Şimdi Ara

SONY BRAVIA 2021 X90J ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
3.651
Cevap
113
Favori
258.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk deneyenlerden güzel yorumlar gelmeye devam ediyor:

SONY BRAVIA 2021 X90J ANA KONU
  • :D bakalım hangisi kapışcak:D

• quote:

Orijinalden alıntı: battousai07

:D bakalım hangisi kapışcak:D

Hocam XH90'ı ölü pixel sebebiyle iade etmeden, 3-4 gün boyunca sabah ve akşam kullanmış biri olarak siyah renk konusunda çok başarılı bir FALD TV olduğunu söyleyebilirim. Blooming tabii ki var, sonuçta OLED bir panel değil ama benim gibi takıntılı bir insanı bile tatmin etti bu konuda.

X90J'nin de en az X90H kadar gray uniformity ve siyahlarda olabildiğince az blooming vermesini temenni ediyorum. Fazlası zaten kâr olur. Aynı şekilde bile çıksa kabûlümdür.

• "SAKIN X90J ALMAYIN" başlıklı videoların altına sorunun update ile çözüldüğünü belirtiyor kullanıcılar ancak nedense o ilk video'ları çeken kişiler herhangi bir update video'su paylaşmadı.

Az evvel birisi sorunun düzeldiğine dair video çekip koymuş:

O değil de, yanındaki OLED TV ne kadar harika duruyor bunun yanında ya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 15 Nisan 2021; 13:49:5 >

• Oled tartışmasız en iyi görüntü veren tv :D ama gel görelim yanma riski var :D korkarakda tv izlenmez el bebek gül bebek olmaz yani:D oled tvlerde en az 5 yıl yanmama garantisi verseler ya da en ufak yanma belirtisi oldugunda anında değişim yapsalar alırdım ama kıllatıyorlar uzatıyorlar:D o yüzden oledi eledim önümüzdeki:D 10 yıl boyunca:d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi battousai07 -- 15 Nisan 2021; 17:0:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: battousai07

Oled tartışmasız en iyi görüntü veren tv :D ama gel görelim yanma riski var :D korkarakda tv izlenmez el bebek gül bebek olmaz yani:D oled tvlerde en az 5 yıl yanmama garantisi verseler ya da en ufak yanma belirtisi oldugunda anında değişim yapsalar alırdım ama kıllatıyorlar uzatıyorlar:D o yüzden oledi eledim önümüzdeki:D 10 yıl boyunca:d

50" X90J gelmezse 48" OLED'den yana tercihimi kullancam hocam :(

• Sakın oled alma:D xh90 al yine oledler yanıyor 2 yıl sonunda üç yıl sonunda:D 2 yıl kullanır cıkartırım dersen elinden al:D ben genelde tvyi unutuyorum bazen :D 24 saat evde birileri oldugu için açık oluyor hepSONY BRAVIA 2021 X90J ANA KONU 

• Enerji verimlilik sınıfı A diyor teknosa ve epeyde ama sony sitesinde g yazıyor hangi enerji verimliginde xh90:d g ise çok yakar mıSONY BRAVIA 2021 X90J ANA KONU 

• Xh9505 Tv'ye hamgi tv tekabul ediyor arkadaslar? Xj90 midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Xh9505 Tv'ye hamgi tv tekabul ediyor arkadaslar? Xj90 midir?

X95J hocam. Ancak nedense Sony Türkiye sitesinde bu model geçmiyor.

Sanırım Türkiye'ye gelmeyecek X95J.

https://www.sony.com.tr/electronics/tv/t/tv

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

X95J hocam. Ancak nedense Sony Türkiye sitesinde bu model geçmiyor.

Sanırım Türkiye'ye gelmeyecek X95J.

https://www.sony.com.tr/electronics/tv/t/tv

Alıntıları Göster

Tesekkurler Cevap icin dostum, Sitesinde yoksa belki daha sonra gelir..Mayis-Haziran gibi gelir Tv'ler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Reddit'ten alıntı:

Bir şey dikkatimi çekti, X90H'deki köşelerdeki gölgelenmeler yok denecek kadar az sanki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 17 Nisan 2021; 0:19:19 >
  • Acaba ülkemize ne zaman gelir ? Fiyatı 65 inçler 15 bin civarında olacak sanırım.

• Evet çözmüşler gibi.

• From Reddit:

• Videolardan ve görüntülerden TV iyi çıktı gibi ama Rtings ve HDTVtest incelemeleri de önemli onları da beklemek gerek. Onun haricinde geriye kalan tek şey Türkiye fiyatı umarım astronomik bir rakamdan girmez.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.