Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (859. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.185
Cevap
235
Favori
823.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 856857858859860
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sony 9077 65 inç tv imde kendi uydu alıcı ile kanal seyrederken ilk önce 5-10 dakikada bir ana ekrana atıyordu.dün ise Tv menüsüne bastığımda hiç girmemeye başladı.

açıp kapattım,prizden çekip bekledim değişiklik olmadı.Hard reset atmak istemiyorum,başına böyle birşey gelen oldumu? dahili uydu alıcısımı bozuldu acaba?

son güncelleme yüklü

teşekkürler

• kendim çözdüm,sistem den TV uygulamasının chace ve belleğini temizledim düzeldi.

• 4k'da bilgisayarı bağlayınca 60hz max yine dimi.. update gelecekti hikaye oldu dimi...

• hakisalapaki H kullanıcısına yanıt
    İyi olmuş, android olduğu için aynı şekilde indirdiğiniz uygulamaların da önbelleklerini ara sıra temizlerseniz performans artar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba . Uzun zamandır ana ekranda kanal ozellestirme olarak YouTube ve youtube music çıkmıyor. Kullanımı pratik oluyordu. Nasıl olduğunu bilen var mı ?
    Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykuss -- 18 Mart 2025; 2:21:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana ekrandayken alt bölüme gelin ayarlardan özelleştirebiliyorsunuz

• Günaydın,Bu sabah itibarı ile Youtube giremiyorum.Açmaya çalışıyor ama gri ekranda kalıyor.Benzer bir durum yaşayan varmıdır.Eve gidinde silip tekrar yüklemeyi deneyeceğim.

• berbuğ kullanıcısına yanıt

sosyal medya kısıtlaması var tvlerinizin ayarları ile oynamayın :D

• dionysos66 kullanıcısına yanıt

Maalesef ordan kayboldu. Nereden yapıldığıni biliyorum☺️ Farklı bir seçenek var mı ?

Bir de şu googleplay film kanallarını cikaramiyorum. onlarda sabit kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykuss -- 20 Mart 2025; 1:41:57 >
  • Ana ekran kanalları bölümümden ekleyebilir. Çıkarabiliriz

• berbuğ kullanıcısına yanıt
    Vpn ile açabilirsiniz

• dionysos66 kullanıcısına yanıt
    Türknet de kısıtlama uyguluyor herhalde. Adguard dns var reklamsız YouTube bazı videolar ya hiç ya da düşük çözünürlükte açabiliyorum. Bazıları ise sorunsuz. Smarttube kurulu.

Amazon prime ise dünden beri video açmıyor 🤦‍♂️

• Merhaba, Sony android televizyonumda kablosuz ağlara bağlanamiyorum. Tarih saat ayarı doğru. ip dns ayarlari otomatikte. Ethernet kablosu ile sorunsuzca bağlanıyor ama wifi ağına baglanmiyor. ".... bulunamadi" hatasi alıyorum. 2.4 Ghz, 5 Ghz farketmiyor. Telefonun hotspotuna da bağlanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metamorphoses -- 23 Mart 2025; 23:11:42 >
  • metamorphoses M kullanıcısına yanıt
    Her hangi bir wifi ağı görüyor mu? Görmüyorsa wifi kartı bozulmuş olabilir.

• DasheriM kullanıcısına yanıt

Ağları görüyor. Bağlanmaya çalışıyor, bir süre sonra bağlanamayıp "XX ağı bulunamadı" diye hata veriyor.

• metamorphoses M kullanıcısına yanıt
    O zaman çekim gücüyle alakalı. Mesafesi oldukça az. 5ghz bağlanamıyor diye eve mesh sistem aldım. Gerçi yakınında telefonunuza bağlanmaması da ilginç

• Merhaba uydunet kullaniyorum ve tv izlerken mozaiklenme oluyor. Uydunetten gelip baktilar ve problem olmadigini gorduler tv tuner girisinden yapiyor olabilir dediler. İkinci bir tvye giden yayini sony tv me verdim ve mozaiklenme devam etti . Yani tunerden olabilir gibi gorunuyor bu tarz bir sorunla karsilasan oldumu yada bu soruna ne yapilabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bu_rock01 -- 3 Nisan 2025; 12:0:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• bu_rock01 kullanıcısına yanıt
    Yıllarca kablotvde benzer sorunlar yaşadım, onlar kabul etmese de sorun eski receiver nedeniyle oluyordu, sizde de büyük ihtimalle öyledir ama kesin diyemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aygıt yazılımı güncellemesi v6.2322

Bu indirme hakkında

Avantajlar ve İyileştirmeler

Apple AirPlay üzerinden ilk bağlantının başarısız olmasına yol açan bir sorun giderildi

TV güvenliği iyileştirildi

Genel TV performansı iyileştirildi

• Alfa156 kullanıcısına yanıt

Bunun pro versiyonunu indirip kurdum. Gerçekten müthiş bir programmış. Kumanda üzerinde bir sürü işlevsiz tuş vardı bunlara hep uygulama ve işlev atadım, tek tıkla herşeye erişiyorum. Teşekkür ederim.

Tek olumsuz tarafı ses açma-kapama tuşuna basılı tutunca artık hızlı şekilde azalıp-artmıyor, tek tek basmak gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 856857858859860
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.