Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (856. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.114
Cevap
237
Favori
816.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 852853854855856
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dreambox Nova, fiyat performans ürünü. Stick türü önermem.
  • Sağ olun dostlar. @PES_21_Murat @Alfa156

• Alfa156 kullanıcısına yanıt

Hocam benimde bu gün başıma geldi tv uygulamasında sorun var herhalde tv kanalları yoktu ama uygulamalar ayarlara girebiliyordum yeni ışıklı kumanda aldım onu kullanıyorum belki ondandır dedim sizin yorumu okuyunca yalnız değilmişim yeni güncelleme gelmiş onu yükleyeyim bakalım.

• wquzun kullanıcısına yanıt
    Bir kaç gün önce gelen güncellemeyse bahsettiğiniz, ben onu yükledim. Aynen devam ediyor sorun maalesef.

bende tv uzun süre kapalı kalınca oldu yarın bakalım yapacakmı

Cihaz o haldeyken kurulum kısmına girerseniz uydu sinyalini de alamadığını göreceksiniz. Komple restart edip açınca sinyal de geliyor. Resmen sinyali işleyen alt program kapanıyor bir şekilde ve yayını bulamıyor haliyle. Herkeste olmadığına göre belli bir durumda oluyor, ama o nedir tabi ara ki bulasın. Yurtdışı bir muhatap bulsam aslında yazacağım detaylıca da mesela UK sony sitesi ürün kayıt etmeden talep açtırmıyor sony destek için.
  • Selamlar. eve fiber ilk kez fiber bağlattım. telefondan hız testim 200 mpbs çıkıyor. tv de ise 20-25 civarı. kablosuz bağlantı yapıyorum. tv de ki hız testinde 2,4ghz yazıyor. bundan kaynaklıdır diye düşünğyorum. bu tv yi 5ghz e nasıl bağlayabilirim. yardımcı olabilir misiniz?

• sharp61 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Önce modemden 2.4 ve 5G ağlarını ayrı adlandırmanız gerekir. Xiaomi ve Xiaomi_5G gibi.
    Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]

• sharp61 S kullanıcısına yanıt
    Tvnin 5ghz çekim gücü berbat ne yazık ki. Sırf bu yüzden sene başında mesh sistem kurdum eve. Arama ekranında 5ghz görse bile az çektiği zaman şifre hatası veriyordu. Mümkünse ethernet kablosu ile bağlayın.

bu gün yine yaptı o durumdayken ayarlara giriyorum tüm menüler aktif fakat tv güncelleme menüsü aktif değildi uygulama ekranına dönüp tv uygulamasına tıklayınca tv kendiliğinden restart atıp tv sinyalleri geldi sorun nerede bende bulamadım ben yanlızca yazılım güncellemesi yapıyorum uygulama güncellemelerini genelde yapmam o yüzden yapabilir mi diye düşünüyorum

Ben güncelliyorum her şeyi uygulamalar da dahil düzelir umuduyla ama bir yere varamadım henüz. Sıfırdan açılırken neyin sinyal ilişkisini kurduğunu bulsak tuşa uygulama atama gibi bir şey ile tekrar başlatabiliriz aslında ama tespiti çok zor.

tv ile direk ilişkili uygulamaların tümünün güncellemeleri kaldırdım bakalım sonuç ne olacak

• 
Sayfa: önceki 852853854855856
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.