Şimdi Ara

SONY BRAVIA 2021 X90J ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.652
Cevap
113
Favori
258.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben Samsung'u merak ediyorum Xj90'a esit tv kaca satilacak diye..Yakinda piyasaya duserler..

Orta direk Xj90 Cidden pahali kapi acti evet..Xj93 ne kadar olacak onu da merak ediyorum acikcasi..Cok Yakinda gelecekmis...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail0344

Hocam sizce cx oledmi yoksa sony a8 oledmi arasinda kaldim

oyun için cx, fakat film ve spor içeriği için Sony, şuanda fiyatı 19.799tl ye düşmüş Sony, mağazaya gidip pazarlık yaparak fiyatı biraz daha aşağıya çekebilirsiniz.

ben geçen sene Ağustos ayında aldım Sony 65a8 modelini, 5 ay sonunda ölü pixel buldum bir kaç tane , servis talep ettim 10 gün içinde paramı iade aldım. 2021 modellerini bekliyordum fakat bu fiyatları görünce parayı dövize yatırıp 2022 e fiyatların düşmesini bekleyeceğim.

• payda P kullanıcısına yanıt
    Bende arasdirdim az once a8 renkleri ve karanlik sahnelerde cok iyi fiyati suanda 12600 tl 55 inc

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Biliyordum bu fiyatlardan çıkacağını :D iyiki beklemeyip xh90 aldım gayet memnunum tvden:D süper ötesi değmez o rakamları vermeye xj90  

• 55xh9096 modeli lg yada samsung ile karşılaştırısam hangi modellerine denk gelir ..3 marka arasındayım nomalde butcem 6000 ama lg nın tvsi VA panelmiş..umarım buda VA değildir..

• quote:

Orijinalden alıntı: reko

55xh9096 modeli lg yada samsung ile karşılaştırısam hangi modellerine denk gelir ..3 marka arasındayım nomalde butcem 6000 ama lg nın tvsi VA panelmiş..umarım buda VA değildir..

Yanılmıyorsam Samsung Q80T, Full Array LED'di. Onunla kıyaslanabilir. Q70T ise düz VA'ydı diye hatırlıyorum.

LG karşılığındaki Full Array LED'ler çok da başarılı değildi sanki 2020 modellerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Yanılmıyorsam Samsung Q80T, Full Array LED'di. Onunla kıyaslanabilir. Q70T ise düz VA'ydı diye hatırlıyorum.

LG karşılığındaki Full Array LED'ler çok da başarılı değildi sanki 2020 modellerde.

Alıntıları Göster

şu VA panelden de ips paneld den nefret ettim yahuu.biri ışık sızdırır biri kalitesi malum..gözümü karartıp oled alıcam belli oldu  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 28 Mayıs 2021; 14:42:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: reko

şu VA panelden de ips paneld den nefret ettim yahuu.biri ışık sızdırır biri kalitesi malum..gözümü karartıp oled alıcam belli oldu  

Alıntıları Göster

Aynen öyle hocam. Ben de X90J'nin garip fiyatlandırma politikası yüzünden OLED'e yöneleceğim gibi.

• Backstreet kullanıcısına yanıt

Malesef bizde de kalmadı. Teşir var sadece

• Sony, Avrupa ve Amerika'da fiyat saçmalığının farkına varıp düzeltmeye gitti ancak Sony Türkiye, TV satmak istemediğinden oltaya takılan birkaç tane balıkla idare ederiz modunda hala. Ben almıyorum ve TV alacaklara da Sony dışındaki markalara yönlendiriyorum. Gerçi git Sony al desem fiyatı gören zaten almayacak. Bu sene LG ve Philips yarışacak Türkiye'de. Hatta bir Philips bayiliği mi açsam diye düşünmüyor da değilim :).

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Almıycaksın kardeşim Sony ancak bu şekilde ders verilir ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 29 Mayıs 2021; 16:43:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • peki beyler x90j yerine

Samsung 65Q95T 65 https://www.hepsiburada.com/samsung-65q95t-65-163-ekran-4k-uhd-qled-tv-p-HBV00000URW7L alınabilir mi

bir de 8k tvlerin alınmasına nasıl bakarsınız https://www.hepsiburada.com/samsung-qe-65q700t-65-165-ekran-uydu-alicili-8k-smart-qled-tv-p-HBCV000002RCG7

önceliğim 4k 65 led x90j veya 65q95t arasında hangisi alınmalı?

• quote:

Orijinalden alıntı: emre koray

peki beyler x90j yerine

Samsung 65Q95T 65 https://www.hepsiburada.com/samsung-65q95t-65-163-ekran-4k-uhd-qled-tv-p-HBV00000URW7L alınabilir mi

bir de 8k tvlerin alınmasına nasıl bakarsınız https://www.hepsiburada.com/samsung-qe-65q700t-65-165-ekran-uydu-alicili-8k-smart-qled-tv-p-HBCV000002RCG7

önceliğim 4k 65 led x90j veya 65q95t arasında hangisi alınmalı?

65Q90T daha ustun bir tv..Ama bazi sorunlari var Banding-Dse gibi..Ama Q90T ile kiyaslanamaz X90j oyle soyleyeyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

65Q90T daha ustun bir tv..Ama bazi sorunlari var Banding-Dse gibi..Ama Q90T ile kiyaslanamaz X90j oyle soyleyeyim..

Alıntıları Göster

bandins-dse sorununu ilk kez duydum ve baktım.https://forum.donanimhaber.com/samsung-q80t-banding-ve-dse-sorunu--148117623-4

açıkçası qled samsung bir tv almaktan vazgeçtim. sony x90j 65 led alternatif fikirlerinizi alırım. oled düşünmüyorum yanma problemi ile uğraşamam. led olmalı kaliteli olmalı gerekirse 20kda veririm

• quote:

bandins-dse sorununu ilk kez duydum ve baktım.https://forum.donanimhaber.com/samsung-q80t-banding-ve-dse-sorunu--148117623-4

açıkçası qled samsung bir tv almaktan vazgeçtim. sony x90j 65 led alternatif fikirlerinizi alırım. oled düşünmüyorum yanma problemi ile uğraşamam. led olmalı kaliteli olmalı gerekirse 20kda veririm

Alıntıları Göster

Sony Xh9505 bulursaniz Kacirmayin..Stoklara gelmeyecek deniyor ama aldigim bir bilgiye gore Cok ama cok az sayida gelecek..Gelir gelmez kacirmamanizi oneririm..Takip edin Tv' yi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 31 Mayıs 2021; 23:43:2 >

• quote:

Sony Xh9505 bulursaniz Kacirmayin..Stoklara gelmeyecek deniyor ama aldigim bir bilgiye gore Cok ama cok az sayida gelecek..Gelir gelmez kacirmamanizi oneririm..Takip edin Tv' yi..

Alıntıları Göster

hocam çok saol hemen takibe alıyorum. hızlı cevap için çok teşekkürler tekrar

• emre koray E kullanıcısına yanıt

Rica ederim...Kolay Gelsin..

• quote:

Rica ederim...Kolay Gelsin..

hocam fikirleriniz merak ettim

sony x90j mi Sony Xh9505 mi ? sebeplerini de belirtirseniz sevinirim. x90j 2021 model diğeri 2020 bir de onu da göz önüne alarak

• quote:

hocam fikirleriniz merak ettim

sony x90j mi Sony Xh9505 mi ? sebeplerini de belirtirseniz sevinirim. x90j 2021 model diğeri 2020 bir de onu da göz önüne alarak

Alıntıları Göster

Xj90 Orta ust segment Tv..Xh9505 Ust segment tv..Birbirine gore artilari eksikleri olsa da genel anlam da Xh9505 Tercih edilir..Zamanin da Xf9005 2 seneden fazla uretimi oldu cok satti tv...Bunun Nedeni İyi bir tv olmasi ve ulasabilir fiyatta olmasiydi...Xf9005 o zamanin Ust segmentiydi..

Simdi iyi Televizyona bakarim ben Yila degil..Xh9505 Cok iyi bir tv..

Xj95 serisi urun gaminin en ust tepesi..Ama ulkemize gelmeyecek...Fiyattan oturu sanirim..

Xh9505 bulsaydim alirdim gozu kapali..Tabi oyun oynanmayacaksa..2.1 Hdmi icin bu tarz tvleri tercih eden cok...

Xh9505 daha cok Film ve goruntu netligi odakli Bir tv..Upcastle yetenegi cok iyi bir tv..İslemcisi de harika calisiyor...Su an kullandigim tv zaten..Xf9005'den gectim..Xh9096 da alabilirdim ama oyun oynamadim icin Xh9505 tercih ettim..Kaliteli bir tv..

• quote:

Xj90 Orta ust segment Tv..Xh9505 Ust segment tv..Birbirine gore artilari eksikleri olsa da genel anlam da Xh9505 Tercih edilir..Zamanin da Xf9005 2 seneden fazla uretimi oldu cok satti tv...Bunun Nedeni İyi bir tv olmasi ve ulasabilir fiyatta olmasiydi...Xf9005 o zamanin Ust segmentiydi..

Simdi iyi Televizyona bakarim ben Yila degil..Xh9505 Cok iyi bir tv..

Xj95 serisi urun gaminin en ust tepesi..Ama ulkemize gelmeyecek...Fiyattan oturu sanirim..

Xh9505 bulsaydim alirdim gozu kapali..Tabi oyun oynanmayacaksa..2.1 Hdmi icin bu tarz tvleri tercih eden cok...

Xh9505 daha cok Film ve goruntu netligi odakli Bir tv..Upcastle yetenegi cok iyi bir tv..İslemcisi de harika calisiyor...Su an kullandigim tv zaten..Xf9005'den gectim..Xh9096 da alabilirdim ama oyun oynamadim icin Xh9505 tercih ettim..Kaliteli bir tv..

Alıntıları Göster

xh9505 oyunda oynatır sanırım sıkıntı olmaz değil mi hocam

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.