Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.154
Cevap
236
Favori
820.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XH90 serisi ile ilgili olmayan tüm mesajları şikayet ettim bakalım. Konunun başlığı XH9096 ama bu model dışında her model konuşuluyor maşallah. Yeni bir bilgi mi geldi diye bakıyorum hep başka modelle ilgili yazılar karışılaştırmalar fiyatlar vs... Model bazlı ya da yıl bazlı diğer başlıklar da mevcut, bu modelle ilgili olmayan paylaşımları ilgili başlıklara paylaşabilirseniz seviniriz.
  • Canka1 C kullanıcısına yanıt
    Konu başlığı 2020 model cihazlar olunca önceki modellerle karşılaştırma ve değerlendirmelerin olması doğaldır. Bir de Sony konusunda şu anda iki konu aktif çalışıyor. XF90 konusu ile burası. İnsanlar da her türlü Sony TV paylaşımını bu iki konuda hallediyor. Ayrıca XG95'in yıldızı birdenbire parladı. 2019 model olmasına rağmen XF90'nın gölgesinde kendini pek gösterememişti. Şimdi insanlar maden bulmuş gibi oldu.
  • Hocam Bu Xh9505 Ekran yansıması hakkın da ne düşünüyorsunuz? Forumda 85 inc alan bir arkadaş resimleri paylaşmış cidden ayna gibi..

Sizin Mağazanızda ki görüntülerde de mevcut bu durum..Çıplak gözle ne gibi yorumlar katabilirsiniz?
  • Canka1 C kullanıcısına yanıt
    benim msj daha çok şikayet almış heralde ki silinmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Hocam XH9096 konusu olduğu gibi 2020 model konusu da var, orayı karıştırıyor insanlar sanırsam. Bu konu sadece XH9096 serisine özel bir konu. XH95-XG95 tartışmalarının 2020 model konusu altında yapılması daha doğru olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canka1 -- 26 Haziran 2020; 15:59:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killitbhr

Bu video da yansıma sıkıntılı görünmüyor bölgesel ya da seriye bağlı kalite farklılıkları olabilir model gelince anlayacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Hocam Bu Xh9505 Ekran yansıması hakkın da ne düşünüyorsunuz? Forumda 85 inc alan bir arkadaş resimleri paylaşmış cidden ayna gibi..

Sizin Mağazanızda ki görüntülerde de mevcut bu durum..Çıplak gözle ne gibi yorumlar katabilirsiniz?
    Rahatsız edici bir yansıma yok. şu an 75 ve 85" ler teşhir de çalışıyor.
  • Arkadaşlar bu arada Sony ile görüştüm, ürünlerin gümrük de olduğu lakin Temmuzun ilk haftası satışa çıkacağını söylediler,
    Bilginize....
  • numberten_ank kullanıcısına yanıt
    Müthiş zaten ayın 26sı. 1-2 haftaya bu iş tamam :) fiyatları da belli olursa güzel fiyatla tadından yenmez

• Hocam bu videoda da sıkıntılı gözüküyor. Umarım düzgün bişey olursa artık bir TV alırız.
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/144215936

• quote:

Orijinalden alıntı: kcihank

Hocam bu videoda da sıkıntılı gözüküyor. Umarım düzgün bişey olursa artık bir TV alırız.
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/144215936
    yansıma sıkıntısından mı bahsediyorsun, incelemelerden çok kullanıcı tecrübeleri önemli olacak, sık sık yabancı forumları geziyorum, özellikle abd kullanıcıları tvye bayılmış,
    ben de bu modelden baya ümitliyim en kısa zamanda satın almak istiyorum ama kesinlikle 65" için 15bin tl ödemem, umarım haketmediği değerde bir fiyatla çıkış yapmaz.
  • Fiyat xg9505 den yukarıda kalacak gibi görünüyor ve bu şartlarda çok yüksek bir satış hacmine ulaşması olası değil

• Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]

avsforum 65"lik x900h için biri böyle birşey paylaşmış, arka aydınlatma ile ilgili bir sorunmudur, yoksa normalmidir.75" kullanan biride böyle birşeyle karşılaşmamış.

Normal kullanımda böyle birşey can sıkar,özellikle gökyüzü olan sahnelerde.

yanıltıcı bir paylaşımda olabilir, hangi şartlarda test edilmiş bilmiyoruz yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killitbhr -- 26 Haziran 2020; 18:13:11 >

• kcihank K kullanıcısına yanıt
    heralde zamanla istenilen fiyatlara düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killitbhr -- 26 Haziran 2020; 18:11:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.