Şimdi Ara

SONY BRAVIA 2021 X90J ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.666
Cevap
114
Favori
260.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen ne diye polemik yaratiyorsun ki simdi ben sanami sordum kardesim adama sordum sorumu ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendisi isderse cevaplar isderse cevaplamaz ona bakarsan xh95 de konusuluyor burda 2020 tv oluyorda a8 olmuyormu bos yapma

• Bir bak bakalim sony a8 2019 modelmi

• Sony Turkiye de masallah OLED fiyatina getirmis bunlari, normalde 65" olanin 15-16 bin TL civari olmasi lazim ki almanin bir anlami olsun...

• keyn K kullanıcısına yanıt

Maalesef Sony Türkiye fiyatları çok yüksek açıkladı ve şu ana kadar 2021 model tv almak isteyen tüketicileri rakipleri LG ve Samsung a kaptırdı. Umarım en kısa zamanda yanlıştan dönüp rekabetçi fiyatlar belirlerler. X90J Türkiye ye geleli kaç gün oldu ama konuda daha bu modeli alan bir insan evladı yok. 2017 den beri Sony tv konularını takip ederim ilk defa böyle bir şeye şahit oluyorum. Olurda X90J alan olursa bana ulaşsın, konuyu devredeceğim kendisine:)

• quote:

Orijinalden alıntı: AKA_33

Maalesef Sony Türkiye fiyatları çok yüksek açıkladı ve şu ana kadar 2021 model tv almak isteyen tüketicileri rakipleri LG ve Samsung a kaptırdı. Umarım en kısa zamanda yanlıştan dönüp rekabetçi fiyatlar belirlerler. X90J Türkiye ye geleli kaç gün oldu ama konuda daha bu modeli alan bir insan evladı yok. 2017 den beri Sony tv konularını takip ederim ilk defa böyle bir şeye şahit oluyorum. Olurda X90J alan olursa bana ulaşsın, konuyu devredeceğim kendisine:)

Ben de kaptırdığı müşterilerden biri olmak üzereyim hocam. 50" getirmedi, 55"ten başlatıyor. Ve OLED'den bile pahalıya satış fiyatı var, şaka gibi. LG C1 48" almak üzereyim açıkçası. Olur da son dakika 50" X90J'ler piyasaya gelir ve anormal fiyatlandırması olmazsa alırım. Yoksa bye bye Sony.

• hocam keşke kimse almasada şu yeni modelleri ellerinde patlasa bende xf kullanıcısı olarak değiştirme niyetim vardı hal böyle olunca vazgeçtim ..

• Ben de guya " 65" OLEDlerin fiyatlar 22bin TLleri gecti, LEDler 15-16bin TL civari , hem daha ucuz hem peak brightness daha yuksek" diye dusunuyordum ki Sony'den de tokadi yedik...

• 50 inç X90J bu saatten sonra zor gelir gibi hocam. Senin için en mantıklı tercih 48 C1 görünüyor şu an. +3 yıl da garantini uzattın mı 5 yıl kafan rahat kullanırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TUTANKHAMUN_

hocam keşke kimse almasada şu yeni modelleri ellerinde patlasa bende xf kullanıcısı olarak değiştirme niyetim vardı hal böyle olunca vazgeçtim ..

Bu kadar yüksek fiyatlara biraz aklı olan almaz diye düşünüyorum hocam. Stokları eritmek için mecburen bu saçma fiyatları düşürecekler ya da en geç seneye artık Türkiye piyasasında çekilecekler.

• Arkadaşlar TL diğer para birimleri karşısında maalesef her geçen gün daha da değersizleşiyor. TV ya da elektronik ihtiyacı olan varsa zaman kaybetmeden kendi ihtiyaç senaryosuna uyan model ve markayı alıp geçsin. Dolar ya da Euro ile maaş almıyorsanız eğer her geçen gün daha da zor olacak bu cihazlara ulaşmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Aldığım XH90'da 1 adet ölü pixel çıktıktan sonra iadesini yapmıştım. Çok muhteşem bir aletti. PS5 ile de harika çalışıyordu.

Aldığım TV'yi masama koyup PC + PS5 şeklinde kullanmayı planlamıştım ancak 55" beklediğimden büyük oldu masama. Bana 50" bir TV lazım olduğunu da anlamış oldum.

Amazon TR'den almışım iyi ki XH90'ı. Sorgusuz sualsiz iade ettim 3-4 gün içinde.

X90J'yi bekliyorum deli gibi. 50" model de duyurmasıyla çok sevindim. Full Array paneli, hiçbir LED panele tercih edemem XH90'ı gördükten sonra. OLED'lerin de 3 senede pert olması ve aşırı pahalı olması sebebiyle Sony'nin FALD panelleri benim için en harika panel teknolojisi şu anda.

Sabırsızlıkla bekliyorum.

50" modelinin 8.000 civarı bir fiyatla çıkacağını tahmin ediyorum. Umarım sonbahara kalmadan, yaz aylarında satışları başlar.

Amazon TR'den almayı planlıyorum yine. Başka hiçbir firmayla işim olmaz TV konusunda. Kuruluma gelen herif bir de utanmadan "5 taneye kadar kabul edilmez" diyor. 4 taneyle el ele tutuşup Selena'yı çağıracağım sanki. Yıl olmuş 2021, bizim çakal satıcılar hâlâ adam düdükleme peşinde. THH mahkemesine başvurulduğunda ise 1 ölü pixel bile iade sebebidir.

Amazon'a gelmezse de almam, yeminliyim.

Hocam X90J 50" olanı 8500₺ civarı gelir mi sizce?

Biz Euro 2020 başlamadan TV alalım dedik ve Sony 49XH8596 (120 hz) bakalım dedik ve 8000₺ fiyat çektiler ve kenar aydınlatmalı.

• Bugün 2020 serisi 75XH9096 TV'im kuruldu. Gelen servis çalışanlarıan 2021 modelleri ve fiyatlarını konuştuk. Durum kötü diyorlar ama sanırım alan da var. Bana geldiklerinde saat 14 gibiydi. Günün 5. kurulumuymuş. Toplamda 150.000TL civarına ulaştım şimdiye kadar dedi. Ya benden öncekiler hep OLED idi ya da arada 2021 modelleri bile kurmaya başlamışlar :)

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hocam 50” getirmedi Sony, hiçbir yerde yok. Be güzel alacaktım. 12-13’e kadar da TL verebilirdim İnan ki. Ama 55’ten 16 bin TL’den açtılar ürünü. 55 LG OLED bile 15 TL. Şaka gibi fiyat. 1-2 hafta içinde geldi geldi bir ihtimâl, yoksa kaybetti beni. (Sony’nin de çok umrundayım sanki :D)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün Sony Türkiye'yi aradım. XJ95 modelinin Türkiye'ye gelip gelmeyeceğini sordum. Verdikleri cevap; zamanı belli olmamakla birlikte kesin olarak bu model Türkiye'ye gelecek dediler.

Birebir aynı bilgiyi İstanbul'daki Sony Center'da verdi. Zaten eğitimlerde bu TV bize gösterildi dediler.

Ayrıca Sony Center'a OLED TV için +3 yıl garanti uzatma durumu var mı diye sordum. Sony'lerde böyle bir durumun olmadığını sigorta şirketleriyle görüşmemiz gerektiğini söyledi ve ekledi.

Her ekran yanığı garanti kapsamına zaten girmiyor, siz bu TV'yi ekran yanma riskinin olduğunu bile bile alıyorsunuz haberiniz olsun dedi.

Hani OLED mi alsam diyordum ya, daha da yüzüne bakmam.

Samsung TV desen banding, dse sorunlarından geçilmiyor.

OLED TV desen stresten başka bir şey değil.

Sony XJ90 desen XF9005'e göre geride.

Full Array Led'e büyük paralar verilmez ama Sony XJ95 kaçtan piyasaya çıkarsa çıksın tercihim bu yönde olacak.

En azından hem marka hem de LED panel olarak kafam rahat olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 6 Haziran 2021; 1:50:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayers!

Bugün Sony Türkiye'yi aradım. XJ95 modelinin Türkiye'ye gelip gelmeyeceğini sordum. Verdikleri cevap; zamanı belli olmamakla birlikte kesin olarak bu model Türkiye'ye gelecek dediler.

Birebir aynı bilgiyi İstanbul'daki Sony Center'da verdi. Zaten eğitimlerde bu TV bize gösterildi dediler.

Ayrıca Sony Center'a OLED TV için +3 yıl garanti uzatma durumu var mı diye sordum. Sony'lerde böyle bir durumun olmadığını sigorta şirketleriyle görüşmemiz gerektiğini söyledi ve ekledi.

Her ekran yanığı garanti kapsamına zaten girmiyor, siz bu TV'yi ekran yanma riskinin olduğunu bile bile alıyorsunuz haberiniz olsun dedi.

Full Array Led'e büyük paralar verilmez ama Sony XJ95 kaçtan piyasaya çıkarsa çıksın tercihim bu yönde olacak.

Hmm, bu yeni bir bilgi. Teşekkürler hocam.

Uygun bir fiyatla sokarlarsa piyasaya, sitelerden incelemelerine bile bakmadan gözüm kapalı alırım. Gerçekten OLED'den sonra piyasadaki en kaliteli TV modeli olmaya aday bir TV. Yere yakın dizaynların da hastasıyım ayrıca. (soundbar'cıların gözü yaşlı ama bu modellerin ses kalitesi çok daha iyi)

SONY BRAVIA 2021 X90J ANA KONU

Edit: 65"ten başlıyormuş bu sanırım. Beni aşar, baştan bye bye :D

Ulan, getirmediler bi 50" X90J, alamadım ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 4 Haziran 2021; 22:43:40 >

• quote:

Bugün Sony Türkiye'yi aradım. XJ95 modelinin Türkiye'ye gelip gelmeyeceğini sordum. Verdikleri cevap; zamanı belli olmamakla birlikte kesin olarak bu model Türkiye'ye gelecek dediler.

dts özelliği yok gibi gözüküyor altyazılarda sıkıntı olabilir mi

• quote:

Bu kurlarla 65 inc x95j 25 bin tl den aşağı olmaz.

• Yil sonu da 20.000 Tl'ye duser en fazla..Xj95 in Cok iyi bir televizyon olacagina inaniyorum acikcasi..Belki degecektir hakkini verir tv ama herkes alamaz tabi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Yil sonu da 20.000 Tl'ye duser en fazla..Xj95 in Cok iyi bir televizyon olacagina inaniyorum acikcasi..Belki degecektir hakkini verir tv ama herkes alamaz tabi..

Ülke bitti ya şu hale bak 20 binlerden bahsediyoruz bir tv için. Eskiden araba alınırdı bu parayla.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.