Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (849. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.057
Cevap
237
Favori
813.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 847848849850851
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok maalesef. Android 10.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kankan44 kullanıcısına yanıt

Al bunu hocam tv canlansın.

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]
    Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]amazon
    Nokia Yayın Kutusu 8010, Android TV (Chromecast, HDMI, H.264, HEVC H.265, Netflix, Prime Video, Disney+), siyah
    https://www.amazon.com.tr/Nokia-Streaming-8010-Android-Chromecast/dp/B0BGLD6XNS
  • oxcom O kullanıcısına yanıt

Hocam geçmiş olsun nasıl bir yol izlediniz? tşkler

• kankan44 kullanıcısına yanıt

Önceki mesajlarda bir arkadaş yazmıştı;

uygulamalar , sistem uygulamalarından,

android sistem web görünümü

android tv home

google app for android tv

güncellemelelerini kaldırın

ve uygulamaların otomatik güncellenmesini kapatın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uwais kullanıcısına yanıt
    TV zaten android ne gerek var, uydu kanal geçişlerinde hafif gecikme olabiliyor, buna da o cihazın faydası yok. Ayrıca fiyat/performans olarak MI box varken diğer cihazların işi zor, anca Apple fanları falan AppleTV alır.

• Arkadaslar merhaba. Xh9077 kullancisiyim 3 senedir. Bugun digiturk uyeligi yaptim uydu uzerinden mac yayinlari icin, kutu yerine tv arkasindan conax modul ile baglandik fakat kanallarin (ozellikle mac icin beinsports kanallari) ayarini yapamadik. Kanallar gelmiyor. Nasil yapilacagi konusunda bilginiz var miydi acaba? Her kanal cikmiyor. Canak antende ve kabloda bir sorun olmamasi lazim. Yayin turksat uzerinden bu arada. Sinyal da %100 civarinda. Frekans ayari mi gerekiyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldboy86 -- 7 Ağustos 2024; 17:15:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hakisalapaki H kullanıcısına yanıt

Gelen panele 6 ay garanti verdiler ama 2 hafta sonra tekrar bozuldu garantiden değiştiriyorlar.gelen panel orjinal midir bilemiyorum ama eskisi ile fark yoktu

• mehmetius kullanıcısına yanıt

Orjinal panel 2 haftada bozulması mümkün değil sağdan soldan yan sanayi çakma çıkma Panalleri getirip takıyolar

• mehmetius kullanıcısına yanıt
    Sony servis mi taktığı panele 6 ay garanti veriyor, anlamadım orjinal parça takmıyor mu?

• Oldboy86 O kullanıcısına yanıt

Ayarladınız mı naptınız tv'yi ? Ben o şekilde digitürk izledim.

• YouTube'da hızlandırma ayarı geldi fakat bu cihazda kullanılamaz yazıyor :( Tv yi 3 sene önce aldığımda vardı hızlandırma. Yok mu bunun bir yöntemi?

• -Batuu- kullanıcısına yanıt
    Smarttube. Daha kullanışlı ve reklamları Vs atlıyor. Premium varken bile onu kullanıyordum. Sene başında iptal ettim zamlardan dolayı.

• 65 inç için duvar askı aparatı öneriniz var mı?

• -Batuu- kullanıcısına yanıt

Bende bunu merak ediyorum

• Herkese merhaba tv için soundbar almak istiyorum film dizi maç falan izlerken bir de ps5 oynarken daha iyi keyif alabilmek amacım fiyat olarak fazla bir bütcem yok maalesef gönül ister sony alayım ama olmuyor Lg snh5 modeli bütçe ve yorum olarak aklıma yattı kullanan var mı ya da bu fiyatlarda öneriniz var mıdır yardımınızı beklerim

• valla hocam hiçbir soundbar bildiğim kadarıyla 5+1 vs gibi ses sistemlerinin yerini alamaz, bende sony htg var hep kapalı tutuyorum,şu an tv altı destek görevi görüyor.

• fthcicek kullanıcısına yanıt

yazdığınız lg modelin 8bin lira civarı fiyatı var.. bütçeniz bu şekildeyse grundig dsb3000 modeline de bakın bir .. akakçede 8900 gibi bir fiyat çıkıyor

ben gsb950 modelini kullanıyorum güzel ses veriyor, ses uzmanı değilim bu arada, sadece kulağımın anladığı kadar:), bir handikapı konuşma sesleri çevresel seslere göre daha basık çıkıyor ama bu markadan bağımsız baya bir soundbarda olan bir durummuş,

dsb3000

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terminator -- 18 Eylül 2024; 11:38:9 >
  • hakisalapaki H kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum hiç bir soundbar çevresel ses hissiyatı veremez, yıllarca z5500 kullandım müthiş bi cihazdı. Arkada ayrıca hoparlör mutlaka olacak.

• Yeni güncelleme gelmiş Var mı yapıpta bi sakatlık yaşayan ? Varsa indirmiyelim..

• vector x-31 kullanıcısına yanıt
    Bir öncekinde hdmi1 kullanım dışı kalmıştı bende. O nedenle yükledim ( güncelleme buna da çözüm olacağını yazmış) yükledim düzeldi. Sıkıntınız yoksa ellemeyin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 847848849850851
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.