDV-N990W ve BDP-S790 hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki cihazdan birini almayi planliyorum ama bazi sorularim var.
    Aslinda ses sistemi almak istiyorum ama esimin o hoparlorler eve giremez toz yapar onlar demesinden sonra blue ray player a da bakmaya basladim.
    BDV N990w deki player ile BDP s790 arasinda nasil farkalr vardir. Ikisiyle de ayni dosyalari acabilir miyim?
    USBden ya da agdan acacagim dosyalari altyazi ile izleyebilecek miyiz?
    Bir de sadece blue ray player alirsak ileride hoparlor alabiliyor muyuz? Bir yerdeki satici olmaz oyle bir sey diyince kafam karisti?

• ayrıca bu blue ray player ı TV ye wıreless olarak baglayabılıyor muyuz?
  • Satıcı doğru demiş.. olmaz öyle şey..
    Elma ile, elma sepetini karşılaştırır gibi olmuş bu ..

790 sadece bluray oynatan bir player dir... yani sadece diski okur... sesi yükseltmez... haliyle hoparlör bağlanamaz..
    hoparlörler yüksleticiye bağlanır (sinema sistemlerinde modern ismi alıcı veya receiver olarak geçer..) bu cihazbluray player dan aldığı ses sinyallerini işler ve yükseltir.. hoparlörlere sunar

990 bunların hepsini yapan paket sistemdir (bluray oynatıcı +recevier + hoparlör seti)... 790 ise farklı bileşenler ile çalışabilecek biraz daha ileri seviye bir bluray okuyucudur. sadece 790 ile sadece tv ye bağlantı yapar, bluray filmleri izler, sesi tv nin verdiği kadarıyla alırsınız.

Eğer bu işin içine çok dalmak istemiyorsanız paket sistemleri alıp devam edin derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Sony BDV-N9200WL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.