yağsız kontak spreyi ile kendim kabloyu çıkar tak yapıp denerdim, belki de çözülebilir. Uydu yuvası konnektörleri zaten anakartın bir parçası. ayrı bir uydu modülü yok tv içinde. yetkili servis gelse ve uydu yuvasında/konnektörde su teması görürse zaten anakart değişmesi lazım diye rapor tutup gider. servisleri telefonla ya da mail atıp anakart için fiyat alabilirsiniz. |
Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (851. sayfa)
-
-
Bu TV de Xbox cloud veya geforce now dan oyun açabilen varmı ne zaman denesem hep hata alıyorum diğer cihazlardan saniyesinde açılıyor ancak TV de hata veriyor var mı cozumu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TV kumandasını satan varsa talibim.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 30 Ekim 2024; 14:58:27 >
Bende aynı ürünü aynı satıcıdan trendyol üzerinden sipariş verdim dün gece. Enteresan şekilde satıcı aynı ve fiyat yarı yarıya.
XH90 da tüm tuşların sorunsuz çalıştığını söylüyorlar. Gelince paylaşırım durumunu.
-
Orijinal kumandada disney ve youtube tuşları yok. Bu iki tuş ve sesli komutu da dener misiniz?
-
Ben henüz almadım ama şu da var
www.merterelektronik.comWeko Kl Sony RMF-TX500p Netflıx-Google Play Tuşlu Ses Komutlu Lcd-Led Tv Kumanda Fiyatı - Merter Elektronikhttps://www.merterelektronik.com/urun/weko-kl-sony-rmf-tx500p-netflix-google-play-tuslu-ses-komutlu-lcd-led-tv-kumanda -
Deneyeceğim. Ama çalışıyor yazmışlardı yorumlarda. Çalışıyordur %90
-
Arkadaşlar ben bunun 520u modelini aldım disney prime video olan 4 tuşludan kumanda orjinalini aratmıyor bluetooth var tuşları alttan aydınlatmalı sadece tuşları bir tık küçük yapmışlar bence bu markanın kumandalırı alınabilir
Tutturabildiğine demek...
Hangi üründen bahsediyorsunuz hocam yanlışlık olmasınquote:
Orijinalden alıntı: beyazz74
Arkadaşlar ben bunun 520u modelini aldım disney prime video olan 4 tuşludan kumanda orjinalini aratmıyor bluetooth var tuşları alttan aydınlatmalı sadece tuşları bir tık küçük yapmışlar bence bu markanın kumandalırı alınabilir
benim aldığım bu kullanıyorum şu an
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Pttavmde aynı ürün galiba 334 tlye alınabiliyor. Yedek olsun diye siparişi geçtim bakalım. Gerçi aynı satıcı 50 tl daha fazlaya aynı ürünü de satıyor pttde ama bilemedim. www.pttavm.comWeko Kl Sony Rmf-tx520u Netflıx-prıme Vıdeo-yo - PttAVM.com - 2024https://www.pttavm.com/weko-kl-sony-rmf-tx520u-netflix-prime-video-youtube-tuslu-ses-komutlu-lcd-led-tv-kumanda-p-406133958
Aynı satıcının N11 sitesi üzerinden satışı da var. 50 tl indirim kodu ile 307 tlye alınabiliyor. İptal edip oradan deneyeceğim galiba
https://m.n11.com/urun/weko-kl-sony-rmf-tx520u-netflix-prime-video-youtube-tuslu-ses-komutlu-lcd-led-tv-kumanda-45235995?magaza=ankabilgisayar&categoryId=1000572
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 31 Ekim 2024; 0:3:32 >
-
Satıcıya dikkat edin, kumanda şekline değil, farklı markalar altında aynı modele sahip kumandalar satılıyor.
Bu arada ben xj90 kumandası aldım orjinal 2. el. xh90 cihazımda kullanmaya başladım tüm tuşlar sorunsuz çalışıyor.
Sesli komutun çalışması için kumandayı yeniden eşleştirdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 1 Kasım 2024; 13:29:23 > -
xj90 ın orjinal kumandasının tuşları xh90 ın orjinal kumandasının tuşlarından 1 tık daha küçük. Yan sanayisi de birebir yapılmış sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 1 Kasım 2024; 13:23:25 > -
Deneme amaçlı aldım. En kötü iade ederim n11 üzerinden. Kargoya dün verilmiş. Gelince haber veririm buradan da.
-
Normalde bu tip uygulamlara ücret ödeme taraftarı değilim ama kumanda yerine ben de telefon uygulaması kuallnıyorum, ücretsiz sürüm tabii ki bol reklamlı isterseniz deneyin beğenirseniz değerlendirirsiniz:
app storeBravia Controller - Sony TVhttps://apps.apple.com/tr/app/bravia-controller-sony-tv/id1557459212?l=tr
Android sürümü de vardır elbet…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
bende de çapraz basma sorunu olmuştu, satıcıyla görüştüğümde tvye uyumsuz demişti, bize orijinal kumandanın fotolarını atın, yönlendirelim demişlerdi. Öylece kaldı. İade etmiştim.
-
Android telefonda google home ile kumanda problemsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X