Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (852. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.057
Cevap
237
Favori
813.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 849850851852853
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hadi ya kötü durum. Aslında tam uyumsuz değil. Orj 500e modeli bizdeki onda çapraz algılama olayı yok. Herhalde köşelerde algılamak için düğme yok. 520 olan bu üründe 4 köşe yerine 8 köşe algılama var. Joypadler gibi bu da dikkatsiz basınca sağ alt sol alt sol üst sağ üst basmaya meyilli oluyor. Bluetooth eşleştirme yapmazsam fakat aşağı basınca algılaması çok sorunlu. Bu sefer de ses komut çalışmıyor zaten.

Yukarıda dediğim gibi içini açıp kapton bant tarzı bir şeylerle çapraz basma engellenir fakat uğraştırır da. Ses tuşları da köşelerden basınca kolay algılıyor, düz basınca bazen basmıyor. Sert basmak gerekiyor. Ben de mesaj atıp iade edeyim en iyisi. Normal tuş kalitesi orijinale çok yakın bu sorunlar olmasa güzelce kullanılır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar tv yi büyütmek istediğimden 65 inç olanını elden çıkarmak istiyorum ne getirir sizce herhangi bi sorunu yok kozmetik olarak ta çok temiz.

• Arkadaşlar 55xh90 dan tcl 65c855 serisine geçilir mi direk oledemi geçmek mantıklı

• apartmanda merkezi uydu var. ne yaptıysam kanalları bulamadım. sadece 26 kanal çıkıyor hepsi de hayatımda ilk defa duyduğum kanallar. nasıl bir uydu ayarı yapabilirim acaba bilen var mı?

• Dıseqc ayarı yapman gerekiyor...Merkezi sistemde 2 veya 3 uydu vardır...bunlar Dıseq çıkışlarında 1 2 3 4 veya A B C D gibi ayrılmıştır... Menüye girip uydu kurulumunda Dıseq ayarlamayı bul Türksat'ı A ya veya 1 diyede geçebilir bu çıkışa yönlendir...Hotbırd varsa onuda B veya 2 diyede geçebilir yönlendireceksin...sırasıyla bu şekilde dıseq ataması yapacaksın... Zaten Atamayı yapar yapmaz sinyal seviyeleri yükselecektir oradan anlarsın hangi uydunun hangi portta olduğunu... Genelde Türksat A da Hotbırd B de diğerleride C ve D diye gider....

DiSEqC 1veya A olarak seçin uyduyu da Türksat 42.0E olarak seçin. Otomatik kanal taramayı başlatın. veya Manuel kanal aramaya girin. Frekans 12380, Dikey, Sembol Oranı 27500 olarak ayarlayın

@janjarre selamlar :)

• wwtr W kullanıcısına yanıt
    Android de hemen hemen herşeyin bir bedavası yada çözümü vardır, kolay kolay kimse ücret ödemez.

Eskiden Playstore da olan sonra Avrupa yada Türkiye Playstore'dan kaldırılan orijinal Sony kumanda uygulaması var, sesli komut için ses eklentisi de vardı, Google Home olunca kullanmadım uğraşmadım birkaç yıldır.
    Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]

• DasheriM kullanıcısına yanıt

Hocam, imkan varsa iade edin ve Trendyol'da, Yaman teknoloji satıcılı kumandayı alın.

Bende orijinali de var bunun, aynı kalitede ve tüm fonksiyonlar sorunsuz çalışıyor. Tuşlar yine orijinalinde olduğu gibi arkadan otomatik aydınlatmalı.

• Glastron kullanıcısına yanıt
    Öyle yapacağım. Durumu anlattım ama cevap vermiyorlar. Sizin ürünün modeli ne diye geçiyor?

• DasheriM kullanıcısına yanıt

Bu mesajda paylaşılan: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159891745

Ancak yorumlarda da göreceğiniz gibi benim de resmini paylaştığım kumanda geliyor, RMF-TX621E kodlu Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glastron -- 6 Kasım 2024; 14:20:28 >
    Teşekkür ederim.

Hiç bir kumandayı bu şekilde açık kullanmayın, Şeffaf bir poşetle buzdolabı poşeti gibi olabilir komple sarıp kapatın.

Böyle açık kullandığınız zaman tuşların arasına en ufak bir damla su bile gitse bu elinizin teri bile olabilir

Kumandalar daha kısa sürede bozuluyor beyler bilginiz olsun...

• Yıllardır aldığım bütün cihazların Orjinal Kumandalarını bu şekilde muhafaza ederim

Şimdiye kadar hiç biri ciddi darbeler almadığı sürece bozulmadı.

• Poşetle kullanacağıma bozulsun gitsin ya.Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] 

@Glastron Disney ve youtube tuşu var diye, aydınlatması var diye, rengi güzel diye yedek olarak aldım, bakalım nasıl gelecek.

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt

Siz bilirsiniz Sonra böyle Orjinal kumanda nerden bulacam diye kıvranırsınız ama Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 7 Kasım 2024; 16:8:15 >
  • vector x-31 kullanıcısına yanıt

Orjinal kumanda poşetsiz sağlam dayandı 3,5 yıldır. hala da çalışıyor. arada birkaç kere sıvı teması da oldu üstelik. çocuğum yok, zor bozulur ama bozulursa da kısmet derim.Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] 

linkte paylaşılanı yedek olsun diye aldım, yorumları paylaşırım. trendyol'un 150 liralık seni özledik çeki boşa da gitmemiş oldu.Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] 

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt

İyi peki teklif var ısrar yok ))

Bilgi için teşekkürler. Sipariş verdim.

• Tv nin ethernet girişi 100mb, evde var 1000mb
    Şu aparatı aldım ama çalışacak mı bilmiyorum
    Kullanan oldu mu hiç

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Rand_Al_Thor kullanıcısına yanıt

TV de zaten ethernet girişi var. Bu aparatı neden kullnıyorsunuz? Ne avantajı var?

• 
Sayfa: önceki 849850851852853
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.