Şimdi Ara

SONY BRAVIA 2021 X90J ANA KONU (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.659
Cevap
114
Favori
259.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu modül işi hakikaten sıkıntı. Ekranda dalgalanma bende de oluyordu. Hatta şu an Trt izlerken bayağı bozulmuştu görüntü. Modülü çıkardım cam gibi sorunsuz görüntü var. Sorun modülde diyeceğim ama herkeste bu sorun var gibi. Ya televizyona güncelleme gelmeli ya da modülden vazgeçeceğiz.
  • iskocya İ kullanıcısına yanıt

Kaç kez sony tarafına yazdım mailden ama ilgilenen yok. Yazılım ekibine iletmelerini istedim ama konuyu daha anlamadılar bile. Global de bu sorun yaşayan illa vardır ama bir türlü yazılım gönderip çözemediler. Aboneliklere boşa para ödüyoruz.

• Betta_54 kullanıcısına yanıt

Bir yazılım güncellemesi yapmaları bu kadar zor olmamalı ya. Şimdi modülü geri taktım, kanal değiştirmedim sorun yok. Kanal değiştirince ya da yeniden başlatınca yine sorun olacak. Çok can sıkıcı bir durum.

Kesinlikle ve bu sorun daha önce şubat 2023 olmalı sanırım, yazılım ile düzeltilmişti. Sonradan gelen güncellemeler ile tekrar bozdular.

Guncelledigime bin pişman oldum. Bana artı bişey katmadi, aksine duzgun çalisan modül kısmını bozdular. Yazılım da Dusuremiyoruz

Mail atsak bir şey yaparlar mı acaba? Yani modülle resmen izleyemiyoruz.

Hiçbir şey olmaz, kaç kez attım, aradım ama mhz felaket. Anlamıyor bile durumu alakasız yönlendirme yapıyorlar.

Yazılım ekibine iletir misiniz diyorum, servis gönderelim diyorlar 🙂

Yurt dışına atmak lazım hocam. Yurt içi bir şey yapmaz. Yeni yazılım güncellemesi gerekiyor.

İlginç olan, global olarak bu sorun vardır, diğer yurtdışı kullanıcıları da bir geri bildirim yapmadı mı bu zamana kadar? Sony kale mi almıyor yapıldıysa da!

Modül yurt dışında daha çok kullanılıyordur aslında. Müsait zaman atarım ben mail.
  • Bende yaklaşık 8 yıldır Dsmart modül kullanıcısıyım. Tv Sony HX9096

En son kartsız modül kullanıyordum 2 ay kadar kullanmayınca kart bloke olmuş ve sinyal almıyor.

Müşteri hizmetleri bir şey yapamadı.

Serviste kartlı modül ile değişim yaptılar, bloke olmaz bunlar daha iyi dediler. Sorunsuz tv modülü gördü fakat mozaiklenme başladı tekrar değişim yaptırdım fakat mozaiklenme düzelmiyor. Şifresiz kanallarda bile bozuk görüntü.

Modülü tv harici bir receiver ile deniyorum sorun yok.

Sorun tv de, güncelleme ile düzelir mi bilemiyorum. Bekleyip göreceğiz.

Sorunu aşanlar ve kartsız modül kullananlar varsa burada paylaşırlarsa memnun oluruz. Teşekkürler....

• ENDAK E kullanıcısına yanıt
    Hocam, bende kullanıyorum, ama şu ana kadar bir problemle karşılaşmadım
  • jcovanni J kullanıcısına yanıt

Modülünüz kartlı mı?

• ENDAK E kullanıcısına yanıt
    Evet, hocam
  • jcovanni J kullanıcısına yanıt
    Tam modeli nedir televizyonun? Bir de güncel sürümünü paylaşır mısınız? Herkeste sorun var çünkü modülde.
    Hocam, x92j modeli, şu an il dışındayım, dönünce bakarım, en son yazılım yüklü diye biliyorum
  • Arkadaşlar elinde düzenlenmiş kanal listesi olan paylaşabilir mi

• Yeni yazılım gelmiş ama modül sorununa dair bir değişiklik yok. Artık ümidi kestim. Abonelik bitince iptal edeyim boşa para veriyorum, kutu sevmiyorum kullanmayı. Sony bir modül sorununu bile çözemedi.
  • Eski güncellemelere baktığımda CI+ ile ilgili şubat ayında bir güncelleme gelmiş. Üzerine gelen güncellemeler tekrar bozmuş sanırım. Bununla ilgili bir güncelleme gelmez diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENDAK -- 8 Aralık 2024; 15:1:40 >
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.