Şimdi Ara

Sony bir kez daha yineledi: Mobil sektörden çıkmıyoruz! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Samsungtan sonye geçtim elimde kaliteli bir telefon tuttuğumu hissettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okisht kullanıcısına yanıt
    taraflı diye insanları dışlıyorsunuz ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün markalar canavar gibi 2015 tepe modellerini çıkarırken biz Sony'den Z4 bekledik ama o gitti Z3+ çıkardı. Şimdi de yıl bitiyor Z5 çıkaracak. Telefonlar köklü değişime uğruyor, şarj-usb girişleri değişiyor, yeni işlemciler kapıda, Hoş gelmiş Z5, artık ne zaman gelirse.
  • samsung

• cihanair kullanıcısına yanıt
    2000'e satması çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolgá

quote:

Orijinalden alıntı: wotgate Mies van der rohe ait bir söz vardır less is more (Az çoktur) diye. Bu politikayı en iyi apple uyguluyor ve kaymağını da yiyor. Sony bu kadar kısa sürede amiral gemisi çıkararak kendi ayağına sıkıyor.
    üstelik yenilikte yok.ayrıca tüketicilerin taleplerini ciddiye almıyorlar. tasarım ve arayüz değişikliği şart.

Ben şu ana kadar hiçbir xperia kulanıcısının tasarım değişikliği istediğini duymadım. Adamlar zaten iyi olan tasarımı her sene rötuşluyorlar. Samsung, htc ve apple da aynısını yapıyor zaten. Tasarım konusunda bir skıntı yok gibi.

Arayüz muhabbeti de 4 sene önce vardı. Artık arayüzden şikayet eden görmedim. Hatta millet sadeliği ve az ram yemesini seviyor. Devir sadelik devri. Artık insanlar Samsung ve Lg gibi renklerin gözü tırmaladığı arayüzler istemiyor.

Açıkçası millet Sony'e ezberden sallamayı çok seviyor.(Lafım size değil, genel söylüyorum.) Mesela tüm yorumları okumadım ama kesin biri çıkıp ekran/çerçeve oranı hakkında bir şey demiştir. Bu oran düzeleli 1,5 sene geçti.

• quote:

Orijinalden alıntı: cosica

2000'e satması çok zor.

Bekleyip görücez hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia Z3 kullanıyorum,oldukça memnunum dört dörtlük bir telefon.Sony bu telefonları daha önce üretebilirdi geç kaldı biraz ancak bence telefonlar güzel..

• quote:

Orijinalden alıntı: GenkaNuank

Sony dışında güzel telefon yapan yok ki. Tasarımı yenilemiyormus arayüzü yenilemiyormus bunlar yalan isler. Telefonu sana iPhone Samsung gibi kazikliyor mu hayır. Güncelleme sunuyor mu sunuyor hem de en babasından. Arayüzü temiz sade arayüz iste touchwiz gibi yapıp rehberi kasılan arayüz mü yapsın. Sonyden başkası yalan.

Darılırım ama. Meizu, Xiaomi, Huawei yani çinlilerde güzel telefon yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xtrud

quote:

Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

2 senede 5 amiral gemisi, Bravo!

9 ayda 5 amiral gemi çıkaran samsung var, 10 ayda 10 amiral gemi çıkaran htc var Sony mi battı gözüne?

Resmen sacmalamissin,mesajini sil de rezil olma bari.. Sony nin amiral serisi Zdir ve evet 6 ayda hatta zaman zaman daha kisa surede dahi yenisi cikmaktadir. Samsungda ise amiral gemisi Galaxy S serisidir ve senede 1 cikar. Note serisi ise is amacli bir seridir amiral gemi ustu sayilir ve o da senede bir cikar. Yani Samsungun amiral ve is odakli olup birbirinden farkli olan serileri senede 1 yenilenirken,Sony senede 2 kere yenilemekte hatta yenisi ulkemize gelmeden bir sonraki serinin teknik ozellikleri bile ifsa olmaktadir. Yine htcde amiral gemi modeli olan One serisini senede 1 kere yeniler. Hatta bu markalarin yeni amiral gemilerini tanitacagi ay,etkinlik ve gun bile bellidir cunku senede bir yenilenmektedir
    Sonyi bizlerde seviyoruz ama bilmediginiz konularda sirf arti almak icin yorum yapmayin,elma ile armutu birbiriyle karistirmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 26 Ekim 2015; 0:49:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cosica

2000'e satması çok zor.

2000 TL ye gelsin yarın bile alırım. Ama malesef daha yüksek bir meblağ dan geleceğini düşünüyorum.

He bu meblağlar bir telefona verilmez o da ayrı bir konu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.