Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (846. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.057
Cevap
237
Favori
813.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 844845846847848
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, az önce YouTube'dan video izlerken tv önce donmaya başladı sonra internet gitti. Wifi otomatik kapatmış, açmaya çalışınca bir tepki vermedi ve menüye dönünce aşırı donuyordu. Neyse dedim baştan başlatayım. Sony yazısı geldi sonra kapandı tv ve açılmıyor. Başına gelen veya yardımcı olabilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamünaleyküm arkadaşlar digitürke abone olup modül talep ettim servis modülü taktı bütün kanallar mozaiklenme kırılma yapıyor tv hard resetle yeniden kurdum yine aynıydı servisten açılmadık sıfır modül aldım yine düzelmedi güncellemeyle düzeltmişlerdi galiba ama böyle bi sorunum oldu başına gelin varmı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni güncellemeden birkaç gün sonra TV izlerken ekranda dikey olarak renkli çizgiler oluştu, yayından sandım internetten açtım ve devam etti. Kapatıp açtım yine devam etti panel bozuldu sandım, hard reset yaptım düzeldi. Daha önce tecrübe eden oldu mu acaba?

Geçici ve yazılımsal ise önemsiz ama çok daha önce Samsung bir TV’de olmuştu az az başlayıp kullanılamaz hale gelmişti.

• Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]
    Arkadaşlar uzun süredir güncelleme yapmıyordum. Bı kontrol edeyim böyle bir güncelleme gelmiş. Bu güncellemeden memnun olmayan var mi? Yapayım mi

• zafermahmut86 kullanıcısına yanıt
    Yukarıda yazdığım sorun ki alakalı mı bilmiyorum sorun görmedim başka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar son güncellmeyi başka yapan var mı

• Son güncelleme yapıldı , herhangi bir sorun yok

• selamlar. euro 2024 ü izleyebilmek için nasıl bir ayar yapmak gerekir? geçende hazırlık maçında yeni freakans vermişlerdi. ama arama kısmını bir türlü yapamadım.

• sharp61 S kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu merak ediyorum.

• sharp61 S kullanıcısına yanıt
    https://mini.donanimhaber.com/sony-android-tv-hazir-kanal-listesi--137360011-29#158913076

Bugün güncel liste eklenmiş.

• Selam arkadaşlar, tv 1-2 gündür lacivert ekrana dönüyor kalıyor.dün zor da olsa format attım 1 saat fiş kapalı kaldı düzeldi 1 gün kullandım şiödi tekrar lacivert ekran geliyor .Sizce sorun ne? Panel mi gitti anakart mı gitti çözemedim

• Merhaba, manuel olarak kanal ekleme işlemini nasıl yapabilirim ? Kanal listemi düzenlediğim için hazır liste indirmek istemiyorum. Mesela trt 1 için frekansı nerden girip ekleyeceğim ?

• wwtr W kullanıcısına yanıt

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum da halledebildiyseniz nasıl yapıldığını anlatır mısınız ?

• Maç saatlerinde tüm TRT1 ve TRTSPOR açılmıyor. Var mı çözümü?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uwais kullanıcısına yanıt
    TRT 1 FREKANS BİLGİLERİ• Uydu: TÜRKSAT 4A• Frekans: 11794• Polarizasyon: V Dikey• Sembol Oranı: 30.000• FEC: 3/4

Bu bilgilere göre manuel kanal taratıp, maç saati bu kanallardan izlemeniz lazım.

• Alfa156 kullanıcısına yanıt

Ayarları çok kurcaladım fakat Manuel tarama işlemini nasıl yapabileceğimi anlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz ?

• Furkan573 F kullanıcısına yanıt
    Yazlıkta oldugumdan tv önümde değil ama nette şöyle bir açıklama gördüm sony sayfasında. Tv modeli manurl kanal ekleme yazarsanız google’a bir çok açıklama videosu da gelecektir.

HOME düğmesine basın, ardından [Ayarlar] öğesini seçin. [Dijital kurulum] → [Dijital manuel Ayar] öğesini seçin. [Tarama Tipi] öğesini seçin, sonra [Kanal] veya [Frekans] öğesini seçin. Diğer öğeleri uygun şekilde ayarlayın.

• Furkan573 F kullanıcısına yanıt
    Maalesef bende de olduğu gibi servisin kurulum yaptığı bazı kanallarda frekans ayarı yapılamıyor. Çözümü hazır kanal listesini USB’ye eklemek ve tv ayarlarından kanalları direkt yüklemek.

Daha önce de paylaştım buradan güncel kanal listesine ulaşabilirsiniz:

https://mini.donanimhaber.com/sony-android-tv-hazir-kanal-listesi--137360011-29#158913076

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwtr -- 27 Haziran 2024; 14:32:25 >
  • Dostlar bu tvyi duvara bir türlü asamadım. Tüm tvlerle uyumlu aparat aldım içinden uyumlu vida çıkmadı. Tv aparat seti aldım içinde bi çok çeşit vida olan, onun içindende çıkmadı. Bu vidanin adını ölçülerini bilen yada link atabilcek olan varsa çok sevinirim.

• bykrm kullanıcısına yanıt

Benim hatırladığım kurulumda ambalajından çıkmıştı. Orjinal fabrika vidaları. 2 veya 4 tane idi sanırsam. Sizde kutudan çıkmadı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulak76 -- 28 Haziran 2024; 14:3:6 >
  • 
Sayfa: önceki 844845846847848
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.