selam arkadaşlar sony 9077 65 inç tv imde kendi uydu alıcı ile kanal seyrederken ilk önce 5-10 dakikada bir ana ekrana atıyordu.dün ise Tv menüsüne bastığımda hiç girmemeye başladı. açıp kapattım,prizden çekip bekledim değişiklik olmadı.Hard reset atmak istemiyorum,başına böyle birşey gelen oldumu? dahili uydu alıcısımı bozuldu acaba? son güncelleme yüklü teşekkürler |
Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (859. sayfa)

-
-
kendim çözdüm,sistem den TV uygulamasının chace ve belleğini temizledim düzeldi.
-
4k'da bilgisayarı bağlayınca 60hz max yine dimi.. update gelecekti hikaye oldu dimi...
-
İyi olmuş, android olduğu için aynı şekilde indirdiğiniz uygulamaların da önbelleklerini ara sıra temizlerseniz performans artar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ana ekrandayken alt bölüme gelin ayarlardan özelleştirebiliyorsunuz
Günaydın,Bu sabah itibarı ile Youtube giremiyorum.Açmaya çalışıyor ama gri ekranda kalıyor.Benzer bir durum yaşayan varmıdır.Eve gidinde silip tekrar yüklemeyi deneyeceğim.
-
sosyal medya kısıtlaması var tvlerinizin ayarları ile oynamayın :D
-
Maalesef ordan kayboldu. Nereden yapıldığıni biliyorum☺️ Farklı bir seçenek var mı ?
Bir de şu googleplay film kanallarını cikaramiyorum. onlarda sabit kaldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykuss -- 20 Mart 2025; 1:41:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ana ekran kanalları bölümümden ekleyebilir. Çıkarabiliriz
Vpn ile açabilirsiniz
Türknet de kısıtlama uyguluyor herhalde. Adguard dns var reklamsız YouTube bazı videolar ya hiç ya da düşük çözünürlükte açabiliyorum. Bazıları ise sorunsuz. Smarttube kurulu.
Amazon prime ise dünden beri video açmıyor 🤦♂️
Merhaba, Sony android televizyonumda kablosuz ağlara bağlanamiyorum. Tarih saat ayarı doğru. ip dns ayarlari otomatikte. Ethernet kablosu ile sorunsuzca bağlanıyor ama wifi ağına baglanmiyor. ".... bulunamadi" hatasi alıyorum. 2.4 Ghz, 5 Ghz farketmiyor. Telefonun hotspotuna da bağlanmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metamorphoses -- 23 Mart 2025; 23:11:42 > -
Her hangi bir wifi ağı görüyor mu? Görmüyorsa wifi kartı bozulmuş olabilir.
Ağları görüyor. Bağlanmaya çalışıyor, bir süre sonra bağlanamayıp "XX ağı bulunamadı" diye hata veriyor.
-
O zaman çekim gücüyle alakalı. Mesafesi oldukça az. 5ghz bağlanamıyor diye eve mesh sistem aldım. Gerçi yakınında telefonunuza bağlanmaması da ilginç
-
Yıllarca kablotvde benzer sorunlar yaşadım, onlar kabul etmese de sorun eski receiver nedeniyle oluyordu, sizde de büyük ihtimalle öyledir ama kesin diyemem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aygıt yazılımı güncellemesi v6.2322
Bu indirme hakkında
Avantajlar ve İyileştirmeler
Apple AirPlay üzerinden ilk bağlantının başarısız olmasına yol açan bir sorun giderildi
TV güvenliği iyileştirildi
Genel TV performansı iyileştirildi
Bunun pro versiyonunu indirip kurdum. Gerçekten müthiş bir programmış. Kumanda üzerinde bir sürü işlevsiz tuş vardı bunlara hep uygulama ve işlev atadım, tek tıkla herşeye erişiyorum. Teşekkür ederim.
Tek olumsuz tarafı ses açma-kapama tuşuna basılı tutunca artık hızlı şekilde azalıp-artmıyor, tek tek basmak gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X