Şimdi Ara

Sony bir kez daha yineledi: Mobil sektörden çıkmıyoruz! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Paul Leonard Newman

z5i türkiyeye getirse alacağım ne zaman geleceği belli değil.....

Kasım ayında lansmanı yapılacak o zaman satılır herhalde

• Sony e sıra gelene kadar bazılarının çoktan çekilmesi lazımdı. Ama olsun diğerleride olsun rekabet olsun. Kaliteli cihazlar ortaya çıksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony piyasada kalmali, birkac sene kücük zararlarda etse bu piyasada olmasi zaman icinde onun yerini pekistirmesine ve kullanicilar tarafindan da benimsenip, sektörün en önemli parcasi olmasini saglicaktir diye düsünüyorum;

• Sony çıkarsa kalite diye bir şey kalmaz.

• Bide şu çerçeveleri inceltseler tadından yenmiycek...

• sony inşallah şu telefonlarda bir atağa çıksada samsungun androide doğrudan rakibi olsa
    bide şu z5 s820 le çıkatıp ekranıda 2k yapsın
  • Arayuzu degistirse piyasada rakipsiz olur Sony

• 2000 liraya z5 satsa baya satar
    İphone fiyatları malum el yakıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony dışında güzel telefon yapan yok ki. Tasarımı yenilemiyormus arayüzü yenilemiyormus bunlar yalan isler. Telefonu sana iPhone Samsung gibi kazikliyor mu hayır. Güncelleme sunuyor mu sunuyor hem de en babasından. Arayüzü temiz sade arayüz iste touchwiz gibi yapıp rehberi kasılan arayüz mü yapsın. Sonyden başkası yalan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenkaNuank -- 24 Ekim 2015; 23:21:18 >
  • Haberlere kalsa Sony ve Microsoft her gün batıyor, Apple ise zenginliğine zenginlik katıyor.
  • Mies van der rohe ait bir söz vardır "less is more" (Az çoktur) diye. Bu politikayı en iyi apple uyguluyor ve kaymağını da yiyor. Sony bu kadar kısa sürede amiral gemisi çıkararak kendi ayağına sıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wotgate

Mies van der rohe ait bir söz vardır "less is more" (Az çoktur) diye. Bu politikayı en iyi apple uyguluyor ve kaymağını da yiyor. Sony bu kadar kısa sürede amiral gemisi çıkararak kendi ayağına sıkıyor.

üstelik yenilikte yok.ayrıca tüketicilerin taleplerini ciddiye almıyorlar.

tasarım ve arayüz değişikliği şart.
  • Hala ezberlenmiş papağan gibi " çerçeveleri inceltsinler " demiyorlar mı ağızlarının ortasına terlikle vurasım geliyor.
    Z ilk çıktığında iphone için asla söylenmeyen çerçeve olayını birileri ortaya bir attı papağanlar ezberledi tamam artık susmuyorlar. Hayır adamlar en yüksek ekran çerçeve oranına sahip telefonlardan yapıyorlar yine çerçeve kalın. O zaman diğerleri daha kalın.

Sony özellikle z2 ile birlikte çok güzel seviyeye geldi. Ben çok model çıkmasını da seviyorum. İlk çıkıyor 2500 lira 6 ay bekliyorsun sıfırını 1500 liraya alıyorsun mis gibi.

• Sony mobil sektörde oldukça ürünlerini almaya ve aldırmaya devam edeceğim. He gün gelir çekilirse belki iphone'a falan geçerim. Ama şu an benim gözümde kalite ve donanım olarak en iyisi Sony'dir.
  • Rekabet iyidir.
  • Sony adamdir cikmasin tabi...

• önce tanıttığı modeli satabilmeyi öğrensin. resmi bir açıklama bile yapamıyor. apple'dan hiç hazetmem ama 1 haftalık erteleme istisnası dışında, net olan şeyler iyidir. note 5 tanıtıldı, tr'de 1 hafta içinde satıldı. z5 kasımda çıkacakmış da z5p aralık'ı bulurmuş da. tüketici bekler mi her marka satışa çıkarmışken? böyle ticari zeka olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xtrud

quote:

Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

2 senede 5 amiral gemisi, Bravo!

9 ayda 5 amiral gemi çıkaran samsung var, 10 ayda 10 amiral gemi çıkaran htc var Sony mi battı gözüne?

Sen hangi alemdesin. Galiba samsungun cıkardığı her telefonu amiral gemi yapıyorsun yada kulvarlarını bilmiyorsun. Galaxy s serisi senede 1 cıkıyor, sen note serisini sayıyorsun muhtemelen ki onu s serisi ile bir tutamazsın kulvarı farklı ki oda senede 1 cıkıyor. Kaldıki sonyde experia dışında cıkardığı pekçok telefon var.Htc de cok cıkarıyor olabilir ama senin mübalağın kadar değil. sadede gelelim ewet çok görüyorum sonynin cıkardığı telefon sayısını tek model için. Heralde sende experia yok, experia sahiplerine bi sor bu durumdan ne derece raharsızlar, son modeli alırken piyasada yeni modelin geleceği bilgisinin dolaşması eminim rahatsız edici olsa gerek...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sony 6 ayda bir amiral gemisi çıkarmak zorundaydı çünkü yarışa geç başladı ve rakipleriyle arasındaki farkı seri kapamak zorundaydı. Her ne kadar tüketici için bir süre olumsuz gibi görünse de ürünleri kaliteli olduğundan tüketcileri için ciddi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Şimdi İki dev in arasındaki "6" algısını (Iphone 6 & Galaxy S6) yakaladı ve bir sonraki hamlesi bence ölümcül olacak, zaten Z5 ile bunun sinyalini verdi.

Iphone alıp şarj kablosuyla bütünleşerek yaşayacağıma (kardeşimde var), samsung alıp
    2 ay sonra kasım kasım kasılan bir sistemle mücadeleye gireceğime (bende S4 var ne çektim be 2 sene), LG alıp 2 ay sonra değeri sıfırlanacak bir telefona sahip olacağıma (o da öbür kardeşimde, aldı ama satamıyor kıyamıyor o paraya vermeye) açıkçası bu sefer Sony düşünüyorum.

Z3 çok cazip duruyor ki arkadaşımda Z2 var yağ gibi akıyor telefon ve günün sonunda şarjı %70 lerde dumur ediyor cidden, Z3 ü düşünemiyorum. Hele ki Z5..

Geçen web sitelerinden mail attım Z5 serisinin Türkiye satışları nezaman başlayacak diye, 4-5 gün sonra cevap geldi, özetle BİLMİYORUZ dediler. Üzüldüm.

Sony yetkililerine sesleniyorum Türkiye ve Türkler sizi sever, lütfen diğer ürünlerinizde Türkiye ye gösterdiğiniz ilgiyi mobil sektörde de gösterin ve Z5 serisini doğru fiyat politikalarıyla doğru zamanlarda bize ulaştırın. Ufak tefek eksiklerine rağmen beklenen ilgiyi veya daha fazlasını göreceğini düşünüyorum.

• Zaten çıkmasını da istemiyoruz. Ama kendine çeki düzen vermesi gerek. Öncelikle telefonlarının kamera ve ses konusunda geliştirilmesi gerekiyor. Ses için özel bir çip bile koymuyorlar. Sırf yaptıkları mobil daplar zarar görmesin diye. KAmerayı da bir türlü iyi yapmıyorlar yapmak istemiyorlar. Sırf lens sattıkları markalardan ses çıkmasın diye. Ama böyle yaparsanız iz niye sony alalım bir düşünmeliler. Yoksa şuan üretimi yetiştitremiyor olmaları gerekirdi. Çünkü rakipler perişan durumda. Samsung radyodan hafıza kadar soyup soğana çevirdi telefonları ve bataryaları küçüldü. İphone zaten aynı almayan yine almıyor. LG pil ve performansta bi türlü ileri gidemniyor. HTC kalın çerçeve yüksek fiyattan bi türlü vazgeçmiyor. Şuan vurmanın tam zamanı ama ses ve kamerada lider olmanız lazım. Tabi şu çerçeveleri özellikle alt ve üstü inceltin artık yeter. Telefon kalın olabilir ama tepsi gibi telefonda küçücük ekran olmuyor bu devirde.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.