Şimdi Ara

SONY BRAVIA 2021 X90J ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.669
Cevap
115
Favori
260.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ama tv alirken buna odaklama kendini bence en onemli olan sey goruntusu ve goruntu islemcisi tvnin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • A80J Ne zaman gelir, bilgi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 10 Haziran 2021; 16:0:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bilissel zeka dedigi nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail0344

1 Webos 2 tizen 3 android

3 unude kulandim reis siralama bu sekilde

eyvallah hocam çok saol

• Merhabalar evimde hali hazirda 55xe9005 kullanan biri olarak sony tvden memnunum sacma sapan android kaynakli problemleri saymassak bu sene bir tv almaya daha niyetim var xj serisini bekledim ama bu fiyata bu tv alinmaz ben yonumu henuz piyasaya cikmasada tcl c825 cevirdim mini led fald tv dahili sound barida cabasi suanki xj90 dan pahali olacagini sanmiyorum bir girsin bakalim piyasaya neler suamacak tuketiciye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionheart1905 -- 12 Haziran 2021; 15:1:52 >
  • lionheart1905 kullanıcısına yanıt

Hocam bende o tv yi bekleyip bir görmek istiyorum... Kağıt üstünde çok iyi duruyor.. Kamera ses sistemi vs..

• Bu fiyatlarda hala Sony TV bakan kaldı mı ki?

• Mayers! kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba

Yorumları okurken sizinkine rastladım ve bir iki ilave yapmak istedim.

2017 den beri doğru düzgün bir tv alabilmek için çırpınıyorum, hep en üst modelleri tercih etmeme rağmen başıma gelmedik kalmadı.

2017 Samsung 55QF7. 3 yılda iki kez panel arızası ve mavi leke sorunu.
    2020 Samsung 55Q80R Banding ve mavi leke sorunu.
    2020 Sony65XH9505. Ölü piksel sorunu ki bu sorun Sony de hepsinden fazla.

Şu an Oled almayı düşünüyorum onda da biliyorsunuz klasik ekran yanma sorunları.

Ayrıca. LG 55OLEDG1. 16.500 TL iken
    Sony OLED 55A90. 33.000 TL

Bu nasıl bir iş kardeşim ?

Ayrıca bir sorunla karşılaştığınız da tv yi iade almamak için 40 dereden 40 su getiriyorlar.

Kısacası; HEPSİNİN ALLAH BELASINI VERSİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owolfo -- 13 Haziran 2021; 18:3:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: owolfo

Hocam merhaba

Yorumları okurken sizinkine rastladım ve bir iki ilave yapmak istedim.

2017 den beri doğru düzgün bir tv alabilmek için çırpınıyorum, hep en üst modelleri tercih etmeme rağmen başıma gelmedik kalmadı.

2017 Samsung 55QF7. 3 yılda iki kez panel arızası ve mavi leke sorunu.
    2020 Samsung 55Q80R Banding ve mavi leke sorunu.
    2020 Sony65XH9505. Ölü piksel sorunu ki bu sorun Sony de hepsinden fazla.

Şu an Oled almayı düşünüyorum onda da biliyorsunuz klasik ekran yanma sorunları.

Ayrıca. LG 55OLEDG1. 16.500 TL iken
    Sony OLED 55A90. 33.000 TL

Bu nasıl bir iş kardeşim ?

Ayrıca bir sorunla karşılaştığınız da tv yi iade almamak için 40 dereden 40 su getiriyorlar.

Kısacası; HEPSİNİN ALLAH BELASINI VERSİN.

Suan oledde alinabilecek tek tv lg oled g1 evo modeli kardesim imkanimiz varsa bu modeli alabilirsiniz lg tv konusunda alanlar var cok memnunlar sony bu kafayla giderse bitane bile tv satamaz

• mg3 M kullanıcısına yanıt
    Aynen bende sizin gibi düşünüyorum.Sony e göre Türkiye yolunacak kaz lar la dolu.Böyle düşünüyor olmasalar bu fiyatlarla çıkmazlar.Bence de tek bir tane bile satamazlar bu fiyatlarla.
    Ayrıca ellerinde ne kadar ölü pikselli tv varsa 3.dünya ülkesi olarak gördükleri için bize yolluyorlar.Sırf bu yüzden fiyatları indirselerde Sony almayacağım.

İlginiz için teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar sony a8h oled tvde kanallarda logoyu kisarken genel.olarak parlakligida kisiyor bu normal.durummudur bilgisi olan arkadaslar varmi aramizda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün 55 KD-XH9505 ile 55 XR- X90j arasinda seçim yaparken baya zorlansamda XH9505 modelini sectim.
    Secimde hatami yaptim iyimi yaptim.
    Görüslerinizi merak ediyorum.
    Yer: Yurt disi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakiri

Bugün 55 KD-XH9505 ile 55 XR- X90j arasinda seçim yaparken baya zorlansamda XH9505 modelini sectim.
    Secimde hatami yaptim iyimi yaptim.
    Görüslerinizi merak ediyorum.
    Yer: Yurt disi.

En dogru karari vermissiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

En dogru karari vermissiniz...

Alıntıları Göster

Tsk ederim.

4k 120 hz hdmi çikisi için, x90j alinmaz gibime geldi.

Rtings karsilastirma testlerinde gördüğüm kadariyla xh9505 modeli x90j modelini her yerde tokatlamis.

Özellikle isik yansimasi, yandan panel bakista tv kanallari ve nit degeri ile.

• quote:

Tsk ederim.

4k 120 hz hdmi çikisi için, x90j alinmaz gibime geldi.

Rtings karsilastirma testlerinde gördüğüm kadariyla xh9505 modeli x90j modelini her yerde tokatlamis.

Özellikle isik yansimasi, yandan panel bakista tv kanallari ve nit degeri ile.

Alıntıları Göster

Kiyaslanacak tv degil zaten..4k 120 Hz tamam guzel ..Akicilik muthis oyunlarda ama 4k 60 Fps bile mukemmel sonuclar veriyor oyunda..Sanki Xh9505 de oynanmiyor havasi 2.1 olmadigi icin..Halbu ki oyunda ki Hdr parlakligini kimse dile getirmiyor..Mukemmel bir goruntu kalitesi var Oyun modunda,parlaklikta,renk gaminda..Her sey 2.1 degil yani..

• quote:

Kiyaslanacak tv degil zaten..4k 120 Hz tamam guzel ..Akicilik muthis oyunlarda ama 4k 60 Fps bile mukemmel sonuclar veriyor oyunda..Sanki Xh9505 de oynanmiyor havasi 2.1 olmadigi icin..Halbu ki oyunda ki Hdr parlakligini kimse dile getirmiyor..Mukemmel bir goruntu kalitesi var Oyun modunda,parlaklikta,renk gaminda..Her sey 2.1 degil yani..

Alıntıları Göster

Aynen dediğiniz gibi olmuş. Kiyaslamada X90j nin karsisina xh9005 konumlandirilabilir.

• Biraz arastirdim da sony kd-xh9 serisi icin 4k 120 hdmi destekleme güncellemesi vermisler.
    https://www.youtube.com/watch?v=NndHmQvEhfI&feature=youtu.be

• sakiri kullanıcısına yanıt

Bu xh9096 ya verilen guncelleme sanirim..Cunku 4k 120 Fps guncellemeyle verildi...

• quote:

Bu xh9096 ya verilen guncelleme sanirim..Cunku 4k 120 Fps guncellemeyle verildi...

XH9505 icin 120 hz güncellemesi yokmu yani.

Sony tv leri fazla arastirma imkanim olmadi. Anlik bir kararla Tv almam gerekti. Ips panellere hic bakmadim. Lg nin ilk cikan ips 4k tv sini kullandim. Ekrani göz sagligima zarar veriyordu. Parlaklik cok fazlaydi.

Hali hazirda panasonic 50 DXX789 (native 100 hz ) modelini kullaniyorum. VA panelin yandan görüs acilari ips panale göre iyi olmasada diger durumlarda cok avantajli bir panel. Va panelin tadini almis biri olarak bu kez secimimi sony den yana kullandim.

Genel olarak Tv izliyorum.

4k filmler de var

Ve Youtube.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 15 Haziran 2021; 11:43:57 >
  • quote:

XH9505 icin 120 hz güncellemesi yokmu yani.

Sony tv leri fazla arastirma imkanim olmadi. Anlik bir kararla Tv almam gerekti. Ips panellere hic bakmadim. Lg nin ilk cikan ips 4k tv sini kullandim. Ekrani göz sagligima zarar veriyordu. Parlaklik cok fazlaydi.

Hali hazirda panasonic 50 DXX789 (native 100 hz ) modelini kullaniyorum. VA panelin yandan görüs acilari ips panale göre iyi olmasada diger durumlarda cok avantajli bir panel. Va panelin tadini almis biri olarak bu kez secimimi sony den yana kullandim.

Genel olarak Tv izliyorum.

4k filmler de var

Ve Youtube.

Alıntıları Göster

Hayir olmayacak 4k 120 Hz..

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.