Tv kutusndan çıktığını hiç hatırlamayorum. Çıkıyosada şimdi nerde bulmam imkansız. Vida yerlerinde takılı 4 tane vida var ama deliklerin çukur olmasından sebep kısa geliyorlar bendeki aparata. Biraz önce nalburdan o kısların uzun versiyonlarını aldım. Eve gidince deniyeceğim inşallah bu sefer olucak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (847. sayfa)
-
-
Doğru hatırlıyorsunuz kutusundan çıkıyor. Ben hala saklıyorum mesela.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok saolun ama bendeki aparatla bu şekilde uyumsuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar play storedan uygulama yükleyemiyordum hafıza dolu uyarısı veriyordu bende fabrika ayarlarına döndürdüm. Şimdi de kanallar karıştı bunu sıralamanın bir yöntemi var mı?
Yeni güncelleme gelmiş Kuran oldu mu...
-
Gereksiz uygulamaları kaldırın, yok kullanıyorum diyorsanız harici bir disk eklemeniz gerekecek uygulama lar için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sony Chanel editor uygulama kullanın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6.2252 -> 6.2266 oldu
sitesinde en son 6.2252 var
Gereksiz güncellemeler gelmeye başladı.. Ne yapmaya çalışıyorlar Tv leri bozmaya filan mı acaba anlamadım
Ben yapmıyorum bu son gelen saçma güncellemeyi
-
Anladığım kadarıyla yeni güncelleme gelmiş. Hemen indirecegim. 15 gün evvel kurduğum guncellemede ozellikle HD kanallarda geçişler acayip yavaşlamış, insanı cileden çıkartacak noktaya gelmişti tvyi 2sefer sıfırlayıp kanalları baştan tarattım ama nafile. 8-10 saniyeye varan bekletmeler oluyordu bu son güncelleme ile inşallah duzelmistir. Kaç yıldır severek kullandığımız tvyi güncellemelerle ne hale getirdiler ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mose17 -- 1 Temmuz 2024; 15:12:9 >
Arkadaşlar selam, ben hala 6.1288 sürümündeyim Bir sorun yaşamayınca güncellemedim cihazı ama kaçırdığım bir şeyler olabilir mi diye de taradım konuyu ama pek bir bilgiye ulaşamadım. Gerekli şeyler var mı benim sürümle güncel sürüm arasında?
-
3 yıldan fazla oldu tv bende. aldığımdan beri hiçbir güncellemeyi yapmadım. hala canavar gibi de çalışıyor bütün uygulamalar, kanal geçişleri vs. çalışıyorsa güncellemenize gerek yok.
-
Sorun yoksa kesinlikle dokunmayın, elinizdekinden olmayın. Normalde her şeyin güncel sürümünü kullanan biri olarak, sony tv gündellemelerinin ne kadar kötü sonuç verdiğini acı deneyimlerle öğrendim.
Bende tvyi aldığımdan beri hiç güncellemedim.
4.9.125 sürümde.Bir ara güncellesemmi dedim ama iyi yapmamışım.Herşeyi müthiş çalışıyor tvnin.
Bugüne kadar tüm güncellemeleri yaptım ve zaten yazmışlar, yapmayın.
2 yıldır düzeltmedikleri sorunlar var, yeni güncelleme yeni sorun haline geliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler cevaplar için, sorunsuz çalışıyor şimdilik her şey. Güncelleme yapmıyorum.
arkadaşlar tv yi uzun zamandır kullanmıyordum geçen açtım oto günceleme açıkmış kendini güncellemiş 6.2252 sürümü olmuş şöyle bir sorun var tv yi açtığım zaman bazen ses var görüntü gelmiyor mecburen ya fişten çekiyorum yada power tuşuna devemlı basıp yaniden başlatıyorum sön güncelemeyi yükleyeyim acaba dahada fazla sorun olurmu teşekkürler.
-
Aynı sürümü kullanıyorum ama bahsettiğiniz sorun bende yok.
teşekkürler hocam son güncelemeyi yükleyelim bakalım belki kanal geçişlerindeki dönen yuvarlak daireyi kaldırmışlardı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X