Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (850. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.057
Cevap
237
Favori
813.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 848849850851852
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende HDMI larda bir problem yok kalsın o halde eyw..

• Tv kablosuz ağları görmüyor. Hatta bazen kablosuz bağlantıyı otomatik kapatıyor. Reset attım yine düzelmedi, çözümü bilen var mı?
    Son güncelleme geldiğinde indirirken iptal edip tv yi kapatmıştım bilmiyorum alakası var mı. Yüklerken değil indirirken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde bluetooth da açılmıyor

• son güncellemeyi yükleyen varmı arkadaşlar tv wifi 5 g yi görmüyor güncellesem düzelirmi acaba kanal değiştirirken o mavi dönen halkaya canım sıkılıyor varmıdır bir çözümü

• wquzun kullanıcısına yanıt
    TVnin wifi çekim gücü çok düşük. Ağı gördüğü halde şifre hatalı diyip bağlanmıyordu anca 2.4 ghz bağlanıyordum. Sırf onun için mesh sistem aldım ve tvye yakın koydum o şekilde kullanıyorum. Son güncellemeyi kurmadım bilemeyeceğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -Batuu- kullanıcısına yanıt
    Düzeldi mi? İptal ederken sorun olmuş olabilir. Wifi kartında sorun olma olasılığı da var. Başka ağları görüyor mu? Telefondan ağ paylaşımı yapıp deneyin.

• DasheriM kullanıcısına yanıt

Düzelmedi. Hiçbir ağı görmüyor, ethernet ile bağladım bu şekilde kullanıyorum. Güncellemeyi usb bellek üzerinden yapmayı denedim, zaten yazılımınız güncel uyarısı geldi.

• -Batuu- kullanıcısına yanıt
    Isınmaya bağlı olarak Wifi kartı yandı herhalde. Geçmiş olsun.

• DasheriM kullanıcısına yanıt

aynen 5 ghz şifre hatalı diyordu üst yorumlarda bir arkadaşın dediği gibi sistem uygulamaların güncellemelerini kaldırdım şimdilik sorun düzeldi.

android sistem web görünümü

android tv home

google app for android tv

• B6gün RDR2 oynarken farkettim. Gökyüzüne bakınca nişan noktasının etrafında kare bir gölge oluşuyor. Bu bir sorun mu, sorun ise adı nedir.
    Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]
    Edit: sorun oyundaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merfarkav -- 13 Ekim 2024; 22:41:59 >
  • beyler ps5 ile xh90 almıştım gayet memnunun canavar gibi tv lakin elranı büyütmek istiyorum 55 inchten 75 e .Artık sony yok dediler.Bu kalitede hangi tv önerebilirsiniz ? Bu galiba 120 hz di . Daha yükseği var mı.Ps5 için arıyorum yine . Birde ps5 i gamepadsiz sony nin kumandasıyla yönetebiliyorum bu çok iyi.Diğer tv lerde var mı bu muhabbet ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z3A

beyler ps5 ile xh90 almıştım gayet memnunun canavar gibi tv lakin elranı büyütmek istiyorum 55 inchten 75 e .Artık sony yok dediler.Bu kalitede hangi tv önerebilirsiniz ? Bu galiba 120 hz di . Daha yükseği var mı.Ps5 için arıyorum yine . Birde ps5 i gamepadsiz sony nin kumandasıyla yönetebiliyorum bu çok iyi.Diğer tv lerde var mı bu muhabbet ?
    Hocam kumanda ile kullanma ayarı nerden yapılıyor? Ps4’te ben de yapabiliyordum sanırım ayarı bozmuşum bulamıyorum.

• Z3A kullanıcısına yanıt

Şu anda Sony Tv'lerin kalitesiyle kapışabilcek benim bildiğim çok çok ender Modeller'den bir tanesi bu TV

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]
  • emirkahya E kullanıcısına yanıt
    valla hiç bilmiyorum ben bir ayar yapmadım galiba

• vector x-31 kullanıcısına yanıt

Şimdi bunu da söylemek çok iddaalı olur.TV ile ilgili çok bilgim yok ama bu bizdeki sonyler iyi güzel ama 4 sene öncenin ürünü.Piyasada şuan TLC dolaşıyor.Özellike TCL 75C845 99.000 TL.Alıp kullanıp görmedim ama iyi diyorlar araştırmadayım.Bu modeli araştırmadım LG nin.TV arayışındayım

• Merhabalar, Xh9096 model tvde dsmart modül kullanıyorum. Yıllardır sorunsuz kullandığım TV, şimdi modül yok hatası veriyor. Modül kullananlar ve sorun yaşayan var mı?

• ENDAK E kullanıcısına yanıt

4 senedir ben de dsmart modül kullanıyorum.

Son 1 senedir tvyi kapatıp kısa süre sonra açarsam modül çıkarıldı - yerleştirildi yazıp şifreli kanalları açmamaya başladı, modulle alakalıdır diye düşünüp değiştirmek istemiştim tabiki dsmart yüksek fatura çıkacağını söyleyince vazgeçtim :)

Uzun süre tv kapalı kalıp açtığımda sorun olmuyor ya da modülü çıkarıp az sallayıp üfleyip takınca da düzeliyor :D

Benzer şeyi deneyebilirsin ya da dsmart ile değişim için görüşebilirsin

• Arkadaslar merhaba,

55xh9096 m var. Uydu kablosundan ara sıra su temasından süpheleniyordum dün kanallar hepten gitti, elektrikci kabloyu degistirdi ama tv nin uydu yuvasının degısmesı lazım dıyor. Daha önce basına böyle birşey gelen var mı?

Yetkili servisi aradım sadece eve gelmeye 1500 tl dedi. Uydu yuvası birşey degilde anakarta falan birşey olmus mudur acaba o zaman yanarız işte:/

Edit: Bir de ben bunu yetkili servis dısında yaptırsam bir sorun olur mu acaba? Zaten garantiye girmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WSniper10 -- 17 Ekim 2024; 11:1:44 >
  • WSniper10 W kullanıcısına yanıt
    Yuva oksitlenmiş mi? Eğer oksitlenmişse içeri sızma yapmış olabilir. İçinin açılıp bakılması lazım. Yuvayı değiştirmeden harici hdmi bağlantılı uydu cihazı alırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kablotv conax modül kullanıyorum, aynı hatayı ben de çok sık alıyorum, kapatıp açınca modül çıkartıldı, yerleştirildi yazıyor.

• 
Sayfa: önceki 848849850851852
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.