< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (852. sayfa)
-
-
Arkadaşlar tv yi büyütmek istediğimden 65 inç olanını elden çıkarmak istiyorum ne getirir sizce herhangi bi sorunu yok kozmetik olarak ta çok temiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 55xh90 dan tcl 65c855 serisine geçilir mi direk oledemi geçmek mantıklı
apartmanda merkezi uydu var. ne yaptıysam kanalları bulamadım. sadece 26 kanal çıkıyor hepsi de hayatımda ilk defa duyduğum kanallar. nasıl bir uydu ayarı yapabilirim acaba bilen var mı?
-
Dıseqc ayarı yapman gerekiyor...Merkezi sistemde 2 veya 3 uydu vardır...bunlar Dıseq çıkışlarında 1 2 3 4 veya A B C D gibi ayrılmıştır... Menüye girip uydu kurulumunda Dıseq ayarlamayı bul Türksat'ı A ya veya 1 diyede geçebilir bu çıkışa yönlendir...Hotbırd varsa onuda B veya 2 diyede geçebilir yönlendireceksin...sırasıyla bu şekilde dıseq ataması yapacaksın... Zaten Atamayı yapar yapmaz sinyal seviyeleri yükselecektir oradan anlarsın hangi uydunun hangi portta olduğunu... Genelde Türksat A da Hotbırd B de diğerleride C ve D diye gider....
DiSEqC 1veya A olarak seçin uyduyu da Türksat 42.0E olarak seçin. Otomatik kanal taramayı başlatın. veya Manuel kanal aramaya girin. Frekans 12380, Dikey, Sembol Oranı 27500 olarak ayarlayın
@janjarre selamlar :)
-
-
Hocam, imkan varsa iade edin ve Trendyol'da, Yaman teknoloji satıcılı kumandayı alın.
Bende orijinali de var bunun, aynı kalitede ve tüm fonksiyonlar sorunsuz çalışıyor. Tuşlar yine orijinalinde olduğu gibi arkadan otomatik aydınlatmalı.
-
Öyle yapacağım. Durumu anlattım ama cevap vermiyorlar. Sizin ürünün modeli ne diye geçiyor?
Bu mesajda paylaşılan: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159891745
Ancak yorumlarda da göreceğiniz gibi benim de resmini paylaştığım kumanda geliyor, RMF-TX621E kodlu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glastron -- 6 Kasım 2024; 14:20:28 > -
Teşekkür ederim.
Hiç bir kumandayı bu şekilde açık kullanmayın, Şeffaf bir poşetle buzdolabı poşeti gibi olabilir komple sarıp kapatın.
Böyle açık kullandığınız zaman tuşların arasına en ufak bir damla su bile gitse bu elinizin teri bile olabilir
Kumandalar daha kısa sürede bozuluyor beyler bilginiz olsun...
-
Yıllardır aldığım bütün cihazların Orjinal Kumandalarını bu şekilde muhafaza ederim
Şimdiye kadar hiç biri ciddi darbeler almadığı sürece bozulmadı.
-
Poşetle kullanacağıma bozulsun gitsin ya.
@Glastron Disney ve youtube tuşu var diye, aydınlatması var diye, rengi güzel diye yedek olarak aldım, bakalım nasıl gelecek.
-
Siz bilirsiniz Sonra böyle Orjinal kumanda nerden bulacam diye kıvranırsınız ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 7 Kasım 2024; 16:8:15 > -
Orjinal kumanda poşetsiz sağlam dayandı 3,5 yıldır. hala da çalışıyor. arada birkaç kere sıvı teması da oldu üstelik. çocuğum yok, zor bozulur ama bozulursa da kısmet derim.
linkte paylaşılanı yedek olsun diye aldım, yorumları paylaşırım. trendyol'un 150 liralık seni özledik çeki boşa da gitmemiş oldu.
-
İyi peki teklif var ısrar yok ))
-
Bilgi için teşekkürler. Sipariş verdim.
Tv nin ethernet girişi 100mb, evde var 1000mb
Şu aparatı aldım ama çalışacak mı bilmiyorum
Kullanan oldu mu hiç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
TV de zaten ethernet girişi var. Bu aparatı neden kullnıyorsunuz? Ne avantajı var?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X