Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (858. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.154
Cevap
236
Favori
820.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 854855856857858
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu uygulama yı nereden edinebiliriz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dionysos66 kullanıcısına yanıt
    Google’a sinetechdrive yazın, çıkan videodan bu tip tüm uygulamaların olduğu bir drive’a erişimin nasıl kurulacağını izlersiniz. Onu ayarladıktan sonra bir daha pek uygulama arama derdiniz kalmaz gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar. Sony xh9077 televizyonumu 2021 Mayıs ayında aldım. Aldığımdan beri hiçbir güncellemeyi yapmadım. İhtiyaç da duymadım açıkçası. Sorunsuz çalışıyor ilk günkü gibi. Bu aralar PS5 niyetim var. Bir arkadaştan denemek için ödünç aldım fakat vrr desteği güncellemesini yapmadığım için sanırım 120 hz e geçemiyorum oyunlarda.

Güncellemenin beklentiyi karşılamadığını yorumlarda çokça okudum. Sizce 120hz için stabil şekilde, sorunsuz çalışan, garantisi bitmiş tvmi güncellemeye değer mi?

Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basr B kullanıcısına yanıt
    Vrr açınca local dimming kapanıyor. Bu da görüntüyü kötüleştiriyor. Vrr olmadan gelişmiş ayatlayarak hdmiyı kullanıyorum xbox series x i de Ps5 i de. Ayarlardan konsollarin 120 hz yapıyorum. Güncelleme yapmazsan da bu şekilde kullanabilirsin diye düşünüyorum. Vrr olayı pek düzgün değil yani bu seride.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 19 Ocak 2025; 23:17:1 >
  • bu tv ye apk nasıl yükleyebilirim. elimde iphone telefon var. eskiden anroid telefon ile send files to tv ile yükleyebiliyordum. turkvod apk yüklemek istiyorum. google drive ile yapmaya çalıştım ama erişim sağlayamıyorum. başka bir yöntem var mıdır?

• sharp61 S kullanıcısına yanıt

USB stick içine yükseyip tvye takarsanız yükleyebilirsiniz

• sharp61 S kullanıcısına yanıt
    X-plore uygulamasını yükleyip wifi dosya paylaşımı kısmını aktive ettikten sonra telefonunuzla ipden bağlanıp istediğiniz dosyayı cihaza gönderebilirsiniz.

• DasheriM kullanıcısına yanıt

beyler şuan yanılmıyorsam vrr ve hdr aynı anda açık kullanılıyor. Silenthill2 oynayacaktım dedim hdr açayım neyse işte mod değiştirecektim falan velhasıl kelam 120hz modunda ps5 den hdr yi açtım la bi baktım tv de aldı sinyali ben şok. Aylardır boşuna hdr kapalı tıtmuşum. Lütfen deneyin cihazlarınızda. Gleişmiş mod depil en alttaki 120hz modunda cihazınızdan hdr yi açın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kratostol kullanıcısına yanıt
    Hdrde de sorun yok ki. Local dimming kapanıyor. Siyah seviyesi bayağı kötü oluyor. Ucuz tvler gibi.

• arkadaşlar chromu nasıl yükleyebilirz,playstorda gözükmüyor?

• hakisalapaki H kullanıcısına yanıt
    Apk ile ama mantıksız olur çünkü chromeda kumanda desteği yok. Mouse takmanız lazım. Tv bro ya da jiosphere kullanın. Storeda mevcut.

• Rand_Al_Thor kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, TP-Link UE300, UE300C , UE306 gibi modeller var sizinki hangisi acaba ? Memnunsanız ben de almak istiyorum 1000 mb hız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlgayzc -- 9 Şubat 2025; 21:40:41 >
  • 
Sayfa: önceki 854855856857858
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.